Korábban soron kívüli intézkedést ígért a kormányhivatal, ebből még nem lett semmi. De a sürgős eseteket állítólag hamar megvizsgálják.

(Forrás: Index)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
De nyilatkoztak, hogy a "megoldás folyamatban van"! Csak nem tudom, ez mennyiben vigasztalja a beteget, aki majd októberben kezdjen telefonálni, hogy februárra időpontot kapjon.
Ugyanis vannak beavatkozások, kezelések, melyek megkezdéséhez előírás a hasi UH. De ezek nem tartoznak a "sürgős" kategóriába, legalább is addig nem, míg nem lesz rosszabb a beteg állapota.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@papa.49: Azzal jó darabig el lesznek. Ószövetség, Újszövetség a 4 elfogadott evangelista írása, majd a végén János Jelenések könyve!
Addigra még talán időpontot is kapnak, aztán ha távleletezés van, mint pl.,CT,MR vizsgálatnál, akkor még legalább két hetet. Rtg esetében csak két-három órát.
papa.49
@Nessy: Meg a Holt tengeri tekercsek )))))))))))))))))))))))
jesz
Nemcsak hogy hosszú a sor, sokáig kell várni, a küldő orvos szerint nem sokat ér az elavult, leharcolt gép...mit tehettem? Azt, amire kényszerítik a polgárt: irány egy nyugati magáncég...még aznap, és profi vizsgálat.
1magyar
Egyszer volt egy esetem amire a körzeti o. ráírta sürgős, de alig akarták megcsinálni. Pedig az ilyen egyszerű diagnosztizálással sok életet és további vizsgálatokat lehet megelőzni.
Hihetetlen, hogy ilyen modern gépeket nem azonnali kivizsgálásra használják.Küldözgetik ide-oda a betegeket, pedig az MR és az ultrahang sok pénz megkímélne az államkasszának.
emerencia
Mi januárban, hófúvásban mentünk vidékre a tesómnak hasi ultrahangra a megyeszékhelyről. Ott csak két hét volt a várakozási idő. Nyíregyházán ugyanis csak június végére tudtak volna időpontot adni.
emerencia
Szakvizsgálatra be lehet jutni így is: A munkahelyemen minden előzmény nélkül elborította az egyik szememet a vér. Tudtam, hogy a szemészeten csak hónapok múlva fogadnak, ezért inkább magamat kezdtem el gyógyítani. Szerencsémre egy véletlenül arra járó orvos magától észre vette és adott tanácsot ingyen, a szabadidejében. Örök hála Madai Ildikó doktornőnek! 5 nap után tudtam elmenni a háziorvoshoz, de szabadságon volt. Az asszisztensnő egymagában tartotta a frontot és javasolta, hogy még elég csúnya, menjek be ha úgy gondolom a szemészetre. Ott kiderült, hogy van sürgősségi szemészet is. (Ezt a neten nem sikerült előzőleg felfedeznem.) Két kedves doktornő is megvizsgált, az egyik javasolt még a saját terápiám mellé + napi 1000 mg. c vitamint. Várakozással együtt kb. másfél órát tartott az egész. Rövidesen rendbe jöttem és ráadásul megspóroltam az éppen esedékes kétévenkénti szemvizsgálatot és a több hónapi várakozást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2020. September 24., 20:35
Tizenöt másodperc után lecserélték egy labdarugót
Szórakozás - 2020. September 24., 20:12
Elképesztő dolgot csinált egy magyar sminkes a postán
Itthon - 2020. September 24., 18:58
Csonka András is elkapta a Covidot