Folytatódott M. Richárd tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken.

Döbbenetes új fejlemény a Dózsa György úti gázoló ügyében
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Két éve a kecskeméti maffiaper volt vádlottja, M. Richárd egy Mercedesszel csapódott bele egy balra kanyarodó Citroënbe a XIII. kerületi Dózsa György úton. A balesetben egy 23 és egy 37 éves férfi meghalt, többen pedig súlyosan megsérültek. Az ügyészség mindkét sofőrt halált okozó közúti baleset gondatlan okozásával vádolja.

A tárgyaláson most levetítettek egy addig nem látott videót – írja az Index. A felvételen az látható, hogy

M. Richárd saját magát videózta még az ütközés előtti másodpercben is. 

Védője azt kérte a bírótól, hogy a nyilvánosság kizárásával vetítsék le a videót a tárgyaláson, de a bíróság elutasította az indítványt. Annak viszont eleget tettek, hogy a felvétel végén hallható sikolyokat már ne játsszák le.

M. Richárd szerint ezt a felvételt azért nem adták be bizonyítékként, mert

olyan tartalmú, ami nem tartozik másra, nem tartozik a sajtóra

- párjának akarta elküldeni, mielőtt megajándékozza egy autóval.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Legközelebb festegessen vezetés közben, hátha végre otthagyja ő is a fogát.
uploads.disquscdn.com/images/e0e57e95edf91d76d67a500c99e798f4e77c6f1e6166a2ab23a97da010ce6d0f.jpg?w=600&h=290
uploads.disquscdn.com/images/2a2cd6973460b93fa2fd91b5b79614a218b30fe078519f27dd7f080b03f2ae79.jpg?w=600&h=236
Richárd védelmezettként jóformán azt tett az elmúlt másfél évben, amit csak akart. A bíróság az ő oldalára állva ismét okot adott arra, hogy kételkedjünk a független ítélkezésben. A baleset után pár hónappal jogosítvány nélkül furikázott a belvárosban egy több tízmilliós kocsival. Ez sem érdekelte a nyomozó hatóságokat és az sem, hogy mégis miből futja neki erre. Miközben egy egyértelmű halálos baleset elkövetője, egészen mostanáig a lakásában várhatott – a talán felmentő – ítéletre, addig Czeglédy Csaba immár másfél éve kénytelen rácsok mögött várni azt, hogy egyáltalán a vádemelés megtörténjen. A rácsok mögött már kétszer is megbüntették, egyszer amiatt, mert túl sok könyvet halmozott fel a cellájában, egyszer pedig amiatt, mert borostát növesztett. Ez jelenti ma az igazságszolgáltatást Magyarországon. Nincs az a köztörvényes bűn, amit ne lehetne elsikálni a megfelelő kapcsolatokkal. Magyarországon a jogegyenlőség megszűnt létezni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
...ajándék autó,két halállal? Nincs itt baj a valósággal?
human
@colibri: Biztos, mert Berki születésnapi köszöntőt küldött Gyurmának. Baráti kapcsolatra utalt a szövegezése.
Eladott Ország
@jesz: tegnap, 17:11; Kulcsár Attila másfél hónapot töltött börtönben.1998 és 2003 között rendkívül magas hozamokat ígérve, offshore cégeken keresztül jogosulatlanul forgatta az ügyfelek, köztük állami vállalatok, önkormányzatok pénzét. A sikkasztással okozott kár 8,3 milliárd forint volt. Bár ez csak aprópénz a fideszes oligarcháknak. Emlékezzünk csak, hogy egy-egy beruházás milliárdokkal emelkedik, nem beszélve arról, hogy az első árajánlat is túlárazott volt, sőt a befejezés után is emelkedik a költség milliárdokkal, lásd vizes vb-t.
Yoda69
@human: Es breki indul a fopolgi szekert. Ajjaj
maci0427
@papa.49: Kis középeurópai balkáni ország vagyunk, teli olyan emberekkel akiket bűnözőknek is lehene éppen nevezni attól függetlenül, hogy hivatalosan nem bizonyítható mert törvényileg lehetőségük van rá, hogy bűnözésből kúrva jól éljenek barátokat,barátnőket, kúrvák ezreit tartsák fent és el és megfizessék !!! Ez a kigyúrt zombikinézetű is olyan, hogy ha nem lenne pénze akkor nője soha nem lenne és még egy sima prsszókávét sem tudna neki venni nem, hogy egy mercedes autót! Nekem nem kellenne még a pénzével sem az tuti ! Ja és annyi előnye van neki még, hogy nem kell kukkolnia meg matyizni sehol sem !!! Undormány lett ez az ország, pedig nagyon kicsi és lehetne jobb is sokkal, de ugye van még ezeken kívül egy másik / nép/ csoport is akikkel elég sok gondunk van !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2020. September 24., 20:35
Tizenöt másodperc után lecserélték egy labdarugót
Szórakozás - 2020. September 24., 20:12
Elképesztő dolgot csinált egy magyar sminkes a postán
Itthon - 2020. September 24., 18:58
Csonka András is elkapta a Covidot