Megnéztük, milyen csepeli fórumot tart két ellentétes nagyágyú: a Soros-tervben hívő és az abban nem hívő Németh Szilárd és Pintér Sándor. A legkevesebb szó természetesen Csepelről esett, bár Pintér próbált mindent kontextusba helyezni: Csepel is szépül a közmunka miatt és ott is járnak az új tűzoltóautók.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
na ez igazán pikáns a Magyar Nemzet cikkét is törölte a cenzor, bár az igazat megvallva túéságosan is árulkodó:

magyarnemzet.hu/belfold/orban-viktor-a-modern-magyar-allamnak-szuksege-van-alkotmanyvedelemre-7318835/
RonaGyuri
@RonaGyuri: Az ÁVO-s áthallás csak egy apróság

Őfeneség igazán töredelmes vallomása is lehetne

A párt központi napilapja számol be róla, hogy „A modern magyar államnak szüksége van titkosszolgálatra, alkotmányvédelemre, nemzetbiztonsági szolgálatokra, és minden hasonló tevékenységre – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) új, XI. kerületi épületének átadási ünnepségén.”!
Sok érdekes és pikáns hablaty között, mint pl. „A magyar államnak rég nem volt annyi ereje, képessége – a kormányzatnak annyi elszántsága, a gazdaságnak pedig olyan jó teljesítménye -, hogy ekkora összeget előteremtsen alkotmányvédelmi intézmények „összegyűjtésére” egy helyre”, igazán elgondolkodtatóak is akadtak.
Már a „Az érdekérvényesítésnek vannak kitaposott, jogilag szabályozott mezsgyéi, de vannak olyan határterületek, ahol a szabályok nem vagy nem úgy érvényesek.” sem semmi.
Az igazi gyöngyszem azonban az az, hogy „amit önök tesznek, és ami ilyen különlegesen, titokzatosan hangzik, az nem különbözik lényegét tekintve attól a munkától, mint amit mi végzünk”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.