Szép dolog a tudásvágy, de aki sofőrségre adja a fejét, annak vezetés közben le kell mondania kultúréhségéről. Legalábbis ezt mondja a józan ész! Sokat próbált nép a miénk, de az alábbiak -nálam legalábbis- kiverték a biztosítékot...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@vacsi: Még vizsgálják,,,milyen " párt kötődése " van,,,esetleg nem valami közeli " rokon "..
DDKK
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a vezetés közben olvasó autóbusz-vezetőről megjelent információk alapján vizsgálatot indítottunk. Minden esetben, amikor bebizonyosodik, hogy az autóbusz-vezető munkavégzése során nem tartotta be a KRESZ előírásait, társaságunk természetesen megteszi a szükséges intézkedéseket.
Társaságunk számára kiemelten fontos, hogy kollégáink teljes körűen betartsák a KRESZ előírásait, melyekre az oktatásokon és az egyéb információs kiadványokban is rendszeresen felhívjuk a figyelmet.

Emellett szeretnék hangsúlyozni, hogy panasz bejelentésére lehetőség van személyesen, minden autóbusz-állomás forgalmi irodájában vagy online az [email protected], vagy a [email protected] e-mail címen. Kérjük Tisztelt Utasainkat, hogy minden kifogásolható esetben forduljanak hozzánk bizalommal. Társaságunk minden beérkezett panaszt részletesen kivizsgál annak érdekében, hogy a tények alapos feltárásával az adott ügyet mindenki számára igazságosan és megnyugtatóan zárhassuk le. DDKK Zrt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.