Közös akciósorozatot indít a Mi Hazánk Mozgalom a Betyársereggel összefogva a MÁV rendbetétele érdekében – jelentette be a Mi Hazánk elnöke csütörtökön Budapesten.

Toroczkai ráereszti a MÁV-ra a Betyársereget
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A Keleti pályaudvar előtt megtartott sajtótájékoztatón Toroczkai László közölte: a Betyársereg tagjaival együtt

"különböző tapasztalatszerző utazásokat fognak végrehajtani" a vasútvonalakon.

Az akciósorozatot a MÁV nemzetközi, Romániába tartó szerelvényein kezdik.

Ugyanakkor szórólapok, matricák és plakátok segítségével hívják fel az utazók figyelmét a vasút leromlott állapotára, illetve azokra az intézkedésekre, amelyek a Mi Hazánk szerint szükségesek – tette hozzá.

Azt mondta: az elmúlt időszakban tapasztalt

működési zavarok, a felelőtlen gazdálkodás szükségessé teszik a vasúttársaság vezetőjének, Homolya Róbertnek a leváltását. Annál is inkább, mert nem szakemberként, hanem pártkáderként tölti be pozícióját

- fűzte hozzá.

A vonatokon tapasztalható garázdaság megfékezése érdekében javasolni fogják az Országgyűlésben a büntető törvénykönyv módosítását. Duplájára emelnék a büntetési tételt abban az esetben, ha valaki a kalauzra vagy az utasokra támad.

Ugyancsak a biztonság növelése érdekében szükségesnek tartják a vasútőrség intézményének visszaállítását, illetve a MÁV-nál tapasztalható létszámhiány megszüntetése okán

50 százalékos béremelést javasolnak a vasutasok számára

- sorolta a pártelnök.

Faragó Dániel, a Mi Hazánk ifjúságpolitikai kabinetének vezetője úgy vélekedett, hogy a MÁV ma már nem mérhető a nyugat-európai vasutakhoz, mert az albán, a moldovai és a bosnyák vasúttal került egy szintre.

Ugyanakkor a nemzeti kormányzás tizedik évében elfogadhatatlan, hogy majd egy napot kell utazni Budapest és Székelyudvarhely között; ez nem segíti a nemzetrészek összekapcsolását – mondta a politikus.

(MTI)

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Mocsok nácik börtönbe veletek! Az ellenzéket az ilyen rasszista kutyák miatt még jobban lenézik és kerülik! Inkább felkellene számolni ezt a csűrhe bandát aki a párton belül bűnt követett el azt lecsukni!A 21. században már régen bekellett volna tiltani az ilyen gyűlölet keltő ember gyűlölő pártokat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Pegero: Mégiscsak igaza volt Kövér Lászlónak, amikor azt mondta, hogy kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. Erre legjobb példa ő maga. Kövér egy civilizált országban nem léphetné át az elmeosztály küszöbét. Bármelyik szakember megmondja, hogy Kövér egy pszichopata szociopata, aki közveszélyes orvosi eset, pszichológiai alkalmassági vizsgán megbukna, egy daru kezelésére is alkalmatlan lenne. Ez az elmebeteg rászabadult az Országgyűlésre, katonaságot alapított a törvény házába, bünteti az ellenzéki megnyilvánulásokat. Ha van gennyes seb ennek az országnak a testén, azt Kövér Lászlónak hívják.
olkt.hu/kover-a-pszichopata-kommunista-gennygoc/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.