Augusztusban civilekre cserélték a Honvédelmi Minisztérium néhány szakképzett katonatiszt vezetőjét, de most Benkő Tibor miniszter egyiküket visszahozta széles hatáskörű miniszteri biztosként.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
De a civilek azért ugye maradtak? Melyik család, Fidesz-vezér barátai, rokonai ezek? És kell ismét a szakember, aki a kezük alá dolgozik, hogy ne azonnal derüljön ki, hogy mennyit értenek a hadászathoz? És mennyiért?
Sorállomány ugyan nincs, de minisztériumi tiszt és ilyen ""szakemberek"" bőven akadnak. Jöhet az ellen, biztonságban a hon!
RonaGyuri
Biztos, ami biztos

Nagyon úgy néz ki, hogy ebben is nemtelen dolgok munkálnak; legalább is osztódással szaporodnak

Hajdanában a lapokban – számos helyen még mindig divat – egy jó-pár speciális rovat volt a köz dolgairól: a halálozási rovattól kezdve az esküvőkig és a születésekig. Nagyon úgy néz ki, hogy ma is elkelne, de legalább is megtelne egy ilyen rovat ártunk és qurmányunk legújabb kinevezéseivel. Naponta sorjáznak az új államtitkárok és helyettes-államtitkárok és özönlenek a biztosok. A legújabb szokás, hogy ezek párban történnek. Kineveznek egy potentátot, majd pár nap múlva (mármint akkor tudjuk meg) ugyanerre a területre egy biztost is. Biztos, ami biztos! Bár egy dolog egyértelműen nem biztos: hogy akár egy is akad köztük, aki ért is a dolgokhoz! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.