Holott ez tudományos kérdés Dr. Ferencz Orsolya Ildikó szerint.

Politikai témává teszi a klímaváltozást a baloldal, holott ez tudományos kérdés

- mondta Ferencz Orsolya Ildikó tudományos főmunkatárs az M1 aktuális csatornán vasárnap este. Közölte: az emberi tevékenység károsan befolyásolja a Föld bioszféráját, ez tudományos probléma, amelynek megoldását azonban nem segítik a politikai érdekek.

Véleménye szerint a természetvédelem ügyének legtöbbet éppen a magukat "zöldnek maszkírozó" baloldali erők ártanak, amelyek szakmaiság nélkül érvelnek.

Németországban például a zöldek elérték, hogy ne épüljön atomerőmű, de emiatt jelentősen megnőtt a fosszilis energia okozta környezetszennyezés. Ugyanakkor Magyarországon csökkent a kibocsátás és 2030-ra az energia előállítása karbonsemleges lesz – magyarázta a szakember.

Ferencz Orsolya azt mondta:

a megoldáshoz higgadtságra, józanságra, szakmaiságra van szükség, nem klímavészhelyzetre, amelyről senki nem tudja, mit jelent.

Forrás: MTI

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hát igen egy ilyen jó zsíros kamu állást meg kell szolgálni! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
hát igen egy ilyen jó zsíros kamu állást meg kell szolgálni! =))
RonaGyuri
@CsipkeRózsa: az űr az a fejeikben van! =))
papa.49
@CsipkeRózsa: Sehogy mit kutatna a spiné, max. a fütyiszes fejekben találna olyat ami a világűrben van !!!
Az is nettó hazugság amit Németországról mondott az atom erőműveket leállítják, a hőerőműveket kiváltják alternatív forrásokkal, ezért állt le a volt NDK. területén pl. a világ talán legnagyobb külszíni bányája is !!!
durbincs
@papa.49: csak verik , mint magát Ócsán ? Kretén ?
durbincs
@papa.49: de a maga fejét faragták Túskoból -Vén, kretén kripli ? Ócsán már nagyon várják ?
Qqberci
Ferencz Orsolya inkább azzal foglalkozhatna, hogy kapjon némi állami segítséget a starthoz az egy éve indításra várakozó második magyar műhold, a SMOG-1. Arról is mesélhetne, milyen elismerést (nem) kaptak az elsp magyar műhold, a MaSat-1 tervezői. Ha megerről nem tud nyilathozni, akkor ne gágogjon a levegőbe...
papa.49
@durbincs: Te meg egy szarházi fütyiszes vagy tetű apád a hegyikecske volt, anyád meg a Maros partján szart ki erre a világra, csak kár hogy a farkas nem téged vitt el a placenta helyet ...
namihami
Legyünk stílszerűek, ezt a ""felelősségteljes pozíciót"" nem a Patakiattinak kellett volna betölteni? Az ő esetében valahogy testreszabottabbnak tűnik. Neki közvetlen csatlakozása lenne a világűr többi lakójához.
advocat
Talán nem a klimaváltozással kellene foglalkozni! Arra ott a köztársasági elnök! Ha még nem vette volna észre. Vagy ő nagyívben, mert nem olyan tudományos? Bocsánat, nem tudtam, hogy az elnök e kérdésben gyakorlatilag és tudományosan senki. Mit is keresünk az űrben? Erre ha válaszolna!
durbincs
@papa.49: akkor - Keretén András ? magát várják verésre Ócsán ?
durbincs
@csak húgyos...: azt nézet már magán végig ? bokáig kényszerbevizelve,+ a @advocat: -t meg zoknig ?... Ez Bánya-Holiwod ? Intelektuálisan apadtnak ? a lokális kis hülyének ? azaz csak magának @advocat: ?
durbincs
@Qqberci: maguknál bányába csak denevér van -azt honnan tudná a szerény túskó-talpfás agyával -az ürkutatásról ?
vacsi
Űrkutatásért felelős miniszteri biztos?! Az meg mi a nyavalya?
Nessy
@advocat: Az űrben semmit, mert ott nincs mit ellopni! Viszont "űrkutatási" témának lehet ajánlani a kormánypárti képviselők "gondolatait" szavazások előtt! Ádámmal : szólva "űrt érzek, mondhatatlan űrt!
durbincs
@vacsi: mondhatni megse lepödünk mán magán ? bányás ?
durbincs
@vacsi: de ne féljen itt a klóntársa -mert az se külömb ? @Nessy: ? aki szintén bányás -S- egyazon Ipérül ?
Nessy
Most komolyan a témához! Lehet lebecsülni a klímaváltozás problémáját, lehet figyelmen kívűl hagyni, mert az ipar fontosabb, lehet belőle politikai vitafórumot rendezni. Egyet azért nem árt figyelembe venni a klíma változást nem érdeklik a pártpreferenciák, a vallási és egyéb hovatartozások. A hurrikánok, a felhőszakadások, az időjárási anomáliák . mindezek figyelmen kívűl hagyásával következnek be.
F_Viktor
Nagyon szomorú ha egy orbáni tudományos főmunkatárs nincs tisztában a szakértők álláspontjával a klímaváltozás terén!
S ha még olyan hülyeségeket is nyilatkozik a lakájmédiában, hogy ez nem politikai téma, nem a politika tehet a globális felmelegedés ellen, nem a politika tudja megállítani, illetve visszafordítani, akkor elhúzhat a picsába, mert a tudományhoz már semmi köze, ő is egy csúti szartúró lett!
És nagyon szégyellje magát!
Qqberci
@durbincs: Figyi, zsebcápa! Ha valamiről fingod sincs, akkor nem kell belebugyborognod a nagyok dolgába...
vacsi
@durbincs: Sajnos, nem tudom értelmezni, amit írtál!
durbincs
@vacsi: az pár ezer kilométer +az 60IQ-s iskolázatlansága kb csak ennyi ?
durbincs
@Qqberci: az pár ezer kilométer +az 60IQ-s iskolázatlansága kb csak ennyi ? magánál is ? lehet Testvirje ez a @vacsi: ?@Qqberci: vagy má a silány @F_Viktor: -t Lmbt-qzza ?
kereső
"a megoldáshoz higgadtságra, józanságra, szakmaiságra van szükség, nem klímavészhelyzetre, amelyről senki nem tudja, mit jelent."
Hölgyem, ha figyelt volna éppen a klimakutatással foglalkozó kutatók, szakemberek kongatták meg/kongatják a vészharangot-és figyelmeztetnek a vészhelyzetre. Az, hogy Ön- tudományos felkészültséggel biró tudományos főmunkatársként tesz egy ilyen POLITIKAI!!! nyilatkozatot a regnáló kormány tagjaként, csupán megfelelni vágyásból, még súlyosabbá teszi a kijelentését- amely hazugság. Miért kell ez Hölgyem? Tudjja mit, adja vissza a Phd-ját, mert méltatlanná vált rá. Szégyen.
vacsi
Még mindig nem értem! De az IQ nem azonos az iskolázottsággal! Egyébként a Tied mennyi?
Qqberci
@durbincs: Most már befoghatnád a koppotyúdat...

Lehet egy halnak szőrös a talpa?...
Qqberci
@durbincs: Csak hogy megpróbáljalak okosítani:
A liba a HVG-ben gágog az űrkutatásról 2018 novemberében
hvg.hu/gazdasag/20181105_miniszteri_biztos_urkutatas_penz_urhajos_fejlesztes_haszon
Szór sem ejt al első magyar műholdról, amely a qrmány áldásos tevékenysége nélkül jött létre és az elvárt három hónappal szemben csaknem három évig szolgáltatta az adatokat és a képeket:
www.masat.space/projektek/masat-1/
hu.wikipedia.org/wiki/Masat%E2%80%931
ugyancsak nem esik gágogás a második magyar műholdról, a SMOG-1-ről, ameyl startra készen várakozik és némi anyagi támogatással azonnal indítható volna:
www.gnd.bme.hu/smog1/
www.urvilag.hu/velemenyek/20180722_a_smogp_megelozheti_a_smog1et
Szintén nem esik gágogás arról a lelkes Műegyetemi csapatról, akik ezt a két műholdat létrehozták. Ferencz Csaba (a kedves apuka) nem volt benne, ő már ekkoriban - bő 30 éve - inkább politizált
Mirabilis
"Véleménye szerint a természetvédelem ügyének legtöbbet éppen a magukat "zöldnek maszkírozó" baloldali erők ártanak, amelyek szakmaiság nélkül érvelnek"
Ezt mondja ez a hülye fideszes picsa, miközben:
2019.05.07 Elképesztő, Magyarország egyik legidősebb erdejét vágták ki a Bükkben!
2018. július 22 Gigantikus fákat vágtak ki, hogy helyükre újakat ültessenek
2019. május 06. 15 egészséges fa kivágására kapott engedélyt egy beruházó a IX. kerületben a Nádasdy, Tóth Kálmán és Bárd utcában, a fakivágás megkezdésekor pedig a lakók tiltakozni kezdtek
2019.áprilirs 08 Rendőrök és tiltakozók jelenlétében vágtak ki fákat a Ferencvárosban
2019. április 26. Fákat vágtak ki Budatétényben a mormon egyház területén
És ez nem az összes.
De minden fakivágás a fidesz éra alatt történt, mi köze ennek a baloldalhoz?
Tudod ki a ""zöldnek maszkírozó"? Áder
Sámannus
Az űrkutatás egy békés szigetnek látszott amíg te az élére nem kerültél. Most pedig gyűlölet politikával mérgezel egy szakmát. Ha ezt is szét akarjátok verni pontosan így kell csinyáni.
simmering73
Az űrkutató asszony törölje meg a távcsövén a lencsét és ne a csillagokat bámulja, hanem nézzen szét kis hazánkban télen, amikor minden község füstködbe burkolózik. Mert a nagy jólétben itt mindenki szarik a karbonsemlegességre és fával, szeméttel fűt.
durbincs
@simmering73: Bezzeg -Tahő hát maga rendesesen intelektuállisan apadt,akár +@tudode: @nemkati: @lusta: @dr. prédikátor: @justhpeter: ? + ez a @nevemnick: ?
durbincs
@Qqberci: de maga 1 bánya-talpfa bunkó ?
durbincs
@Qqberci: az pár ezer kilométer +az 60IQ-s iskolázatlansága kb csak ennyi ? magánál is ? lehet Testvirje ez a @vacsi: ?@Qqberci: vagy má a silány @F_Viktor: -t Lmbt-qzza ?
Nessy
@simmering73: lehet, hogy fűtene a szerencsétlen száraz, normális tüzifával, ha meg tudná fizetni! Erre még utalványt sem ad pártunk és kormányunk, hogy vegyen pár mázsa tüzelőt a szerencsétlen.
Komolyan, már ijesztő, hogy amint valaki pozicióba kerül, rögtön "elfelejti", amihez eddig értett!
simmering73
@durbincs: Bezzeg -Tahő hát maga rendesesen intelektuállisan apadt,akár +
simmering73
@Nessy: Mi is fával fűtünk. Néhány év alatt 50-60%-kal ment fel a fa ára. Akácot már nem lehet meg venni. Én messzi vidékről hordom haza néhány mázsánként a tüzifát télire (ahol még van tisztesség és nem basszák át az embert a tüzépen), hogy valamelyest olcsóbban kijöjjek.
Nessy
@simmering73: Én konvektorral fűtök. és rosszabbul jártam a fene nagy rezsicsökkentéssel, mint anno az 1200 m3/év szociális kedvezménnyel.
Úgy hogy a rezsicsökkentés a meséket a legközelebbi demens otthon lakóinak adják elő. Ez az utalvány meg olyan nesze semmi, fogd meg jól nagyon sok embernek! Én is majd október vége felé kezdek foglalkozni vele, akkorra már talán lesz energiám utána mászkálni.
durbincs
@simmering73: Bezzeg -Tahő hát maga rendesesen intelektuállisan apadt,azt a kanna szén -meg felgyün magától ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. September 23., 08:08
Kórházban volt Pécsi Ildikó
Itthon - 2020. September 23., 07:43
Unokázós csalókat kaptak el a budapesti zsaruk