Hazaérkezett Líbiából a rakétatámadást túlélő magyar fotóriporter. A történtekkel kapcsolatban a közösségi oldalán osztotta meg a döbbenetes történet részleteit.

Itthon van már a rakétatámadást túlélt magyar fotós

„Jelenleg minden okés, reggel hazaértem Líbiából, délelőtt voltam a dokinál is, úgyhogy kezdenek irányba állni a dolgok. Az elrablós sztori tök jó, csak egy szó nem igaz belőle. A feltételezett terrorista egy kormánykatona volt, akivel toltam egy szelfit a fronton, mindenki tök jó arc volt. A rakétatámadás az volt, csúnyán odapörköltek nekünk, páran meghaltak, de akik megsebesültek, azok is elég rossz állapotban voltak. Hozzájuk képest elég szerencsés vagyok. Majd leírom a részleteket, mert végig eszméletemnél voltam, de nem egy könnyű sztori.”

– A Terrorelhárítási Központ munkatársai a férfit kórházba szállították, tekintettel arra, hogy a sérülései további egészségügyi ellátást igényeltek. A TEK – a hatályos nemzetközi normák betartásával – továbbra is közreműködik a bajba jutott magyar állampolgárok mentésében, a Magyarország területén kívül közvetlenül fenyegető háborús cselekmények, fegyveres konfliktusok, valamint terrorista és túszejtő akciók esetén – közölték.

Forrás: Blikk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.