Emiatt határozatképtelen volt a mai rendkívüli ülés. A Fidesz közölte: komolytalannak tartja az ellenzék kezdeményezését a klímaváltozás ügyében szerdára összehívott rendkívüli ülésnapra.

Ahogy azt korábban megírtuk, az Országgyűlés ellenzék által kezdeményezett rendkívüli ülése szerdán határozatképtelen volt, a kormány, valamint a Fidesz és a KDNP képviselői nem vettek részt a tanácskozáson.

A nagyobbik kormánypárt a rendkívüli parlamenti ülést követően az MTI-hez küldött közleményében emlékeztetett: december 12-én az ellenzék ugyanebben a témában hívta össze az Országgyűlést.

Az ülést akkor megtartották, de egyetlen ellenzéki képviselő sem vett részt rajta. A Fidesz-KDNP képviselői viszont ott voltak – idézi fel a közlemény.

"Ez is azt mutatja, hogy az ellenzék kezdeményezése komolytalan" – fogalmaz a Fidesz.

Az Országgyűlés ellenzék által kezdeményezett rendkívüli ülése szerdán határozatképtelen volt, a kormány, valamint a Fidesz és a KDNP képviselői nem vettek részt a tanácskozáson.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nem és nem. Ilyen politikusokkal egyszerűen nem lehet országot vezetni. Tisztára, mint a dedóban.
lusta
1. Jelenleg csak a klímaváltozás ügyét érintette a rendkívüli ülés.
2. December 12-n a klímaváltozás ügye csak egy fontos téma volt, de a legfontosabb, amihez egy épeszű képviselő nem adja a nevét, a rabszolgatörvény volt. Erről valahogy elfelejettek közleményükben még egy szót is szólni.
Nessy
Ami nem érdekük, az komolytalan, kampányfogás, politikai hiszti!
Csak a saját pénzük, meg O.V. agymacskái lényegesek!
Most meg nem érnek rá, mert dűlő utakat, kerti budit kell avatni, átadni, nemzetiszínű szalagot darabolni, és mindezt nagy média nyilvánossággal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.