Elkészült az Európai Parlamentben a biztosjelöltek meghallgatásának menetrendje. A parlamenti kapcsolatokért felelős szlovák taggal kezdődnek szeptember 30-án a meghallgatások, a magyar Trócsányi László október 1-én kora este kerül sorra.

Trócsányit három órán keresztül vallatják október 1-én

Október 1-én kora este hallgatja meg az Európai Parlament külügyi bizottsága a magyar Trócsányi Lászlót, akit a szomszédságpolitikai és bővítési biztosnak jelölt csapatában Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnöke – írja a Bruxinfo.

A biztosjelölti meghallgatásokat szeptember 30. és október 8. között tartják az EP-ben, a magyar kormány által Brüsszelbe küldött korábbi igazságügyi miniszter mindjárt a második nap kerül sorra a 3 órásra tervezett kérdezz-feleleken.

(portfolio.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@nemkati: tenap, 11:26; A fidesz nagy osztályharca az Unió ellen odáig fog vezetni, hogy csökkenteni fogják az Uniós támogatásokat és a hiányzó ideáig ellopott támogatásokat, a lakosság további nyomorításán hozzák be.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
totál alkalmatlan. egy normál állásinterjún már kinézet alapján kiszórnák, úgy néz ki mint aki szipuval keveri a felest.
RonaGyuri
mindeközben:
Gyuri-bácsi megvilágosodott

sajnos miközben – okkal joggal – beszólt az orbéni közvélekedésnek, ezt egy hasonlóan nagy baromságra használta

Nógrádi Gyuri-bácsi ma reggel ismét megcsillogtatta, elképesztő bornírtságát. Az M1 szakértőjeként az új EB majd más világoz hoz elmélkedése részeként, teóriája igazolására tudta közölni, hogy az új főnök egy wirtigli közép-európai. Ami tény kérdése, lévén német. S alapvető tény, hogy a németek mindig is – szemben Orbán agybajával – Közép-Európa meghatározó nemzete voltak.
Sajnos azonban ehhez hozzátette, hogy mert „Berlinből jött”! Nos mint tudjuk, lévén a német kormány tagja, praktice most onnan jött. Azonban Brüsszelben született és ő és családja régóta a – a külszolgálatoktól eltekintve – a Hannover, Hamburg és Bréma háromszögben éltek! =))
Dr plágium
Ha tényleg vallatnák jó középkori módszerekkel biztosan megtörne.
justhpeter
@jesz: A sarat lehet hogy állni fogja, de mást nem.
nemkati
@jesz: Hát persze, gondolom, már ezerrel magolja a mantrát.
Eladott Ország
Na itt az a biztos, hogy biztos nem lesz bővítés! A bent lévő tahókkal se bírnak! Jó lesz neki ott az elfekvőben! Előzetesen már sikert is értek el a fideszék, bevették az unióba Gruevszkit. Én azért inkább nyugtával dicsérném a napot... Vagy ez már a végeredmény ( ítélet) ? uploads.disquscdn.com/images/9b8cdc51fb540db1d694d26574c39c4986f54db61ad019805b397cae040cb2a9.jpg?w=600&h=472
nemkati
@Eladott Ország: Ja, szégyen már fideszesnek lenni. Már alig van fideszes képviselőjelölt, aki fidesz-logóval kampányol, sőt, inkább civilként indul.
papa.49
Remélem MÉRETESEN MEGFINGATJÁK A FASZIT!!!
Eladott Ország
@nemkati: tenap, 11:26; A fidesz nagy osztályharca az Unió ellen odáig fog vezetni, hogy csökkenteni fogják az Uniós támogatásokat és a hiányzó ideáig ellopott támogatásokat, a lakosság további nyomorításán hozzák be.
nemkati
@Eladott Ország: Viszont a forintot annyira lerontották, hogy az únió kevesebb eurója most lehet hogy többet fog érni forintban.
papa.49
@nemkati: De a vásárló értéke is csökken a forintnak, tehát ott vagyunk ahol a part szakad !!
Eladott Ország
@nemkati: tegnap, 07:41; Míg ez a bűnöző, kleptokrata banda van hatalmon az eurót sosem fogják bevezetni. Ezek szándékosan azt nézik, hogy minél rosszabb legyen, függőségben, szolgaságban tartják a lakosságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.