Puzsér Róbert pénteken fellebbezést nyújtott be a Fővárosi Választási Bizottságnál és feljelentést tett a rendőrségen Berki Krisztián ajánlásgyűjtése és az ajánlások eredetének megkérdőjelezhető tisztasága miatt.

Az atv.hu azt írja, "a Sétáló Budapest közleményéből az is kiderült, hogy ők 125 pultozó aktivistával, 8 helyszínen, összesen 920 pultórát gyűjtöttük az ajánlásokat, szám szerint 6316-ot."

Ténylegesen független, valóban civil indulóként ez egyáltalán nem volt kis feladat, sokkal inkább hatalmas kihívás

– hívják fel a figyelmet.

Tapasztalataik szerint Berki Krisztián és – ahogy ő hivatkozik rájuk – „modellhadserege” alig pultozott, nagy átlagban körülbelül napi egy-másfél órát gyűjtötték az ajánlásokat, ami 16 nappal és a leadott 10 000 ajánlással számolva óránként 417 aláírást jelent. Márpedig ez a szám szerintük teljesen irreális, totálisan abszurd.

Fontos különbségnek tartják a Sétáló Budapest és Berki Krisztián ajánlásgyűjtése között, „hogy a mi aláíróink tudták, mit írnak alá.”

A feljelentést ismeretlen tettes ellen tették Puzsérék, választás, népszavazás és európai polgári kezdeményezés rendje elleni bűncselekmény, valamint személyes adattal visszaélés vétségének gyanúja miatt. A feljelentéssel együtt a Fővárosi Választási Bizottságnál is fellebbezést nyújtottak be.

Forrás: ATV, Index

Címlapi kép: YouTube

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Hajrá Puzsér! Jól tetted,de aki a fidesz embere azt nem vonják felelősségre.Egyáltalán hogy is jelölhették? Vagy ha valaki büntetett,az előnynek számít.
www.youtube.com/watch?v=y7UUe9nPHhI
terlasz
Puzsér nélkül is tudtuk, hogy ez így történhetett, de legalább ő lépett. Ettől még egy szarkeverő vadbarom marad.
Nessy
Miután mindketten a fidesz táborát erősítik,. felesleges ez a vihar az éjjeliben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.