„Egyéb ok” miatt elfogultságot jelentett be két olyan bíró, akiknek hamarosan el kellett volna kezdeni a Czeglédy Csaba és társai elleni büntetőügy tárgyalását – erősítette meg a hvg.hu értesülését a Szegedi Törvényszék, hozzáfűzve: a bírák elfogultsági bejelentésének indokai nem nyilvánosak, így erről nem áll módjukban tájékoztatást adni. Ezzel a döntéssel...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tessenek már tudomásul venni, hogy csak és kizárólag fidesz színekben, vagy szoros kapcsolatban a hatalommal, szabad sikkasztani, túlárazni, csalni stb. Még parlamenti képviselő is lehet, aki milliárdokat tüntet el!Legalább védi a mentelmi jog. Az "ártatlanság vélelme" még bizonyított esetekben is fennáll, és Polt Péter kimossa a szennyest!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@reagens: Nagyon buta vagy köpőcsésze...
tudode
Van új hús a választás előtti karaktergyilkolásra, mielőtt akikkel szemétkedta nem volt csak egy két kapásuk!
.
Maffia módszer!
reagens
@Clavigo: csak úgy- tulipán-F_Viktor- silbe13- Clavigo- dr prédikátor- Aki Én jelenleg az a hét, akivel a tahó, mocskos paraszt, személyeskedő stílusuk miatt nem állok szóba!
Már elmondtam! Ilyen degenerált acsarkodókkal nem beszélgetek!
Aki Én
@reagens: helyrejött a vérnyomásom mióta nem válaszolsz butaságokat :)
Aki Én
varosikurir.hu/a-hulyek-hallgatasa-avagy-a-g-k-internacionaleja/

,,Ha valaki még nem tudná, Orbán minden hazafias, kereszténységet hirdető mondta mögött a hibbantak hülyítése áll. Minden a soha nem látott mértékű lopásról, vagyoni koncentráció létrehozásáról szól."
reagens
@Aki Én: csak úgy- tulipán-F_Viktor- silbe13- Clavigo- dr prédikátor- Aki Én jelenleg az a hét, akivel a tahó, mocskos paraszt, személyeskedő stílusuk miatt nem állok szóba!
Már elmondtam! Ilyen degenerált acsarkodókkal nem beszélgetek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.