Lapinformációk szerint még az őszi önkormányzati választások előtt minden magyar nyugdíjas levelet fog kapni a miniszterelnöktől. 

HVG  által megszerzett levélben Orbán Viktor a nemrég bejelentett 9000 forintos rezsiutalványra hívja fel a figyelmet, valamint arra is emlékezteti a címzettet, hogy a kormány már korábban is csökkentette a nyugdíjas háztartások rezsiköltségeit és azóta is kitart mellette.

Azért írok Önnek, mert a magyar gazdaság 2019-ben is jobban teljesít, így újra minden nyugdíjast kedvezően érintő döntést hoztunk

– olvasható Orbán levelében.

Egy nemzet vagyunk, ezért úgy gondoljuk, ha sikeres a gazdaság, akkor annak eredményeiből részesülnie kell az idősebb nemzedéknek is! Tisztelettel és megbecsüléssel gondolunk azokra, akiknek a munkája megalapozta a mai eredményeket

– írta a miniszterelnök.

Hozzátette:

a nyugdíjasok továbbra is számíthatnak a magyar kormányra.

Forrás: HVG, 24.hu

Címlapi kép: MTI/Máthé Zoltán

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
O1G!!! A kurva anyáddal levelezz de ne velem! Mocsok szemét patkány!!!Tisztességes nyugdíjat adjál le alamizsnát meg levelet!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Azért megírhatná azoknak a boltoknak és piacoknak a címét, ahol csak 2,7% pluszba kerül ugyanannyi, ugyanazon terméknek a beszerzése, mint egy éve! Ahol ugyanúgy, ugyanannyit tudok vásárolni mint amióta a "nyugdíjam megőrizte a vásárlóértékét"! Persze Gulyás ő minisztersége a kormány info címén erről fapofával állít tudatosan valótlant! Sőt, a gyenge forint hatását sem fogjuk megérezni az áremelkedésekben! Jelzem az ő fizetéséből valóban nem igazán érezném meg! Miért néznek még hülyének is?? Nem elég, hogy ott tolnak ki velünk, ahol tudnak, és hazudnak amennyit nem szégyellnek??
Mirabilis
@cikicakk55: Rosszul tudod.
Próbaképpen én írtam rá:
https://www.facebook.com/orban.viktor.tamogat...
Megjelenik. És semmi üzenet, hogy próbálja később. Talán szakadozott az internet nálad.
Mirabilis
@CsipkeRózsa: Hajrá, legyél. Mi tart vissza?
CsipkeRózsa
@Mirabilis: Régebben voltam , zavart, hogy sok ismeretlen jelentkezett, mint ismerős. Sok adatot kell megadnom a regisztrációhoz, mostanában még a lehallgatás, és egyéb adattal való visszaélés is elveszi tőle a kedvem, pedig semmi titkolni valóm nincs. Nem szeretem, ha ki kell nyitnom a szekrényt, hogy idegenek belenézzenek.

A kijelentkezés módját nehezen találtam meg, az is körülményes volt.
evacica
Jó lenne, ha nem levelezgetne, és nem szavazatvásárló alamizsnát osztogatna , ha nem tisztességes nyugdíjat adna a nyugdijasoknak! Ki a fene kiváncsi a hülye panel szövegére, és kikérem magamnak, hogy 9000Ft árazzon be!
cikicakk55
@Mirabilis: szeptember 13 22:38

Az lehet,hogy szakadozik,mert pont a héten sikerült elintéznem a T-Home-nál ,hogy április óta szinte minden nap vagy internet nincs,vagy kábel tv,vagy egyik sem. Bezzeg ha én kések 3 napot a befizetéssel egyből ráraknak a következő számlámra 500 ft büntit. Sikerült 3000 ft-ot kialkudni tőlük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.