Vélhetően a Választási Iroda feljelentése miatt tart házkutatást a rendőrség Pikó András közös VIII. kerületi polgármesterjelölt kampányközpontjában – erősítette meg a 24.hu értesülését maga a jelölt.

Megszállta a rendőrség a közös VIII. kerületi polgármesterjelölt irodáját
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Pikó a hvg.hu-nak a helyszínen úgy nyilatkozott, hogy „kicsit mosolyogva" állnak a demonstratív rendőri fellépés előtt, mert a házkutatás szerinte az eddigi munkájuk egyfajta elismerése. 

Nagyon szomorú vagyok amiatt, hogy egy teljesen nyilvánvaló rágalmazásnál a rendőrséget politikai célokra használják fel Magyarországon, Ennek ellenére azt tudom megerősíteni, hogy törvénysértést nem követtünk el, a vizsgálat minket fog igazolni

- mondta, hozzátéve, hivatalos értesítést nem kapott a házkutatásról. 

Úgy tudni, a rendőrség laptopokat foglal le az irodában, és kihallgatják a kampányfőnökét, Udvarhelyi Tesszát.

Pikó elmondása szerint semmiképp sem tervez visszalépést, közben Karácsony Gergely bejelentette,  pénteken este hat órakor szolidaritási tüntetést tartanak a Práter utca 11. szám előtt, a Pál utcai fiúk című regényének „einstand” jelenetét ábrázoló szobornál.

(Index)

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Orbánék jól tudják hogy tisztességes versenyben nem lenne esélyük nyerni. Egyre gyalázatosabb, gyomorforgató módszerekhez folyamodnak. Putyin kezd irigykedve nézni a kis cezaromániás emberkére.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Vinni kell a kocsimáténak Liberót, mert fosik...
Gauntlet
Ez tiszta átvétele a keleti despota módszereknek. Ott is mindig választás előtt találnak valamit. Egyébként az OVI mióta járhat el így? Mi ez , politikai rendőrség?
namihami
Ez biztis ugyanaz a pintyérbagázs volt, amelyik a fideszes csalások kivizsgálására is ki lett rendelve.
Biztos, az akkor szerzett szakmai hozzáértés megszerzése volt a cél a fideszes választókörzetek megszállásával.
solidedge
Orbánék jól tudják hogy tisztességes versenyben nem lenne esélyük nyerni. Egyre gyalázatosabb, gyomorforgató módszerekhez folyamodnak. Putyin kezd irigykedve nézni a kis cezaromániás emberkére.
nezelodo
Az lett volna az igazán etikus, és keresztényi, ha a Kubatov jelenti fel őket. Persze ne legyünk naivak, hogy kitől származik az ötlet, a fő-fő rettegőtől, és minden oka megvan rá, hogy fosson, előbb utóbb fog jönni neki.
szaboria1
Kocsis inkább hallgatna ő már egy embert nagyon meghurcolt a Corvin projekt miatt. A volt pm.-t aki sajnos azóta meg is halt.
Madácsi Pali
FideSS barmok! Mit fogtok csinálni a közvetlen telefonos kampányotok idején amikor olyan számon zaklatjátok a választópolgárokat amelyet nem adtak meg nektek? Ezután biztosak lehettek az azonnali feljelentésben. Tömeges lesz!
reagens
Nem szép dolog csalásba keveredni. Remélem majd a bíróságon is mosolyognak. Így kell ezekkel bánni. Keményen és törvényesen.
Qqberci
@reagens: A fidkányokról beszélsz?...
Sziszifusz
@reagens: 6:07
Bizony, bizony valóban nem szép dolog vétlen személyeket csalás gyanújába keverni, de ettől sokkal undorítóbb dolog rendszer szintű csalást elkövetni.
Gondolj csak vissza a legutóbbi országgyűlési választás egyes eseményeire. ( informatika leállása, határmenti községekbe tömeges bejelentkeztetés, külföldiek utaztatása ...stb.)
reagens
@Sziszifusz: Abba gondolok bele, hogy ezeket most alaposan megvizsgálják. A vinnyogásból már borítékolhatom, hogy találnak is bizonyítékot. Akkor pedig keményen el kell kenni a szájukat, hogy példát statuáljon a törvény! Ezekkel nem szabad finomkodni!
Sziszifusz
@reagens: 09:37
Máséban a szálkát is sajátban a gerendát sem veszik észre. Dehogy nem ! A Fidesz módszere a saját bűnöket elbagatellizálni, az ellenzék terhére pedig hamis vádakat és hamis bizonyítékokat kreálni.
A jelenlegi esetben mire a bíróság kimondja, hogy az eljárás minden alapot nélkülöz, addigra már lezajlott a választás, így a felmentő ítélet "eső után köpönyegként" funkcionál. A műbalhé is balhé, a hamis tanú is tanú.
Aljas módszer, de hatásos. Azt, hogy a Fideszes potentátok római jellemmel rendelkeznének nem lehet kimondani.
Sőt, nagyon nem !
Manhattan
Nem kockáztatják a győzelmüket. Ha veszítenének nehezebbé lenne a közpénzek kicsatornázása a "családnak". Rendőrség ide, rendőrség oda én akkor is Pikóra szavaznék 8. ker-esként, ha ott laknék és a saját pátriámban is a tisztességre szavazok minden szemétkedés ellenére. Hajrá Pikó, hajrá becsületes Hazám!
reagens
@Sziszifusz: Ez a részedről egy minden alapot nélkülöző, alátámasztatlan és bizonyítékok felsorolása nélküli vádaskodás! Úgy is kell kezelni!
Manhattan
@reagens: Már kiderült, hogy megint csak mocskolódtok szokás szerint és veritek a csalánt a ner szennymédiában. Majd jön a "helyreigazítás".
reagens
@Manhattan: Nem lesz helyreigazítás! Valószínűleg bírósági eljárás lesz! Az azért nem ugyan az! :-)))))))))))))))))))
Sziszifusz
@reagens: 10:21
Láss ne csak nézz, és meglátod a bizonyítékokat !
reagens
@Sziszifusz: Ó, istenem! Ez aztán a kijelentés! Olvasgassam a szenny médiát és a ballib hörgéseket vegyem be kritika nélkül, bizonyítatlanul? Érdekesen állsz hozzá, az már biztos. A tények nem zavarnak, ha az elfogultságod a tét! :-))))))))))))))))
Főlökött
Halkan megjegyzem, ez megint egy olyan cikk, hogy van, de minek. Az eljárási törvényben nincs olyan => "hivatalos értesítést nem kapott a házkutatásról". Persze, majd előre bejelentik...De viszont a végrehajtáskor kapott határozatot, mely ellen jogorvoslattal élhet.
Mivel a Választási Iroda feljelentése miatt lépnie kellett a yardnak, ezért tették. Az pedig, hogy "az eddigi munkájuk egyfajta elismerése" lenne, hát lehet, hogy tévedni fog, a nyilatkozó. Ha találnak törvénysértő dolgokat, eljárnak az érintett ellen.
Macskaszem
@reagens: Vannak tények is meg bizonyítékok is, csak pártatlan rendőrség meg ügyészség nincsen. Mindegyik a csúti seggéből kandikál kifele.
reagens
@Macskaszem: Ez egy sarkos, nem túl elegáns és súlyos vádakat tartalmazó kijelentés. Annyi csak a hiba vele, hogy az állításod a roncsellenzék és a ballib sajtó uszító és alátámasztatlan írásain kívül semmivel nem tudod bizonyítani!
Se egy beadvány, egy eljárás, egy közzé tett bizonyíték, csak az acsarkodó sajtó rágalmai!
Mit mondjak most erre? Nevetséges erőlködés! :-.)))))))))))))))))
Sziszifusz
@reagens: 10:36
Ne olvasd független médiát, inkább a Fidesz közeliekre figyelj oda, ők részrehajlás nélkül, csak a valót és az igazat közlik le.
Olvas inkább azt a médiát amelyek bírósági perek százait vesztette el , karakter gyilkosságok miatt közölt valótlan állítások, hamis hírek miatt. ( lokál, pesti srácok stb. )
reagens
@Sziszifusz: "Független" média? Mégis mitől független? A valóságtól és a tényektől független és acsarkodással és hamis vádaskodással van tele! Soha semmit nem bizonyítanak, csak hangoskodnak és szörnyűlködnek! Hiteltelenek, mint az OLKT, Városi kurír, Népszava, 168 óra, HVG és társaik! Nullák!
Sziszifusz
@reagens: 11:22
Na jó, én befejezem a veled való szóváltást. Világlátásunk gyökeresen különbözik, nézeteink antagonisztikus ellentétben állnak egymással. Esélytelen egymás meggyőzése ezért értelmetlen a vita.
Ha megéljük, egyszer, valamikor , Orbánék távozása után visszatérhetünk a vitához, hátha addigra képesek leszünk elfogulatlanul megítélni a világ dolgait.
Szevasz
Aki Én
@reagens a hazaáruló Shikari: esetleg azt tudod, hogy a listából dolgozó, azt a fészbukon megosztó fideszes ellen miért nem indult eljárás?
Hagyd hazáruló bolsi féreg, költői volt
Macskaszem
@reagens: Felsoroltál itt 5 ellenzéki lapot, ezzel szemben a kúrmánymédiának van 280 terméke. Rohadtul kiegyensúlyozott a médiahelyzet.
reagens
@Macskaszem: Amikor a Horn érában, vagy Fletó alatt ballib média túlsúly volt, az nem okozott problémát! Hát igen!
Amúgy, aki akar, tájékozódhat az ellenzéki médiában is mert nincsenek elrejtve, de kedvem sincs már olvasni őket. Hiteltelenek!
Macskaszem
@reagens:Úgy van, te csak olvasd a prosti srácokat, birkáknak az való.
reagens
@Macskaszem: Valami eredetit nem tudsz előadni? :-)))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.