A visegrádi országok, köztük Magyarország erősödése érezhető az Európai Bizottság összetételének alakulásában - mondta Boros Imre közgazdász az M1 aktuális csatornán vasárnap. Az agrárterületet Lengyelország kapta, cseh és szlovák alelnöke lesz a bizottságnak és Magyarországé a bővítési terület. A V4-ek gazdasági erősödése politikai erővé kezd válni - mondta Boros Imre. Magyarország "halmozza a csodákat", letért a balliberális kormányok által kijelölt, olcsó bérekre építő pályáról és a versenyképesség, a hozzáadott érték növelésére koncentrál - fogalmazott. Ehhez az oktatásnak is fel kell zárkóznia. A versenyképesség javításához ugyanis okos emberekre és drágábban eladható termékekre van szükség - jelentette ki.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
" letért a balliberális kormányok által kijelölt, olcsó bérekre építő pályáról és a versenyképesség, a hozzáadott érték növelésére koncentrál" Na pajtikám,akkor itt az idő,hogy te is elkezdj abból megélni amiből az átlag magyar olyan jól megél(szerinted) Ne a saját fizetésedből indulj ki. Nem mindenki politikusok szopógépe az országban. Élj meg bruttó 150.000 ft-ból,de dolgozzál ám,ne csak dumálj. Tartsd el ebből a családod,teljesítsd a főnök kvótáját a 4-5 gyereket és a 16 unokát. Semmi exra,csak is a fizetésed.Nincs ingyen teló,ingyen taxi,ingyen autó, ingyen lakás.Semmi,csak úgy,mint a Magyar átlag 5-6 millió ember.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@Nessy: Bocsi,neked ment volna az utolsó hozzászólásom.
Sámannus
Majd ha kínai Ikarus dolgozó is ezt mondja háromezredmagával majd elhiszem.
Nessy
@cikicakk55: Tökéletesen egyetértek veled! Hazánk nagyjai meglátnak valahol egy felszerelt kamerát, annak rögtön nyilatkoznak is orbitális szamárságokat!
F_Viktor
"...mondta Boros Imre közgazdász az M1 aktuális csatornán vasárnap."

Helyesen:
... mondta Boros Imre közgazdász, politikus, az első orbán-kormány minisztere, az M1 aktuális csatornán vasárnap.
S így már minden mondata érthető hazugság.
simmering73
Jóember, neked is elment a maradék eszed. Vagy tán sose volt? Fene azt a mocskos hazug pofádat.
kakaósbögre
választás van.ilyenkor az orbitális hazugságok ideje van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.