Hetek óta nem szerepelt a nyilvánosság előtt a nemrég megvádolt békési képviselő. Úgy volt, hétfőn fórumon vesz részt, de ebből sem lett semmi.

Bújkál a nyílvánosság elől a vád alá helyezett, fideszes Simonka Gyöegy

Szeretettel várunk mindenkit! Kérem, fogadja el meghívásunkat a hétfői lakossági fórumra! Védjük meg közös eredményeinket!

Ezt írta vasárnap közösségi oldalán a fideszes Simonka György, csatolta a meghívót is.

A Magyar Narancs azonban arról ír, hogy hiába jegyezte ő a meghívót, hétfőn sem jelent meg a nyilvánosság előtt. Nem ment el a fórumra, a névtábláját sem tették ki. A lap újságírója rákérdezett, mi a politikus távolmaradásának oka. Simonka egyik közeli munkatársa azt felelte, hogy egy gyorsan jött betegség levette a lábáról a képviselőt. (A betegség tényleg gyorsan jöhetett, hétvégén Facebook-oldala szerint még biciklizett Simonka.)

A Narancs a sajtótájékoztató után megkérdezte az ott részt vevő Pogácsás Tibor belügyi államtitkárt, megkönnyebbült-e, hogy nem a mentelmi jogától megfosztott, hamarosan a vádlottak padján ülő Simonkával kell közös sajtótájékoztatót és lakossági fórumot tartania, de erre Pogácsás kitérő választ adott, és az önkormányzati választások fontosságáról beszélt. Hozzátette, a Simonka-ügy megy a maga útján.

Simonka ellen már 2016 óta nyomoznak a hatóságok, mentelmi jogát felfüggesztették, az idén pedig már vádat is emeltek ellene, költségvetési csalással és más bűncselekmények elkövetésével vádolják.

Bár valóban hetekig nem jelentkezett a politikus, pénteken már a megyei lapban azt lehetett olvasni, hogy dél-békési polgármesterekkel találkozott, ahol arról biztosította a település vezetőit, hogy a továbbiakban is támogatja a térség fejlesztését. Azt is hozzátette a képviselő, hogy anyagi források híján a kreativitásukra kell támaszkodniuk.

Forrás: hvg.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
@Pegero: mert te még nem ütöttél félre a klaviatúrán ugye gyökér? Eyébiránt a cikkhez etwas?
namihami
Pedig az elért sikerei alapján, még abban a bandában is, kihúzhatja magát. Ha nem is dobogós, de az első százban benne van.
whitout
"Biztos úr, én nem loptam, csak álltam az út szélén és le akartam inteni egy taxit, de valaki odaszaladt, és hirtelen egy milliárdot rakott a feltartott kezembe. Mire megkérdezhettem volna, hogy miért csak egy milliárdot, az elkövető addigra elszaladt."
whitout
Akik már csak a nyelvtani tévedésbe, elírásba tudnak kapaszkodni, azoknak nincs már semmi észérvük.

Te lehet, hogy helyesen írsz mindig, de a fogalmazásod egy nulla.
A kérdés: Mit olvasnék szívesebben?
Egy mindig helyesírásilag helyesen író őskövület kőbunkót, aki parancsokba foglalja az érzést, a tudtot, vagy egy szabadon szárnyaló elmét megnyitó "akármilehetséges" varázst?

A fideszes gyökerek HAZUDNAK. CSAK. FOLYTON. FOLYVÁST. MINDENRŐL. MINDIG. ÉS EZT ÖRÖKRE TERVEZIK. - amíg bele nem pusztul az egész ország.
Az a kicsi jelenlegi Magyarország.
Nagy-Magyarországot akarnak, de még azt a kicsit is kivéreztetik, ami van.
Trianon KETTŐ, amit Orbán és a koleszos maffia bandája művel! ezzel az országgal!
ÉS EZ NEM PÁVATÁNCOS SZUTYOK MESE, HOGY A LEGKISEBB CIGÁNY ORBÁN, HOGY MENT EL TÖNKRETENNI MAGYARORSZÁGOT MINDENKIT BECSAPVA, MINDENKIT MEGLOPVA. VÉRISZAMOSAN - TESTEKTŐL, LELKEKTŐL.

Ez nem mese. Ez a valóság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.