3D-s zebrát festett fel a Momentum képviselőjelöltje, Szemző Áron egy budakeszi iskola mellett. Szemző Áron azonban a városvezetéssel nem egyeztetett az akcióról. A helyszínen megjelentek a rendőrök. A rendőrök szerint a felfestés bűncselekmény volt. Kondory Tamás, a Budakeszi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Kft. ügyvezető igazgatója szerint „ez nem így működik”. Az ügyvezető szerint az akció rongálás, mert a felfestett zebra nem szabvány-átkelőhely. Azzal indokolta, hogy mert a forgalmas intézmény mellett az úton eddig egyetlen gyalogátkelő sem volt.

Feltöltő: Macskaszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Pedig nagyon szuper. Még akkor is megáll az autó, ha nincs gyalogos, mert betonoszlopnak látja a csíkokat.
Az iskolák környékén nem árt, sőt kellenének ilyen erős figyelmeztetések, mert a gyerek nem biztos, h eléggé éber, vagy elszámítja magát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Csizmás Kond: ha az illetékes elvtársak felmérnék, hogy hol vannak az iskolák, a többsávos árkelő helyek, akkor politika mentesen megoldást kellene találni a gyerekek biztonsága érdekében! Érdemes lenne valóban megnézni kérték e, és hányszor a biztonságos átkelés megoldását az arra közlekedők.Ebben igazad vagyon.
emerencia
kb. 45 évig remegve mentem át ezen a kereszteződésen mert rengeteg baleset volt már itt és engem is majdnem elütöttek gimis koromban. Tavaly télen este igencsak meglepődtünk az autóban ülve, mikor felgyulladtak a fények a sötétben. Nagyon jó ötlet, stadionok helyett ilyennel kellene teleszórni az országot! (Azért a 3D zebra sem lehet rossz.) www.youtube.com/watch?time_continue=98&v=1NDNDlhRc0E
reagens
@Clavigo: csak úgy- tulipán-F_Viktor- silbert13- Clavigo- dr prédikátor- Aki Én jelenleg az a hét, akivel a tahó, mocskos paraszt, személyeskedő stílusuk miatt nem állok szóba!
Már elmondtam! Ilyen degenerált acsarkodókkal nem beszélgetek!
reagens
Sajnos rendre kell tanítanom az őrjöngő, liberális csürhét, mert nagyon elszaladt a ló ezekkel a degeneráltakkal!
1magyar
Jó dolgot tettek de valóban egyeztetni és engedélyeztetni kellene egy zebrát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.