Holott ez tudományos kérdés Dr. Ferencz Orsolya Ildikó szerint.

Politikai témává teszi a klímaváltozást a baloldal, holott ez tudományos kérdés

- mondta Ferencz Orsolya Ildikó tudományos főmunkatárs az M1 aktuális csatornán vasárnap este. Közölte: az emberi tevékenység károsan befolyásolja a Föld bioszféráját, ez tudományos probléma, amelynek megoldását azonban nem segítik a politikai érdekek.

Véleménye szerint a természetvédelem ügyének legtöbbet éppen a magukat "zöldnek maszkírozó" baloldali erők ártanak, amelyek szakmaiság nélkül érvelnek.

Németországban például a zöldek elérték, hogy ne épüljön atomerőmű, de emiatt jelentősen megnőtt a fosszilis energia okozta környezetszennyezés. Ugyanakkor Magyarországon csökkent a kibocsátás és 2030-ra az energia előállítása karbonsemleges lesz – magyarázta a szakember.

Ferencz Orsolya azt mondta:

a megoldáshoz higgadtságra, józanságra, szakmaiságra van szükség, nem klímavészhelyzetre, amelyről senki nem tudja, mit jelent.

Forrás: MTI

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hát igen egy ilyen jó zsíros kamu állást meg kell szolgálni! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Az űrkutatás egy békés szigetnek látszott amíg te az élére nem kerültél. Most pedig gyűlölet politikával mérgezel egy szakmát. Ha ezt is szét akarjátok verni pontosan így kell csinyáni.
simmering73
Az űrkutató asszony törölje meg a távcsövén a lencsét és ne a csillagokat bámulja, hanem nézzen szét kis hazánkban télen, amikor minden község füstködbe burkolózik. Mert a nagy jólétben itt mindenki szarik a karbonsemlegességre és fával, szeméttel fűt.
Nessy
@simmering73: lehet, hogy fűtene a szerencsétlen száraz, normális tüzifával, ha meg tudná fizetni! Erre még utalványt sem ad pártunk és kormányunk, hogy vegyen pár mázsa tüzelőt a szerencsétlen.
Komolyan, már ijesztő, hogy amint valaki pozicióba kerül, rögtön "elfelejti", amihez eddig értett!
simmering73
@durbincs: Bezzeg -Tahő hát maga rendesesen intelektuállisan apadt,akár +
simmering73
@Nessy: Mi is fával fűtünk. Néhány év alatt 50-60%-kal ment fel a fa ára. Akácot már nem lehet meg venni. Én messzi vidékről hordom haza néhány mázsánként a tüzifát télire (ahol még van tisztesség és nem basszák át az embert a tüzépen), hogy valamelyest olcsóbban kijöjjek.
Nessy
@simmering73: Én konvektorral fűtök. és rosszabbul jártam a fene nagy rezsicsökkentéssel, mint anno az 1200 m3/év szociális kedvezménnyel.
Úgy hogy a rezsicsökkentés a meséket a legközelebbi demens otthon lakóinak adják elő. Ez az utalvány meg olyan nesze semmi, fogd meg jól nagyon sok embernek! Én is majd október vége felé kezdek foglalkozni vele, akkorra már talán lesz energiám utána mászkálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.