Lapinformációk szerint még az őszi önkormányzati választások előtt minden magyar nyugdíjas levelet fog kapni a miniszterelnöktől. 

HVG  által megszerzett levélben Orbán Viktor a nemrég bejelentett 9000 forintos rezsiutalványra hívja fel a figyelmet, valamint arra is emlékezteti a címzettet, hogy a kormány már korábban is csökkentette a nyugdíjas háztartások rezsiköltségeit és azóta is kitart mellette.

Azért írok Önnek, mert a magyar gazdaság 2019-ben is jobban teljesít, így újra minden nyugdíjast kedvezően érintő döntést hoztunk

– olvasható Orbán levelében.

Egy nemzet vagyunk, ezért úgy gondoljuk, ha sikeres a gazdaság, akkor annak eredményeiből részesülnie kell az idősebb nemzedéknek is! Tisztelettel és megbecsüléssel gondolunk azokra, akiknek a munkája megalapozta a mai eredményeket

– írta a miniszterelnök.

Hozzátette:

a nyugdíjasok továbbra is számíthatnak a magyar kormányra.

Forrás: HVG, 24.hu

Címlapi kép: MTI/Máthé Zoltán

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
O1G!!! A kurva anyáddal levelezz de ne velem! Mocsok szemét patkány!!!Tisztességes nyugdíjat adjál le alamizsnát meg levelet!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@kokopelli: nem, orbán harminc évvel ezelőtti retusált fotóját ki lehet tenni a kegyhelyre a házban, és lehet hozzá imádkozni.
Nessy
Azért megírhatná azoknak a boltoknak és piacoknak a címét, ahol csak 2,7% pluszba kerül ugyanannyi, ugyanazon terméknek a beszerzése, mint egy éve! Ahol ugyanúgy, ugyanannyit tudok vásárolni mint amióta a "nyugdíjam megőrizte a vásárlóértékét"! Persze Gulyás ő minisztersége a kormány info címén erről fapofával állít tudatosan valótlant! Sőt, a gyenge forint hatását sem fogjuk megérezni az áremelkedésekben! Jelzem az ő fizetéséből valóban nem igazán érezném meg! Miért néznek még hülyének is?? Nem elég, hogy ott tolnak ki velünk, ahol tudnak, és hazudnak amennyit nem szégyellnek??
CsipkeRózsa
@Mirabilis: Régebben voltam , zavart, hogy sok ismeretlen jelentkezett, mint ismerős. Sok adatot kell megadnom a regisztrációhoz, mostanában még a lehallgatás, és egyéb adattal való visszaélés is elveszi tőle a kedvem, pedig semmi titkolni valóm nincs. Nem szeretem, ha ki kell nyitnom a szekrényt, hogy idegenek belenézzenek.

A kijelentkezés módját nehezen találtam meg, az is körülményes volt.
evacica
Jó lenne, ha nem levelezgetne, és nem szavazatvásárló alamizsnát osztogatna , ha nem tisztességes nyugdíjat adna a nyugdijasoknak! Ki a fene kiváncsi a hülye panel szövegére, és kikérem magamnak, hogy 9000Ft árazzon be!
cikicakk55
@Mirabilis: szeptember 13 22:38

Az lehet,hogy szakadozik,mert pont a héten sikerült elintéznem a T-Home-nál ,hogy április óta szinte minden nap vagy internet nincs,vagy kábel tv,vagy egyik sem. Bezzeg ha én kések 3 napot a befizetéssel egyből ráraknak a következő számlámra 500 ft büntit. Sikerült 3000 ft-ot kialkudni tőlük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.