1000 milliárd forinttól esne el a főváros.

Kemény fenyegetést kaptak a kormánytól azok a budapestiek, akik nem Tarlósra szavaznak
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtököi sajtótájékoztatóján megerősítette korábbi kijelentését: a miniszterelnök és a főpolgármester tavaly novemberben kötött megállapodása érvényét veszti, ha Karácsony Gergely lesz a főpolgármester – írja a 444.hu.

"Miután Tarlós István szükségesnek látta, megállapodást kötött olyan ügyekben is, ami akár kormányzati hatáskör, hogy milyen formában kíván ezekbe beleszólni és a kormány erre lehetőséget biztosított"

- jelentette ki Gulyás az ATV kérdésére.

Gulyás szerint aki alkalmas főpolgármesternek, ez együttműködést keres a kormánnyal, "aki alkalmatlan, mint Karácsony Gergely, az pedig elutasítja az együttműködés lehetőségét és hadállásnak tekinti" a főpolgármesteri tisztséget.

(444.hu)

127 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Visszaköszönt egy régi félelem: "Aki nem megy el szavazni, az nem kaphat útlevelet".
Döbbenetes, hogy 39 éve egy helyben toporog a diktatúra mocskában ez az ország.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Visszaköszönt egy régi félelem: "Aki nem megy el szavazni, az nem kaphat útlevelet".
Döbbenetes, hogy 39 éve egy helyben toporog a diktatúra mocskában ez az ország.
Nessy
Ilyen nyílt zsarolás utoljára Rákosi idején volt! Nem szégyellik magukat a fene nagy jobboldali keresztény "látszat demokráciájukkal"?
Nem tudom Gulyás szokott e tükörbe nézni egy - egy ilyen szózata után??
kereső
Döbbenetes, hogy a saját különbejáratú gránitszilárdságú alaptörvényüket is felrúgják. GG- két nappal ezelőtt úgy nyilatkozott, hogy orbán viktor magánemberként!!! és tarlós istván főpolgármesterként politikai!!!megállapodást kötött- aminek a teljesülését, most a kormány kancellára minisztere úgy ad elő, mintha tarlós IS!! magánemberként irta volna alá. Tehát , Magyarország kormánya megszabja , hogy Budapest főváros lakossága kire is szavazhat. Akkor minek ez a 5 milliárdos pénzkidobás- a demokrácia sárbatiprásának ennyi az ára per pillanat? Nem önkormányzati választás lesz?,hanem a jónép szentesiti a kormány helytartóit akiket a látszat fenntartása érdekében még polgármesternek hinak,és szavazni lehet rájuk? Micsoda útszéli tempót visz a kormány meg a fideSS? Nem kell választást tartani ezért,és kidobni az ablakon 5 milliárdot. Nnevezze ki a kormány a helytartóit- oszt annyi.
Az alaptörvényben szó nincs arról, hogy egy településen kinek lenni a polgármesternek-és kikből állhat a "képviselő" testület, ahhoz, hogy a település a működéséhez-fejlődéséhez szükséges pénzt megkaphassa. Irjátok bele b+ kigyószem.
nevemnick
@kereső: már az is megszűnt, hogy közösen döntsék el, hogy ki lehet egy államilag támogatott oktatási intézmény igazgatója.Ja kérem, egy a narancsos illiberális demokrácia. (már a kettőt együtt említeni is nevetséges)
csak úgy....
fogadok,hogy ettü a sápadt arcú gergötü zöldült meg a Balaton..., is !
Macskaszem
A rendőrség 24 órán belül vegye őrizetbe ezt a lárvaképű taknyot, mert nyíltan megzsarolta a választókat.
Clavigo
Ha esetleg Tarlós nyer... A voksolás után épp úgy ki fog derülni,,,hogy a megállapodás érvénytelen:) :))) Na,,az lesz egy igazi " szopás " Pesten,,a következő 5 évre..
CsipkeRózsa
Ez a megállapodásban megigért összeg semmi ahhoz képest, amennyit Orbán elvett már Budapesttől.

Az, hogy egy ország vezetője zsarolással igyekszik akaratát érvényesíteni, felháborító!
reagens
Teljesen világos és egyértelmű! A Tarlóssal kötött megállapodás más személyt nem köt. Logikus és világos!
Persze, nem mindenki érti, mert egy szellemi szint azért kell ennek a felfogásához! :-)))))))))))))))))))))
tulipan
Teljesen világos és egyértelmű! A Tarlóssal kötött megállapodás TÖRÉNYTELEN!!
hirklikk.hu/kozelet/tgm-bncselekmeny-lenne-ha-ezt-tenne-orban/354739
kereső
Orbán a saját!!! különbejáratú magánvagyonából igért tarlósnak 1000 milliárd forintot? Igen? Akkor jogos- hogy megszabja kinek adja, és kinek nem. A kormány/állam pénz az nem saját!! magán vagyon, az a köz pénze- és azt nem szokás pofára osztani még egy régi vágású kereszténydemokráciában SE!!
balos
@reagens: Ezzel a "riposztta"l sikerült vissza menned a kegyelmesék idejébe,mikor aki nem volt parti képes annak kuss volt a neve!Netán ezért te még nyalhatód az o1geci kezét?
kereső
Tényleg itt az ideje, hogy az unió egy árva euró centet se adjon a kormányon keresztül- hanem teremtse meg annak a feltételeit, hogy a települések önállóan közvetlenül igényelhessenek támogatást, a cégek szintént. A kormányt=orbánt ki kell zárni a támogatás odaitéléséből. És kérem az ellenzéki EP képviselőket, hogy vonassák vissza az EB-vel a TAO kedvezmény engedélyezését , ami a sportámogatásra szól (2022-ig él!!)- mert a kormány hazugsággal, megtévesztéssel kapta meg az engedélyt erre az EB-től ( gondolom navracsics közreműködött, mint sport felelős).
reagens
@balos: Úgy látszik van egy kommunikációs szakadék közöttünk. Tarlós megállapodott a kormánnyal. Ez egy másik főpolgármestert miért is kötne? Épp az ellenzék nyüszítene a leghangosabban, ha véletlenül Karigeri nyerne és a Tarlós féle megállapodásokat kéne végrehajtania! Új koncepció kell akkor és új megállapodások, hiszen így egy főpolgármester akár 100 évre elkölthetne minden pénzt, nulla mozgásteret hagyva az utódjának!
Ugye, hogy igazam van? :-))))))))))))))))))))
kereső
@nevemnick: valahogy egyre jobban elmegy a kedvem a nevetéstől, ezeken a "vicceken". Vérszemet kaptak a kancellár asszony dicséretétől? ,meg trócsányi jelölésétől? Micsoda károkat okoznak még az országnak "némi" segédlettel?
Aki Én
@reagens: azért te balfasz, mert Tarlós nem privát megállapodást kötött, hanem a főváros nevében, érdekében. Persze ezt te is tudod, csak fideszes felszopóként neked ezt tagadni kell, te hazaáruló patkány.
Nem is csoda, hogy összeszartad magad és avatart változtattál, mikor közismert lett a címed.
reagens
@Aki Én: Szeretnél te a hetedik lenni, akihez nem szólok, mert tahó paraszt? Fogd kicsit vissza magad!
Tarlós nem mint magánszemély kötött szerződést, hanem mint főpolgármester! Nagyon helyesen mondtad! Ha a főpolgármester személyében változás áll be és nem annak a terveit viszi tovább a következő, akkor új megállapodás kell. Mi ebben az érthetetlen? Ettől kevés világosabb dolog van! Egyeztetni kell a kormánnyal és a terveket közelíteni kell egymáshoz. Elvégre a kormány adja a pénzt!
papa.49
Lárvaarcú dudadani ha a lámpavas alatt álldogálsz a kötélre várva ez jusson eszedbe !!!
Aki Én
@reagens a beszari Shikari: Szarok én a buta pofádra te gyáva hazaáruló.
,, a miniszterelnöknek nincs joga olyan egyezséget kötni egy másik vezető köztisztviselővel, hogy csak az adott személyre, vagy olyanra érvényes az egyezség, aki neki politikailag, ideológiailag kedvére való. Nem diszkriminálhat, nincs joga hozzá. Ez szerinte hatalommal való visszaélés, amit tilt az alaptörvény.""
Aki Én
@reagens: a bánatos kutyaszar sem akar veled beszélgetni, csak néha közöljük, hogy egy szar alak vagy.
nemfideszes
A pofám leszakad tőletek! Először fenyegetsz, hogy Budapest nem kap egy vasat sem ha Karácsony lesz a főpolgármester, aztán meg kijelented, hogy Karácsony elutasítja az együttműködést! Akkor most hogy is van ez te kis g...i?!
csak úgy....
@reagens: tibi!a szellemi szinted szellentési kategória,- fing! ha fideszes vónák, a bör sülne le a pofámról...,miattad!
csak úgy....
@reagens: mint az oviban! aki nem lép egyszerre, az nem kap rétest estére...
tibi,ez a te komcsi bolsi nívód
reagens
@csak úgy...: sak úgy- tulipán-F_Viktor- silbert13- Clavigo- dr prédikátor jelenleg az a hat, akivel a tahó, mocskos paraszt, személyeskedő stílusuk miatt nem állok szóba!
Már elmondtam! Ilyen degenerált acsargókkal nem beszélgetek!
justhpeter
@reagens: Nincs igazad. Tarlós mint főpolgármester kötött megállapodást. Az a megállapodás az utódját is köti, feltéve ha nem kíván mindkét fél újat kötni. A kormány ugyanis a fővárossal kötött szerződést és Orbán valamint Tarlós a felek képviseletében írták alá.
reagens
@Aki Én: Gratulálok! Te lettél a hetedik mocskos szájú paraszt!

csak úgy- tulipán-F_Viktor- silbert13- Clavigo- dr prédikátor- Aki Én jelenleg az a hét, akivel a tahó, mocskos paraszt, személyeskedő stílusuk miatt nem állok szóba!
Már elmondtam! Ilyen degenerált acsarkodókkal nem beszélgetek!
reagens
@justhpeter: Ezt a megállapodást viszont egy új főpolgármester minden gond nélkül felrúghatja. Ismerve Karigerit, ezzel kezdené, de a közelébe sem fog kerülni! Nem véletlenül említette Gulyás, hogy milyen következményei lehetnek a választás ilyetén alakulásának!
Qqberci
Gulyás meg sz@rja össze magát, ha ezt nyíltszínen volt pofája előadni...
tudode
Necsoda, hiszen a fttyisz alja
.
----- Orbán Viktor és Kövér László volt kommunista ügynökök
.
propeller.hu/itthon/3340537-orban-viktor-kover-laszlo-volt-kommunista-ugynokok
.
!!!
Aki Én
@reagens: kicsit túlpozicionáltad magad hazaáruló. De mondom a te nyelveden, mert úgy látom csak azt érted: Anyád akar veled beszélgetni!
csak úgy....
@reagens: te idióta! ez nyilvános zsarolás ! ,persze a nagy üres köcsögbe ami a nyakadon lebeg,-abba hordja más a vizet..., a butaságnak is van határa!
Aki Én
@csak úgy...: tudja ez a fideszbuzi hazaáruló bolsi is, csak neki ez a dolga.
csak úgy....
@Aki Én: fogadok,hogy nem tudja! ez egy agyilag környezet szennyezett fajta.
reagens
@Aki Én: @csak úgy...: csak úgy- tulipán-F_Viktor- silbert13- Clavigo- dr prédikátor- Aki Én jelenleg az a hét, akivel a tahó, mocskos paraszt, személyeskedő stílusuk miatt nem állok szóba!
Már elmondtam! Ilyen degenerált acsarkodókkal nem beszélgetek!
csak úgy....
@reagens: bagoly mondja a csurinak,hogy nagyfejü ! :)
látom,magáévá tett a durbincs...,te céda!:)
reagens
@csak úgy...: csak úgy- tulipán-F_Viktor- silber13- Clavigo- dr prédikátor- Aki Én jelenleg az a hét, akivel a tahó, mocskos paraszt, személyeskedő stílusuk miatt nem állok szóba!
Már elmondtam! Ilyen degenerált acsarkodókkal nem beszélgetek!
tulipan
Netenee! Poátlan, mocsok,, hőzöngő Marrafia! Akkor meg, hogy akarjátok TOVÁBBRA is elcsórni, hű szolgátok, a TARLÓS közreműködésével, a Budapest által igényelhető Eu-s forrásokat??? Utoljára Demazky alatt jutott pénz a fővárosnak!!!
reagens
Sajnos rendre kell tanítanom az őrjöngő, liberális csürhét, mert nagyon elszaladt a ló ezekkel a degeneráltakkal!
Gauntlet
Hadiállás? az sajna Orbán fejében van ! csak onnan nem lehet kiszedni ! Graz is próbálta !
görbetükör
Az a rahedli pénz úgysem a fővárosra menne. A brancs zsebét meg rühellem, ha tovább tömik. :(
tulipan
@reagens: Nagyon köszÖnjük, legalább mentesítest minket a saját tahó, mocskos paraszt, személyeskedő stílusodtól!
erettpasi
Volt ilyen régebben is csak akkor börtön esetleg kivégzés is társult hozzá, nyilván gulyás tanulmányozta ezt és nagyon északi szomszédaink életét. Egyébként ez nyiltan egy demokratikusnak mondott ország, szabadnak mondott választási rendszerének durva befolyásolása. Ezért valóban demokratikus országokban minimum lemondás, süllyesztő de lehett durvább szankció is járna. Gusztustalan...
tulipan
@reagens: Sajnos rendre kell tanítanom az őrjöngő,pofátlan illiberális csürhét, mert nagyon elszaladt a ló ezekkel a degeneráltak
reagens
@tulipan: csak úgy- tulipán-F_Viktor- silber13- Clavigo- dr prédikátor- Aki Én jelenleg az a hét, akivel a tahó, mocskos paraszt, személyeskedő stílusuk miatt nem állok szóba!
Már elmondtam! Ilyen degenerált acsarkodókkal nem beszélgetek!
nemfideszes
@reagens: "Ezt a megállapodást viszont egy új főpolgármester minden gond nélkül felrúghatja. Ismerve Karigerit, ezzel kezdené,"... szóval szerinted Karácsony Gergely azzal kezdené a főpolgármesterségét, hogy visszautasítaná az állam által már egyszer a fővárosnak odaígért 100 milliárdot, csak azért hogy kibasszon azokkal akik megválasztották, azaz a fővárosiakkal... ekkora barom még te sem lehetsz, hogy ezt el is hidd, még akkor se ha lakájmédia ezt próbálja majd elhitetni...
reagens
@nemfideszes: Te nem olyannak ismered az ellenzéket hogy minden megállapodást felrugjanak csak hogy áldozatnak tűnjenek? Ezeknek semmi nem drága hiszen a mi bőrünkre megy.
csak úgy....
@csak úgy...: fogadok,hogy a hibbant tibi,most a morse abc-tanulmányozza,pedig csak spontá ti ti ti táztam neki..., gyogyi vagy te tibi,már a durbincs is említette...
jesz
...azok, akik nem Tarlósra szavaznak...

Tehát tudni fogják ki kire szavazott...

Bravo.
CsipkeRózsa
Persze akik Tarlósra szavaznak, őket is büntetik, majd köszönjék meg Orbánnak.
Nessy
@CsipkeRózsa: Egy halk kérdés! Mire költhető az ominózus 100 milliárd? Mert ha a várbeli urizálásra, stadionra, betontömbökre a Városligetbe, értékes épületek felújítására, amit aztán ajándékba ad O.V. a haveroknak, magán kórház, magán iskola? Akkor abból nem sokat profitál a fővárosi lakosok nagy része! Ez így, per pillanat csak egy összeg, amiről nem tudjuk, hogy mire szánták! Persze zsarolásra kiválóan alkalmas!
csak úgy....
@CsipkeRózsa: na nem ám azt teccik állítani,hogy csak úgy,... bé lehet rottyantani a matyaros,fideszes demokráciába? fogom magam oszt még igazat is adok!
Lepényleső
Talán rá kellene eszmélni,hogy a közpénzt nem a kormány adja?
Azt össze a köz dobja,s a kormány csak illegitim módon bitorolja?
Aki Én
@reagens: már hogy ne lenne személyeskedő a stílusom, mikor neked személyesen mondom. Ehhez is buta vagy hazaáruló?
Általánossagban mégsem mondhatom, hogy magyarellenes, idióta hazaáruló vagy.
csak úgy....
@Aki Én: a tibi lenyügözöen hülye, föltételezem,hogy vannak továbbképzések a fidesznél,...gyakorlatilag a németh szilárd sem lehet egyedül ennyire...
csak úgy....
@Pegero: na itt van a meleg apósok álma, a langyos vönek való...@Pegero:
Málna
@kereső: Nem mondott ilyet Gulyás, hogy Orbán magánemberként írta alá azt a megállapodást. Azt mondta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester között jött létre a megállapodás. És azt sem mondta meg senki, hogy a budapestieknek kire kell szavazni. Mindenki arra szavaz, akire akar.
Málna
@csak úgy...: Ezt miből logikáztad ki?
Nessy
@Málna: Csak a mai nap folyamán neten, hiradóban zsaroltak meg bennünket! Ha nem arra szavaz a főváros lakossága, akit a kormány jónak tart, ugrik a dohány! Nem tudom, de jobb helyeken ez nyílt zsarolásnak minősül!
Málna
@Nessy: Linkeld már nekem kérlek ezt a zsarolást! Mert amit én meghallgattam Gulyástól, abban semmi ilyen nem volt.
Amúgy pedig feljelentette már valaki?
Borsodi
Ezen nem kell csodálkoznunk,ez a fideszre vall,a fenyegetőzés zsarolás a legfőbb fegyverük.Nekik megvan engedve az adat gyűjtés a támogatók névsora.A választásnak meg szerintem semmi értelme,addig manipulálnak amíg az nyer akit akarnak.
Nessy
@Málna: a miniszterelnök és a főpolgármester tavaly novemberben kötött megállapodása érvényét veszti, ha Karácsony Gergely lesz a főpolgármester – írja a 444.hu.
csak úgy....
@Málna: ha a nem fideszes települések hátrányos helyzetbe kerülhetnek a választások után? na ne izélj! nem lehetsz ennyire buta...,ügyvéd létedre.
Málna
@csak úgy...: Honnan veszed, hogy hátrányos helyzetbe fognak kerülni?
kereső
@Málna: tegnap 22:20 Akkor kezdjük az elején. Tavaly október -november: Orbán Viktor miniszterelnök, a fidesz elnöke felkéri Tarlós István jelenlegi főpolgármestert ,hogy induljon el a jövő évi önkormányzati választáson a főpolgármesteri székért. ( mondjuk az sem egyértelmű, hogy jelen esetben Orbán milyen minőségében tette ezt meg- mert miniszterelnökként nem tehette!!!-volna, csaki és kizárólag a fidesz elnökeként). Aztán jöttek a hirek, hogy 2018.november 15-én ( más hiradások szerint november 17-én) Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester aláirt egy 15 pontos megállapodást amely nagyban meghatározza a főváros jövőjét - és ebben a megállapodásban van benne a 1000 milliárdos fejlesztési terv IS!- amelyről Tarlós úgy nyilatkozott- hogy a Főváros abban esetben, ha ismét őt választják meg, akkor nagyobb beleszólása!!! lesz a fejlesztési irányokba.( amit én úgy értelmezek- hogy nem Budapest főváros közgyűlése dönthet arról, hogy mi legyen, mi történjen Bpesten- hanem Orbán Viktor= a kormány, na de ez egy mellék körülmény).
Jön Gulyás Gergely Magyarország kormányának vezető minisztere- kancellária miniszter , ad egy interjút 2019 szeptemberében az Info rádiónak, amelyben elmondja, hogy ez a tavalyi megállapodás - nem közjogi megállapodás- tehát nem a kormány és Bpest főváros között jött létre- hanem egy politikiai megállapodás, egy szándéknyilatkozat amely megkötett Orbán Viktor -és Tarlós István között. Tehát, ha nem Tarlós lesz Bpest főpolgármestere, akkor ez a megállapodás nem érvényes- mert ez a két emlitett között köttetett. Magának a kormánynak-és Bpest főváros közgyűlésének ehhez semmi köze- magyarán mondva. És ezt támasztja alá az is, hogy a megállapodás végrehajtására nem született kormány határozat, kormány rendelet- és ha jól rémlik, akkor nem tárgyalta meg a főváros közgyűlése,és nem hagyta azt jóvá határozattal.
Ezek után felvetődik részemről a kérdés- ténylegesen milyen minőségében tárgyalt orbán-és tarlós?
reagens
@Aki Én: csak úgy- tulipán-F_Viktor- silbe13- Clavigo- dr prédikátor- Aki Én jelenleg az a hét, akivel a tahó, mocskos paraszt, személyeskedő stílusuk miatt nem állok szóba!
Már elmondtam! Ilyen degenerált acsarkodókkal nem beszélgetek!
kereső
folyt. Fidesz elnök-és fodesz jelölt között. Ez látszik legvalószinűbbnek a mai történések fényében- és gulyás szavai ezt támasztják alá. Akkor felvetődik a további kérdés: orbán fidesz elnökként hogyan rendelkezhet egy MAGÁN!!! megállapodás keretében a költségvetést érintő 1000 milliárd sorsáról?
Ugye Gulyás Gergely az emlitett nyilatkozatban TAGADÁST!!! fogalmazott meg- "nem közjogi,hanem poltikiai szándéknyilatkozat"- a fidesz és jelöltje között. Ebben a minőségében (fidesz elnök) Orbán Viktor magánember/politikus- de semmiképpen nem Magyarország miniszterelnöke. És akkor máris értelmezhető, hogy miért is nem érvényes a megállapodás,amennyiben nem tarlós lesz Bpest főpolgármestere.
Ebben az a legszebb, hogy Orbán miniszterelnökként ezt nem tehette volna meg- mert törvénysértő(felkérni valakit egy nem az ő hatáskörébe tartozó posztra való indulásra,) fidesz elnökként meg nem irhatott volna alá szándéknyilatkozatot Magyarország költségvetését érintő összegekről, és fejlesztési irányokról. Demokrácia a béka segge alatt két méterrel.

Igy volt a mese? Várom a folytatást- teljesen külső szemlélőként.
Málna
@kereső: Ezzel mind tisztában vagyok, utánaolvastam. Tarlós főpolgármesterként, Orbán pedig miniszterelnökként tárgyalt egymással.
De még mindig nem értem, hol itt a zsarolás. Mondták, hogy Karácsonnyal nem kötnek megállapodást? Vagy hogy nem támogatják tovább a fővárosi beruházásokat?
kereső
@Málna: Igen mondták, ha utána "olvastál", akkor ezt meg sem kérdezted volna.
Málna
@kereső: Hol mondták? Ezt nem olvastam.
Aki Én
@kereső: reménytelen. Tudja, de trollként még az sem érdekli, hogy totál hülyét csinál magából ez az éretlen gyümölcs.
Málna
@kereső: Nyilván azért kérdezem, mert nem találtam. De úgy látom, te sem.:-)
kereső
@Málna: Ó kedves Málna- én idéztem, ottan fenntebb. De ha csak azért irkálsz, hogy hátha kijövök a sodromból a hülyeséged okán- akkor nagyon el vagy tévedve. Korábban keljél fel, mert nem belőlem csinálsz faéket, hanem magadból.Egyszerű vagy , nagyon. Én meg csak segiteni próbálok Neked, hogy megérts dolgokat- de ha Te nem akarod, akkor én semmit nem tehetek.
Málna
@kereső: Egy mondatot kértem, helyette össze-vissza beszélsz, személyeskedsz. Nem tudod alátámasztani az igazadat. Kórusban fújjátok, amit a szátokba adnak. Gondolkodás nélkül. Döbbenetes, hogy mennyire befolyásolhatóak vagytok. És még a fideszesek a birkák...
reagens
@Málna: Sajnos az ellenzékinek mondott csoportosulás nem csak itt, de országszerte egy vitaképtelen, mellébeszélő banda. Meg sem kisérelnek már érdemben válaszolni, vagy érvelni. Világos, hogy vélt igazukat nem tudják alátámasztani és a ballib sajtóban megjelenő legképtelenebb rágalmakra hivatkozva acsarkodnak!
Ezek csak az ostorból értenek!
nusika
...péntek reggeli figyelmeztetés...!!
hvg.hu/itthon/20190913_Orban_trocsanyi_kossuth_radio_interju

...minek a választás ?? azért választunk, hogy az embereket képviselje abban a városban, kerületben és azoknak az érdekeit figyelembe vegye . ...mert ha nem azt csinálják amit a kormány(Orbán) mond és csinál, akkor, mi lesz,,??? ...mi ez ha nem diktatórikus rendszer ...
tulipan
@reagens: Mond csak, szerinted érdekel itt egyáltalán valakit is, hogy Te, ez a a tahó, mocskos paraszt, személyeskedő kripli, acsarkodó, narancsos, degenerált náci szörnyeteg, kivel is akarsz, avagy éppen, nem akarsz, a gazdád engedélyével, beszélgetni???
reagens
@tulipan: csak úgy- tulipán-F_Viktor- silbe13- Clavigo- dr prédikátor- Aki Én jelenleg az a hét, akivel a tahó, mocskos paraszt, személyeskedő stílusuk miatt nem állok szóba!
Már elmondtam! Ilyen degenerált acsarkodókkal nem beszélgetek!
kokopelli
@tulipan: ...nem kell neki válaszolni! Fizetett getzi,oszt annyi!... mint shikari szintén egy "00"-volt!
Le kell húzni,oszt annyi!Esetleg egy kis lúgkő utána!
Ludas Matyi
@simmering73: nagy durranas lesz gyermekeim, es akik miatt ez a durranas lesz, azok mar regen elhagytak az orszagot!
kereső
@reagens: 09:43 épp azért, mert nem nekem irtad- mond csak mi volt ez a nem érvelés,ez a vitaképtelenség amivel megtiszteltél, mint hibbant libsit? Egy egész regényt irtam @Málna-nak ,amit szerintem el sem olvasott, vagy ha elolvasta akkor nem akarja érteni-és kötözködik,akkor én vagyok a vitaképtelen? Már ketten vagytok sakkozó verebek.
tulipan
@reagens: Mond csak, szerinted érdekel itt egyáltalán valakit is, hogy Te, ez a a tahó, mocskos paraszt, személyeskedő kripli, acsarkodó, narancsos, degenerált náci szörnyeteg, kivel is akarsz, avagy éppen, nem akarsz, a gazdád engedélyével, beszélgetni???
reagens
@kereső: Bocsás meg most elvesztettem a fonalat. Miről is vitáztunk? Csak röviden mert ez nem egy terjedelmes akadémiai székfoglaló helye.
kokopelli
...mit mondott a buszon (kamera előtt) a Zorbán a lerohadt Balettintézet előtt"! Egy igénylés és a tiétek!
Megy ez náluk mint az ágybaß@rás! Azt csinál a "fakockás "Taplós Pisti,amit akar!A bolondok szabadsága!
Desischado
ez bizony nyílt zsarolás, és büntetendő! Ennyire fosnak?!
kakaósbögre
"együttműködés"fordítom fideszről magyarra:te csak bólogass,nem érdekes a véleményed,azt hazudd amit én.
advocat
Azt fewnyegesd aki szült! mert ilyen azért nem illik kimondani sem. Normális országokban. De itt Balkán-alsón?
Málna
@advocat: Milyet nem illik kimondani sem? Miről beszélsz?
tulipan
@Málna: Az ilyen, nyíltan fenyegető hangnemet!!!
Málna
@tulipan: Ja, most már akkor semmi konkrétum, csak a hangnemmel van gond? Szerintem még azzal sem.
Aki Én
@Málna: látjuk, hogy ze nem akarod a helyén kezelni, de ez az, aminek látszik. Már az is butaság, hogy egyáltalán megpróbáljátok megmagyarázni. Na, de ahogy... brbrrrr
Málna
@Aki Én: Az a butaság, hogy ti nem is próbáljátok megmagyarázni, hogy miről beszéltek. Egyik elkezdte, a többi folytatja. A nagy semmit.
tulipan
@Málna: Biztosan nagyon megnyugtató lehet NEKED, hogy A GYEREKET ilyen a 21. század kihivásaira oda se "BAGOZÓ" Kézépkori-kolostori SZINTEN "oktatatják", melynek központi témája : "Hogyan is kell hatékonyan nyalni Orbán seggét, a a meggazdagodáshoz?:"
szaboria1
Sajna a mostani ciklusba igen gyenge minisztereket nevezett ki Orbán.
tulipan
Ezért lehet ilyen fenyegető kijelentésekkel sokkolni a népet! Mert megtehetI A Dinó! .senki nem bünteti érte! Milyen konkrátuma gondoltál? Olvasd el a cikket, minden benne van!
tulipan
@szaboria1: Úgy érted 2010 óta mindig,hisz retteg attól, nehogy valaki okosabb legyen nála!
szaboria1
@tulipan: Igazad van de a mostani csapat lett igazán a szája íze szerint kinevezve.
Málna
@tulipan: Fogalmam sincs, miről beszélsz.
tulipan
@szaboria1: Nekem 2010 óta mind egyformán tök buta, pökhendi, neveletlen, kapzsi, rosszindulatú, Gőgős Gúnár Gedeonm
Málna
@tulipan: Össze-vissza hadováltok állandóan. Semmi alapja annak, amiket itt összehordtok. Ha kérdezek, elkezdtek másról beszélni vagy személyeskedni. Borzasztó,
Rockxy
kára szóér.
má mondtam, hogy zellenzék puhapöcsű.
tulipan
@Málna: Másról? Én a cikkben foglaltakről "beszéltem" és azon háborogtam, hogy ez a szőrös nyelvű narancsos Dagadék, a hablaty-lakájai útján, milyen hülyeségeket enged meg magának és ennek pl. a Rockxy-nak! Hogy Te mit értettél fideszül, az a te dolgod ! Miért, csak a narancsagyúaknak szabad, saját félresiklott agyuk szerint értelmezni? Veletek azért szórakoztató cseverészni, mert képtelenek vagytok a magyar nyelven írt szöveget, megfelelően értelmezni!!! 9+4 év alatt tök elszoktatok a szép magyar beszédtől!
Aki Én
@Málna: ...hát, nehéz azzal mit kezdeni, mikor valaki a tényeket egyszerűen eltagadja. Az nem egy vitapartner. Nektek tényleg mindegy mit, csak orbánék mondják. Az sem zavar, ha egy óra múlva az ellenkezőjét mondják.
Semmire nincs válaszotok, csak a buta és hazug propaganda. Szerintetek korrupció sincs.
Málna
@Aki Én: Akkor végre áruld már ezt azt a tényt, hogy pontosan melyik mondatában zsarol és fenyegetőzik Gulyás?
Málna
@tulipan: Ne röhögtess már, tulipan. Pont te jössz a szép magyar beszéddel, meg az értelmezéssel. Csak fröcsögsz állandóan, és azt sem tudod, merre vagy arccal előre.
tulipan
Pl. Milyen alapon vonja el az ország megtermelt PÉNZÉT, NEM A SAJÁTJÁT a fővárostól???
tulipan
@Málna: Ti vagytok azok, akik imádják, az össze-vissza beaszédet és mindg mindenkor bennünket vádoltok vele! Na persze, ha magyarul.nem is tudtok már csak fideszül...! :D
tulipan
@Aki Én: Hagyd csak! Ezek olyan narancsos marhák, hogy ha kell saját magukat is kapásból megcáfolják!
reagens
@Málna: Hagyd! Egy kobrától sem várjuk el, hogy tudjon énekelni. Egy liberálistól sem, hogy képes legyen logikusan értelmezni!
tulipan
@reagens: Bizony, az ilyen narancssárga, mérgező béka, fajták, ha kell, bármikor saját magukat is kapásból megcáfolják!
reagens
@tulipan: csak úgy- tulipán-F_Viktor- silbert13- Clavigo- dr prédikátor- Aki Én jelenleg az a hét, akivel a tahó, mocskos paraszt, személyeskedő stílusuk miatt nem állok szóba!
Már elmondtam! Ilyen degenerált acsarkodókkal nem beszélgetek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.