Az idős neurológus elesett egykori munkahelye, a mátészalkai kórház parkolójában. Több osztályt is megjárt, majd egy pszichiátriára szállították át. Senki nem tudja, mibe halt bele, a fia feljelentést tett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Úgy néz ki, hogy 75 éven felül már nem lehet számítani korrekt ellátásra. Vagy azalatt sem? Részvétem a családnak és sok erőt kívánok a továbbiakhoz.
1magyar
Az orvosok nagy részének megkérdőjelezhető a tudása és a dolgozni akarása. Érzéketlenek, betartva az orvosi protokollt de nem kimerítően vizsgálják a beteget. Nem tájékozódnak az új dolgokról, a beteg megemlíti az interneten olvasott dolgot fel vannak háborodva.
emerencia
@1magyar: Az orvosi protokollt sem tartják be mindig de azért én nem húznám le a vizes lepedőt minden dokiról. Vannak közöttük lelkiismeretes, megfelelő tudással felvértezett orvosok is. Hozzátartozóm pl. egy ilyen háziorvost fogott ki, így legalább azért nem kell aggódnom, hogy valami baja történik amiatt, hogy a háziorvosa nem állt a helyzet magaslatán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.