"Ez nem így működik!"

A momentumos Szemző Áron úgy gondolta, 3D-s zebrát fest fel egy budakeszi általános iskolához, ahol annak ellenére nem volt eddig gyalogos átkelő, hogy van ott buszvégállomás és bölcsőde is.

Megjegyzi, nem önkényesen jelölte ide ki a gyalogátkelőt, itt ez már megtörtént régebben, ő csak "felgyorsítottam a folyamatot" és cselekedett.

A helyszínre kihívták a rendőröket, akik azt mondták,

itt bűncselekmény történt.

Kondory Tamás, a Budakeszi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Kft. ügyvezető igazgatója szerint „ez nem így működik”. Az ügyvezető szerint az akció rongálás, mert a felfestett zebra nem szabvány-átkelőhely.

Ha az bűncselekmény, hogy festettem ide egy messziről is látható 3 dimenziós zebrát, amin bárki biztonságosan átkelhet, veszélyes a társadalomra, akkor a tetteimért természetesen vállalni fogom a felelősséget

- írja közösségi oldalán Szemző Áron.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ártunk és qurmányunk könyörtelenül lecsap a terroristákra! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ártunk és qurmányunk könyörtelenül lecsap a terroristákra! =))
reagens
Ne aggódj Áronka! Vállalni is kell a felelősséget! Lesz is felelősségre vonás! :-)))))))))))))))
Minden kívánságunk így összecsengene, az lenne a jó! :-)))))))))))))))))
Foxley
Mièrt nem rakott rájuk pár csîkot? Azt mehetnek az állatkerbe dísznek.
ila51
érzéki csalódás ...ismerős ? itt a piros , hol a piros , nesze semmi fogd meg jól
reagens
Jók ezek a hírek. Megismerkedhetünk a közeljövő börtöntöltelékeivel.
csak úgy....
@reagens: méhszaros & társai ? :) a vadúl gazdagodók az eus pénzekböl?
buta vagy tibi...
jesz
...és a rendőr tök komolyan adta elő az indokát, röhögés nélkül...ő hiszi amit mond.
CsipkeRózsa
Úgy néz ki, sorba veszik az ellenzéki pártokat, a többiek is várhatják a rendőrség megjelenését, akármiért.
Clavigo
Kibaszott veszélyes szituácó lehetett... ( nemzethhyy biztonsági )
kakambuki
"Ha az bűncselekmény, hogy festettem ide egy messziről is látható 3 dimenziós zebrát, amin bárki biztonságosan átkelhet, veszélyes a társadalomra, akkor a tetteimért természetesen vállalni fogom a felelősséget" Ez bizony az te szerencsétlen gyökér még pedig elég nagy. Remélem hogy keményen elrántják a jó pofidat miatta és anyukáddal marhulsz majd legközelebb otthon, vagy vele sem, mert akkor meg ő vág majd pofán. Ha az általad barmolt gyalogátkelőhelyet hirtelen elkezdenék használni és rakásra ütköznének ott a meglepett gyalogosok, felnőttek és gyerekek is a gépjárművekkel azért is vállalnád a felelősséget te nagyon hülye?
CsipkeRózsa
@kakambuki: Nem volt hülye, így legalább felhívta az illetékesek figyelmét a zebra szükségességére. Félév múlva lesz ott egy engedélyezett zebra is.
Qqberci
@jesz: Ha röhög, kirúgják. Inkább timsót szopogat...
csak úgy....
@reagens: hülyegyerek! tele vannak a börtönök,már milliós kártérítésel szabadulnak a börtöntöltelékek,hova akarod csukatni a magyart ha nem úgy gondukodik,mit a te beteges agyad?
csak úgy....
@reagens: a fidesz már ott tart,hogy szerintünk mindenki hülye csak te és a durbincs nem! :) ...akkor gondolhatod a szükséget,ha már rátok szorultak...
kakambuki
@CsipkeRózsa: Lehet. Én csak egy jópofa meglepit kívánok magácskának semmi mást. Közlekedjen a vadi új Suzukijával vagy mással az úton amikor hírtelen fölbukkan egy gyalogátkelő amely azelőtt sosem volt ott. Maga fékez rutinból vagy másból a maga mögött közlekedő járgány meg nem. Ezt úgy is lehet ragozni tovább hogy a gyalogos is elnézi az addig ott nem levő izét és lazán lelép rá, mert az ott van, maga meg elüti, meglepetésből vagy lazán, tök mindegy. Na ezután lehet véleményezni hogy ki mit tehet az úton, meg hogyan, feltéve ha lehetősége lesz még hozzá, meg kedve is.
csak úgy....
@kakambuki: hülyeséget beszész! egy zebra csak afrikában tünhet föl váratlanul,mellesleg! ha a te hozzád tartozód beleit paszírozzák ki egy "zebrán" ?
lehet,hogy te megszokásból vezetsz,hogy egy vadi új zebra föl sem kelti a figyelmedet ?
Peller Anikó
@kakamuki: gondolom az a bajod, hogy nem a szokványosra sikeredett az átkelő. Kíváncsi lennék egy szokásos gyalogátkelő zebracsíkos felfestése esetén mibe kötnél bele. Feltételezem, hogy a hirtelen megjelent, vagy az ott termett egy ijesztő zebra, hatalmas csíkokkal az úttest hátán amitől azonnal nekimentél egy fának. Béka porodra.
reagens
@kakambuki: Te. Ezek épp a dolog lényegét nem értik. Egy zebra megvalósításáig annyi feltételnek és szabálynak kell megfelelni és azt úgy kell kivitelezni ahogy a Kresz előírja. A gyereknevelés nem egy tányér leves függvénye és a gyalogátkelőhely sem egy vödör festéké!
jesz
nyugalom...nem szabad ilyenen anyázni. Minden zebra előtt kell lenni egy jól látható kresz táblának...ráadásul 150 méterre szoktak előjelzőt is tenni..én a 3D festésen lepődnék meg, még akkor is satuznék, ha nincs se tábbla, se gyalogos...

Amúgy egy iskola előtt festette fel a művész, közelben bölcsőde-buszmegálló...itt, még sebességkorlátozás is kell hogy legyen.

Nyögvenyelős ez az eész. Csakazértis...nehogymá hatósági engedély nélkül igaza legyen a választópolgárnak.
csak úgy....
@reagens: na itt van a tibi a lényegértö ! :) csak nem ám hasonszörü értelmekre vadászol ,mint te + a kedvesed a szivárványos durbincs? :)
csak úgy....
@jesz: a tábla ...te arru veszed észre a zebrát,hogy elötte van egy tábla!?
en az utat szoktam figyelni ! 50es tempónál jól láthatóak a csíkok,jobban mint a tábla.
Lepényleső
A célnak tökéletesen megfelel,-a gyalogátkelő. Elmondható ez arról aki a hatalom
teljes erejével kekeckedő?
Aki Én
@kaka puki: Figyu már. Te majdnem akkor sötét barom vagy, mint a hazaáruló Shikari féreg.
Nem úgy lenne európai, hogy iskolakezdésre nincsenek életveszélyben a magyar gyerekek?
Hogy a bánatba lehettek ennyire ostoba fajankók? A te iskolád előtt is volt zebra, ha nem kerülted volna távolról, tudnál róla. Na, amit meg itt összehordtál forgalomtechnikailag... brrr, hú de nagy a baj lúzer
kakambuki
@reagens: Nagyjából, de mindez sokaknak nem érdekes, nem foglalkoznak vele csak pofáznak össze vissza. A padlón vagyok sokszor attól hogy nálunk mennyi de mennyi szakértő van a legkülönfélébb témában és csak úgy ontják a szakvéleményeket fél kézből ezerrel. Majd tizenhét évet töltöttem az illető szakmában (is) és akkor még a gyalogátkelők létesítését igen komolyan vették, annak minden részletére ügyelni kellett, kínos pontosan.
Sámannus
Hasznosabbak is lehetnének a pandúrjaink ha inkább segítenének az ügyintézésben, hová kerüljön zebra.
reagens
@kakambuki: Nekem is van ebben tapasztalatom és ismerem az engedélyeztetés nehézségeit.
Nem tudom mit szólna a kis csíra és a bölcsész, belpesti támogatói, ha a gyereküket egy ilyen jópofa zebrán gázolnák el.
Nem ők lennének a leghangosabbak, hogy hogyan lehetett ilyet engednie a polgármesternek és minimum mondjon le a kormány? Komoly megvilágítási követelmények is vannak. És ha azért gázolnak valakit el, mert ő ott fest ahol jónak látja. Mit szólna a támogató csürhe? Ez közúti veszélyeztetés is. Remélem nagyon megmérik a kis köcsögöt!
Aki Én
@kakambuki: @reagens: MIÉRT NINCS ZEBRA EGY ISKOLA ELŐTT SZEPTEMBERRE?
Na, ez a fejtörő mára szakértők büszkeségei.
Hát még csak nem is a lényegről beszéltek pancserek.
kakambuki
@Aki Én: @Aki Én: Tényleg.? A közúton való közlekedés rendje, beleértve természetesen a közúton való gyalogos átkelést, a gyalogátkelő, annak kijelölése, telepítésének szabályai mióta hazaárulás te nagyon hülye?? Ja és az én iskolám előtt nem volt zebra, még út sem egy jó darabon. Gyalog jártunk oda a pusztai iskolába, szántóföldeken át három km.-t naponta jó időben. Por hóban és sárban kerülővel már jó négy km-t.
görbetükör
Tessék már megérteni, hogy csak a törvénytelenség lehet törvényes!
Minden más, ami az embereknek hasznos, ami tisztességes munkával készült, az büntetendő.
Köszönjük, kétharmad!
namihami
Ha már a bűnözőkre nem szabad neki, hiszen azok közül a legtöbb és legveszélyesebb éppen a Fideszből kerül ki.
Elsők között éppen a saját vezetőjük lehetn, a Tartótisztjével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.