A bevándorláspártiak bosszúhadjáratot vezetnek Magyarország ellen, mert kiállt a migrációs politika ellen – jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Kovács Zoltán aggódik: kevesebb uniós pénz érkezhet Magyarországra
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Varga Judit igazságügyi minisztert hétfőn Brüsszelben hallgatta meg az általános ügyek tanácsa a Magyarországgal szemben indított 7. cikk szerinti eljárásról.

Kovács Zoltán szerint a nap tanulsága, hogy politikai eszközként használják az európai intézményeket.

Olyan bosszúhadjáratot vezetnek egy ország ellen, amelyre egyrészt nincs politikai felhatalmazás,

másrészt – mint kiderült – valójában egyáltalán nem tükrözi a tagállamok többségének akaratát, szempontjait.

Kiemelte: egy politikai eljárásból próbálnak jogi eljárást "eszkábálni". Az alapvető probléma, hogy bár a jogállamiság mindenkinek fontos alapelv, a jogállamiság tartalma, az eljárások, az intézmények közötti viszony nem vethető össze egymással. Például a magyar és a lengyel eljárásbeli, felfogásbeli különbségek nem teszik lehetővé az objektív összehasonlítást.

Az államtitkár szólt arról is: az,

hogy újabb feltételekhez kötnék az uniós pénzek elosztását, teljesen kizárja a jogállamiságot.

Ez csak a tagállamok döntése, az uniós alapszerződés után következhetne – jegyezte meg.

Kovács Zoltán szerint a "legnagyobb lóláb" a Magyarországgal szembeni eljárásban az anyagi felelősségvállalás, amelyet számon kérnek Magyarországon, valójában arról szól, hogy az elmúlt években beengedett migránsok integrációjának költségeit másokkal akarják megfizettetni. Ez a migrációpárti erők bosszúja azokkal szemben, akik elutasítják ezt a felfogást – tette hozzá.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
A Kánoánnak vége szakad sírva fakadtok.Kénytelenek lesztek egymást lenyúlni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
F_Viktor
zolika nagyon sajnállak, kevesebb uniós pénz = nem tudod megvenni a jachtodat?!
Borsodi
A Kánoánnak vége szakad sírva fakadtok.Kénytelenek lesztek egymást lenyúlni.
nevemnick
Ha nem vándorolt volna annyi pénz az átláthatatlan üvegzsebeitekbe, akkor talán több is jött volna.
A kapzsiságotok határtalan, mint a ,,migránsellenes" kerítésetek.
papa.49
Szőrös szar ha egyszer ez a törvény a KLUBBAN, akkor be kéne azt tartani, hiába ágálsz itt titeket csak a pénzcsap elzárásával lehet kényszeríteni más nem hat rátok !!!
csipetke
Az uniós pénzek nagyrészt pénztáros lölőnél vannak, esetleg lehet visszatölteni a lopott pénz nagyrészét a kincstárba. Most fosnak, hogynem lesz annyi lenyúlható lóvé, de még mindig migráncsoznak-bevándoláspárti erőkről hadoválnak. Arról nyilván nem beszélnek, hogy valójában miért csökkenti az EU a lóvét, minthogy nincs jogállamiság, és demokrácia. Szemét genyó banda
Nessy
Úgy látszik ez "bevándorláspárti" paranoia fertőző fidesz körökben!
Ha esetleg a valós okokról mondanál pár szót drága szócséplő NERtárs!
Ha ennyire népnemzetiek vagytok, akkor talán nem illenék elfogadni , sőt követelni más pénzét! Tudod, ez csak idehaza természetes, hogy a törvények rátok nem vonatkoznak, még a saját magatok által alkotottak sem! Meg a kettős mérce is! Qvod licet Iovi, non licet bovi! És rajtatok kívűl mindenki ökör kis hazánkban szerintetek!
Desischado
Ez csak nektek rossz hír, nekünk nem, mert mi úgysem látunk a pénzből semmit, mindet ellopjátok. Én annak örülnék ha nem jönne több lé, mert akkor egymást kezdenétek felfalni!
dr. prédikátor
A kurva anyádat te Himmler utánzat!!!Fostok hogy kevesebbet tudtok lopni igaz??? Takarodjatok a picsápa patkány gecik!!!
justhpeter
Elfogy az uniós pénz. Szarni rá, majd kértek Lőrinc baráttól.
Jozefina
Ezeknek semmi nem elég!!! Az is sok, akit kaptak!!! Egy jól menő, dübörgő gazdaság pedig ne az EU államok által befizetett pénzekből próbáljon megélni!!! Így is nagyon sokat kaptak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.