Nincs főpolgármester-váltó hangulat Budapesten: Tarlós István egy hónappal az önkormányzati választások előtt változatlanul őrzi vezető helyét 50 százalékkal, Karácsony Gergely támogatottsága 42 százalék – állapította meg a Nézőpont Intézet legfrissebb fővárosi közvélemény-kutatása, amelynek eredményét hétfőn közölték.

Önkormányzati választás: ezt méri Budapesten a kormány közvéleménykutatója

A közlemény szerint a kormánypártok által támogatott Tarlós István főpolgármester egyedül is begyűjtené a szavazatok felét, így akár jobb eredményt is elérhet, mint 2014-ben, amikor 49 százalékot szerzett. Vezetéséhez jelentősen hozzájárul, hogy a válaszok szerint a budapestiek többsége (51 százalék) elégedett a főpolgármester eddigi munkájával – írták.

Hozzátették: a felmérés adatai azt mutatják, hogy fideszesek teljes vállszélességgel a Budapestet 9 éve vezető politikus mellett állnak (90 százalékuk elégedett), de a baloldali ellenzékiek csaknem negyede (22 százalék) is elégedett Tarlós István munkájával.

"A kihívók kampánya eddig nem mondható sikeresnek": a közös ellenzéki jelölt, Karácsony Gergely eredménye (42 százalék) a biztos szavazók körében nem változott, Puzsér Róberté egy százalékponttal emelkedett (7 százalék), Berki Krisztián elérte az egy százalékot – áll a közleményben.

A felmérés szeptember 4-e és 14-e között készült Budapesten, ezer ember telefonos megkérdezésével.

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@reagens: Nekem is gyanús, hogy ha Taplópistának 2 darab szavazója lesz, akkor is ő fog nyerni. Múlt héten már megbuherálták hozzá a technikát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
A csuti megmondta a benézőpontnak, hogy mit kell látnia !!!
kokopelli
...nem tudom,hogy mit szórakoznak a választásokkal! Körzetenként 1000 embert megkérdezni
(10000Ft/Kopf léért) és kész!...csak szegény öreg nyugdíjasokat! Nénikéket, ha lehet 80 felett,
mert rajtuk segít a "tíz rongy"!
reagens
@Macskaszem: Készültök a vereség utáni magyarázkodásra? :-)))))))))))))))))) Nagyon jó! Most kjell elkezdeni! :-))))))))))))
bence
A kormány közvéleménykutatója mindig is a kormány elvárásainak megfelelő adatokat mér !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.