Tarlós István a pénteki megafonos akciója után szombaton a Magyar Nemzet hasábjain is folytatta Karácsony Gergely kritizálását. A  főpolgármester szerint Karácsony "tutyimutyi, tétova mamakedvence." Arról is beszélt a lapnak, hogy egy régi ügy kapcsán megfenyegették.

Puzsér Róbertnek olyan a stílusa, amilyen, de amikor azt mondja, hogy Karácsony Gergely pont annyiszor hazudik, ahányszor megszólal, akkor nem nagyon téved

– nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Tarlós István annak kapcsán, hogy a baloldal főpolgármester-jelöltje azt állítja, csak kifogásokat keres, hogy ne kelljen kettejüknek vitázni.

Karácsony tutyimutyi, tétova mamakedvence

– jegyezte meg a főpolgármester, aki szerint szerint elég csak azt megnézni, mit művel a vita kapcsán Zugló polgármestere.

Hozzátette:

Karácsony egyszer ír, hogy minden feltételt elfogad, másnap azt mondja, ne legyenek feltételek. Minden nap mást mond.

Tarlós a vita lehetőségéről most azt mondta a lapnak, hogy szerinte Karácsonynak előbb Puzsér Róberttel és Berki Krisztiánnal kellene vitáznia, hiszen ők is kiharcolták az indulási jogot.

Tarlós a lapnak arról is beszélt, hogy értesülései szerint az ellenzék kampányában ismét elő akar venni egy 25 évvel ezelőtti ügyet.

Volt egy közlekedési balesetem 1995-ben, ami igen rossz érzés volt, de amiben vétlen voltam, és az esetnél jelen voltak a hozzátartozók is. A balesetet a kerületi kapitányság egy percig sem vizsgálta, ügyészi felügyelet mellett azonnal átvette a BRFK.

"Akkor Györgyi Kálmánnak hívták a legfőbb ügyészt. Ezt az esetet eddig minden kampányban elővették, és most is megkaptam az üzenetet és fenyegetést, hogy újra ezzel akarnak operálni" – számolt be a főpolgármester. Hozzátette:

úgy hiszi, ha ellenfelei nem állnak túl jól a kampányban, akkor – elég lelketlenül – ehhez a történethez nyúlnak.

Tarlós pénteken egy megafonban Tordainak is elmondta, mit gondol Karácsonyról, amiről ITT írtunk. A főpolgármester akkor is "hazudós, tutyimutyi, tétova, mamakedvencének" nevezte Karácsonyt.

Forrás: Magyar Nemzet, Index

Címlapi kép: MTI/Koszticsák Szilárd

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
A fasz sem fenyegetett meg téged, te patkány. Azért dobtad be ezt a témát, h legyen mivel támadni az ellenzéket. Az ilyen jellegü rágalmazások, lejáratások, a fidesz eszközei. Remélem, h a fővárosiaknak több esze van attól, h rád meg a támogatóidra szavazzanak.
lampa laz
A fasz sem fenyegetett meg téged, te patkány. Azért dobtad be ezt a témát, h legyen mivel támadni az ellenzéket. Az ilyen jellegü rágalmazások, lejáratások, a fidesz eszközei. Remélem, h a fővárosiaknak több esze van attól, h rád meg a támogatóidra szavazzanak.
namihami
A Pintér-Polt védőfal mögül kiabál ki.
Ezek védik, nincs mitől félnie.
Mirabilis
Tarlós a fogyatékkal élőkről: Félremagyarázás forog fenn
hvg.hu/itthon/20190914_Tarlos_a_fogyatekkal_elokrol_Felremagyarazas_forog_fenn?s=hk
"a városvezető ugyanis azt mondta, „Magyarországon ma elég furcsa világot élünk, a szellemi fogyatékosokat el kell viselni"
Aki ilyen bunkó, az alkalamas-e főpolginak?
Szeparepa2
Mekkora szánalmas átlátszó kamu ez is atyaég... tipikus fizeSS maffia tempó... ha egy piti közlekedési ügy volt, az 3 év után elévül.. biztos hogy ilyennel az ellenzékről senki sem fenyegetheti, max a Thürmer és a Berki...mégis ezt emlegeti preventíve ez a vén náci barom... ebből látszik hogy FOSIK, mert valami sokkal komolyabb és eltussolt ügy nyilvánvalón... ami még 25 év után is aktuális lehet... saját magad leplezted le te szánalmas vén hazaáruló szarbáncseléd pojáca..
percsi
Miért nem áll le vitázni? Megcsinálja a cirkuszt, hogy eltudjon bújni a kérdésektől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2020. September 24., 20:35
Tizenöt másodperc után lecserélték egy labdarugót
Szórakozás - 2020. September 24., 20:12
Elképesztő dolgot csinált egy magyar sminkes a postán
Itthon - 2020. September 24., 18:58
Csonka András is elkapta a Covidot