Magyarországon megszokás van, következmények nincsenek. Kellene egy egyesült ellenzék, szükség lenne civil társadalomra, de mind a kettő hiányzik. Interjú.

(Forrás: 168 óra)

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nos a cím csak részben igaz; hogy ez a dagadt retardált törpe gátlástalan az tény, de ami a gazdagokat illeti nos én nem nevetném gyávaságnak, már csak azért is mert döntő többségük többé kevésbé Orbánnak köszönheti gazdagságát!!! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
nos a cím csak részben igaz; hogy ez a dagadt retardált törpe gátlástalan az tény, de ami a gazdagokat illeti nos én nem nevetném gyávaságnak, már csak azért is mert döntő többségük többé kevésbé Orbánnak köszönheti gazdagságát!!! =))
lampa laz
Nem gyávák, hanem önző, gátlástalan, gazember tolvajok. Nekik a legfontosabb, h orbánt hatalmon tartsák a jólétért cserébe amit persze ez az idióta biztosít nekik a tőlünk ellopott pénzből.
reagens
Paul nem jön Magyarországra mert ezédt a mondataiért lehet leköpnék. Nekünk is jobb hogy messziről vicsorog.
tulipan
@reagens: Lendvai sokkal többet jön ide, mint azt, te löttyedt narancsos agyad elképzelhetné! :D
tulipan
@RonaGyuri: Szerintem sem "gyíávák", inkább a végletekid
tulipan
SUNYI, SZÁMÍTÓK, és még csak nem is csak, a leggazdagabb narancsnyik magyarok!!!
Csizmás Kond
Van aki szeret nagyokat mondani...
pl." Magyarországon megszokás van, következmények nincsenek. Kellene egy egyesült ellenzék, szükség lenne civil társadalomra,"
...mert ha mindez lenne akkor lenne ?
tulipan
@Csizmás Kond: Ez sajna nagyon IGAZ!
"Magyarországon megszokás van, következmények nincsenek. Kellene egy egyesült ellenzék, szükség lenne civil társadalomra,"
Nessy
Kishazánk ma már az üst, amiben fokozatosan melegítik a vizet, és mire a békák észreveszik, hogy túl forró, már nem tudnak menekülni, mert hozzászoktak a fokozatos melegítéshez.
Következménye meg valóban nincs semminek, amit fideszes követ el. Lehet sikkasztani, lopni, csalni, túlárazni, munkát el sem végezni csak a pénzt felvenni , tudatosan valótlant állítani, stb. Hs ügyes, még képviselő is lehet belőle, akit aztán véd a mentelmi jog, mert őt nem adja ki a bizottság!
tulipan
@Nessy: 9 ÉVE, EBBEN A SZÉTLOPOTT Orbanisztánban, CSAK A MOCSKOS NARANCSOS, KÖVER DINÓ ÉS LAKÁJAINAK HAZUGSÁGA ÁLLANDÓ!!!
Aki Én
@reagens a buta Shikari: látom nehezen viselitek az ellenvéleményt. Ez olyan komcsibolsis...
kereső
Nem , nem gyávák- csak éppen kiváltságaikat, a többség pénzéből származó jólétüket, gazdagságukat nem óhajtják valamiféle "magasztos elvek"- demokrácia, jogállam...kockára tenni. Ezért aztán gerinc nélkül csúszó-másznak meztelen csiga módjára. Bár lehet, hogy az utóbbiban több a gerinc, mint bennük. Gazdagodtak abból, amit a kegyúr középkori földesúr módjára osztogat.
Eriksson
Nem pontosan értem, hogy mit jelent a bekeretezett írás a falon, de egy biztos: Nem magyarul van írva.
Lendvai egy sajátos szemszögből méri Magyarországot, holott rengeteg nemzetiségi él még itt, akiknek megfelel ez a miliő. Függetlenül az ő véleményétől.
Csizmás Kond
@tulipan: ...civil társadalom...ha már ennyire óhajtod gondolom tudod mi az...
tulipan
@Csizmás Kond: Sajnos, TE és a narancsnyik haverjaid, lévén hithű náci rajongók, biztosan nem tudodjátok!!
tulipan
@Eriksson: Rendkívüli dolog is lenne, egy valódi begyepesedett narancsnyiktól, ha csak ennyit nem értenél, a szöveg többi részét viszont igen!!
Csizmás Kond
@tulipan: ...én tudom mi az de te még most sem.
tulipan
@Csizmás Kond: Én tudom, éltek benne, de Te a hiterájt ismered!
Csizmás Kond
@tulipan: ...éltél benne ?...na ne mond ...és hol a csodába éltél benne ?
tulipan
@Csizmás Kond: Tényleg csoda volt, Hollandiában! :D
Csizmás Kond
@tulipan: Csak a téveszmék elkerülése végett...civil társadalom a kőkorszak óta nem létezik. Az ugyanis azt jelenti, hogy mindenféle politika és szektamentes élte van ahol nem ismert a részrehajlás.
Az amit ma ezek a lendvaiféle migráncsok összehordanak csak félrevezetés és hazugság, ők a legnagyobb kártevői a civil lét kialakulására, mert mindent érdekhez kötnek.
Aki Én
@Csizmás Kond: civil társadalom és civil szerveződés ügyben kérkezd a néhai orbánt, ő volt nagy élharcosuk és szükségességük szónoka.
Persze ez évtizedekkel ezelőtt volt.
tulipan
@Csizmás Kond: EZ a mindenkori nácik szokásos ürügye, hogy egy diktatúrát, egyszemélyes, nyalonc hatalmat, támogassanak!
Churchill szerint. "A demokrácia nem tökéletes, de jobbat még nem talált ki az emberiség!"
kereső
@Aki Én: Orbán Viktor egyetemi szakdolgozatának címe a következő: "Társadalmi önszerveződés és mozgalom a politikai rendszerben (A lengyel példa)".
reagens
@Csizmás Kond: Kis kiegészítéssel élnék egyetértésem mellett!
A "civil" a senkik által meg nem választott, hozzá nem értő, ellenőrzés és kontroll nélküli, de a politikába kisebbségi léte ellenére nagy súllyal belefolyni akaró, diktatórikus hajlamú rendbontó. Jellemző rájuk a szabályok gátlástalan áthágása azzal a felmentéssel, hogy ők a "civilek"! Ez a politikai kisebbség újabb, erőszakos és arcátlan próbálkozása a többség leigázására!
görbetükör
@RonaGyuri: és éppen ezért gyáva ellent mondani, mert sok a veszteni valója.
A megfogalmazás Lendvai által sebészi pontosságú.
Aki Én
@reagens: Civil Összefogás Fórum.
Tökéletes a jellemzés.
Azt kihagytad, hogy az adófizetők százmillióiból kitartottak.
Aki Én
@reagens: ...egyébként a vajdád nagyon mást gondolt erről 30 éve. Persze a szélkakashoz igazodnotok nem könnyű, ezt aláírom.
reagens
@Aki Én: csak úgy- tulipán-F_Viktor- silbe13- Clavigo- dr prédikátor- Aki Én jelenleg az a hét, akivel a tahó, mocskos paraszt, személyeskedő stílusuk miatt nem állok szóba!
Már elmondtam! Ilyen degenerált acsarkodókkal nem beszélgetek!
tulipan
@reagens: Mond csak, szerinted érdekel itt egyáltalán valakit is, hogy Te, ez a a tahó, mocskos paraszt, személyeskedő kripli, acsarkodó, narancsos, degenerált náci szörnyeteg, kivel is akarsz, avagy éppen, nem akarsz, a gazdád engedélyével, beszélgetni??? Kollégád neked, minden narancsos seggynyaló kripli!!!
tulipan
@Aki Én: A narancsos vajda, pimasz érdekei szerint, akkor is hazudott
Csizmás Kond
@reagens: Ez ma, de a valódi civil társadalom amikor az emberek maguk közül a legjobbat választják úgy hogy azt mindenki annak tartja. Azt nem lehet örökölni, nem lehet tanulni, arra csak születni lehet.
reagens
@Csizmás Kond: Sajnos a mai Magyarországra nem ez a jellemző. És a valódi civilnek nincsenek politikai ambiciói.
Csizmás Kond
@reagens: Ma az nevezi civilnek magát aki a leginkább igyekszik valaki szolgája lenni.
reagens
@Csizmás Kond: Megfigyelted hogy minden "civilt" kiveri a víz a nemzet kifejezéstől? Árulkodó Momentum! :-)))))
reagens
@tulipan: csak úgy- tulipán-F_Viktor- silbe13- Clavigo- dr prédikátor- Aki Én jelenleg az a hét, akivel a tahó, mocskos paraszt, személyeskedő stílusuk miatt nem állok szóba!
Már elmondtam! Ilyen degenerált acsarkodókkal nem beszélgetek!
tulipan
@reagens: Ne hidd, hogy bárkit is érdekel itt, hogy TE ez a tahó, mocskos paraszt, személyeskedő degenerált acsarkodó alak,kivel is óhajtanál dumcsizni, a narancsos Dinó gazdád engedélyével! :D
emerencia
@lampa laz: szeptember 12 07:04 Pl. az egykulcsos adó bevezetésekor is minden lelkiismeret furdalás nélkül zsebelték be a kiemelkedő nettó béremelést. Ha valaki figyelmeztette őket arra, hogy nálunk sikeresebb országokban nem véletlenül van sávos adózás, nagyhangon lehőbörögték. Akkoriban nem sikerült egyetlen egy olyan kedvezményezettel sem találkoznom, akinek legalább egy paraszthajszálnyi lelkiismeret furdalása lett volna amiatt, hogy miközben ők teljesítmény nélkül zsebelik be a nagyobb jövedelmet, Magyarország szégyenére dúl a dolgozói szegénység.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok