A szerda sem indult zökkenőmentesen a Magyar Államvasutaknál, Nagymaros és Szob között ugyanis egy mozdony áramszedője letörött, emiatt csak egy vágányon haladhatott a közlekedés.

5 perccel a vonat indulása előtt közölte a Mávinform, hogy nem indul a vonat

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Erről szerdán 6:23-kor adott ki közleményt a MÁV a Mávinform honlapján, 6:21-kor pedig a Facebook-oldalán:

"Nagymaros és Szob között a Szob felé haladó S70-es vonat mozdonyának áramszedője letörött, ezért ezen a szakaszon a vonatok egy vágányon közlekedhetnek, a menetidő 10-15 perccel megnő."

6:50-kor aztán frissítést tettek közzé a hírhez a honlapon, mely szerint a 6:55-kor Szobról Budapestre induló vonat nem közlekedik. Ez 6:52-kor került ki a Mávinform Facebook-oldalára:

"A 2320-as vonat fél órás késéssel tovább közlekedett Szobra. A felsővezeték vizsgálata miatt továbbra is csak egy vágányon járnak a vonatok Nagymaros és Szob között.

A Szobról menetrend szerint 6:55-kor a fővárosba induló Z70-es járat (2327-es vonat) ma nem közlekedik."

Utóbbi hírnek a kommentelők nem annyira örültek.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Tegnap is letörött egy vonat áramszedője, a szolnoki vonalon! Nem kellene a járműjavítókat újra üzembe helyezni?! A rendelkezésre álló pénzből ne a MÁV vezérkarát, a menedzsereket tömjék, hanem alkalmazzanak megfelelő szakembereket...
nezelodo
@vacsi: Minek kellene a járműjavító? Ma elég az, ha azt mondja az állampárt, mint a múlt héten, hogy a tíz évvel ezelőtti kormányok mulasztása miatt ilyen európai a magyar vasúti közlekedés. És elég is a szavazóinak indoklásul. Kár, hogy nem teszik hozzá, ami pedig jó Szent Istvánnak és mai utódjának köszönhető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.