Közös akciósorozatot indít a Mi Hazánk Mozgalom a Betyársereggel összefogva a MÁV rendbetétele érdekében – jelentette be a Mi Hazánk elnöke csütörtökön Budapesten.

Toroczkai ráereszti a MÁV-ra a Betyársereget
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A Keleti pályaudvar előtt megtartott sajtótájékoztatón Toroczkai László közölte: a Betyársereg tagjaival együtt

"különböző tapasztalatszerző utazásokat fognak végrehajtani" a vasútvonalakon.

Az akciósorozatot a MÁV nemzetközi, Romániába tartó szerelvényein kezdik.

Ugyanakkor szórólapok, matricák és plakátok segítségével hívják fel az utazók figyelmét a vasút leromlott állapotára, illetve azokra az intézkedésekre, amelyek a Mi Hazánk szerint szükségesek – tette hozzá.

Azt mondta: az elmúlt időszakban tapasztalt

működési zavarok, a felelőtlen gazdálkodás szükségessé teszik a vasúttársaság vezetőjének, Homolya Róbertnek a leváltását. Annál is inkább, mert nem szakemberként, hanem pártkáderként tölti be pozícióját

- fűzte hozzá.

A vonatokon tapasztalható garázdaság megfékezése érdekében javasolni fogják az Országgyűlésben a büntető törvénykönyv módosítását. Duplájára emelnék a büntetési tételt abban az esetben, ha valaki a kalauzra vagy az utasokra támad.

Ugyancsak a biztonság növelése érdekében szükségesnek tartják a vasútőrség intézményének visszaállítását, illetve a MÁV-nál tapasztalható létszámhiány megszüntetése okán

50 százalékos béremelést javasolnak a vasutasok számára

- sorolta a pártelnök.

Faragó Dániel, a Mi Hazánk ifjúságpolitikai kabinetének vezetője úgy vélekedett, hogy a MÁV ma már nem mérhető a nyugat-európai vasutakhoz, mert az albán, a moldovai és a bosnyák vasúttal került egy szintre.

Ugyanakkor a nemzeti kormányzás tizedik évében elfogadhatatlan, hogy majd egy napot kell utazni Budapest és Székelyudvarhely között; ez nem segíti a nemzetrészek összekapcsolását – mondta a politikus.

(MTI)

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Mocsok nácik börtönbe veletek! Az ellenzéket az ilyen rasszista kutyák miatt még jobban lenézik és kerülik! Inkább felkellene számolni ezt a csűrhe bandát aki a párton belül bűnt követett el azt lecsukni!A 21. században már régen bekellett volna tiltani az ilyen gyűlölet keltő ember gyűlölő pártokat!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Mocsok nácik börtönbe veletek! Az ellenzéket az ilyen rasszista kutyák miatt még jobban lenézik és kerülik! Inkább felkellene számolni ezt a csűrhe bandát aki a párton belül bűnt követett el azt lecsukni!A 21. században már régen bekellett volna tiltani az ilyen gyűlölet keltő ember gyűlölő pártokat!
lampa laz
Inkább rátok kellene ereszteni valamit...
azösszeskibanévfoglalt
aszittem, beül a pénztárba
vagy megszereli a jegykiadó automatákat
annak lenne értelme
ja, azzal dolgozni is kellene...a munka meg büdös nekik
azösszeskibanévfoglalt
@rokker33: ellenzék? ezek? tudod, h hogyan becézik őket? mifideszünk
Pegero
Ha valaki a kalauzra vagy az utasokra támad, egyszerűen ki kell dobni a robogó vonat ablakán, oszt jó napot!
azösszeskibanévfoglalt
@Pegero: és ki dobja ki? az 50 kilós vjv csaj?
ez nem így működik
azösszeskibanévfoglalt
@Pegero: de belőle csak egy van. vonatból meg hülye utasból viszont kibaszott sok :D
Pegero
Akinek nem tetszik a MÁV szolgáltatása, az menjen gyalog!
Sokkal egészségesebb!
azösszeskibanévfoglalt
@Pegero: na, menj a fenébe :))))) megnéztem a képet :D
voltam vasutas, és simán rendet tettem két diszkós társaság között, pedig nem vagyok 50 kg.
számít a fellépés is
Pegero
Minden lépés számít, még a félrelépés is!
justhpeter
Toroczkait ki kell nevezni MÁG igazgatónak, 5 milláért ő is elgügyög napi 8 órát.
magyarbakancs
Mindg van annyi félkegyelmü féreg.hogy kisebb vonzási tömeget keneráljon.
namihami
Toroczkai!?!?! Hát nincs még elég baja a MÁV-nak nélküle is?
azösszeskibanévfoglalt
@namihami: az időjárás, az utasok, most meg még ez díszmagyar is
nevemnick
Ennek a kölyöknek elég ramaty élete lehet, hogy mindig hülyeséget prédikál...
vacsi
" szórólapok, matricák és plakátok segítségével hívják fel az utazók figyelmét a vasút leromlott állapotára" Ha az utaasok figyelmét szórólapokkal kell felhívni a leromlott állapotra - na, ott valami nem stimmel!
Idióta ez az alak!
Én gyerekkorom óta rendszeresen utazom, még a fekete vonatokon, a gőzmozdonyokkal kezdtem, majd naponta bejártam dolgozni. Elmondhatom, hogy a mai vonatozás - bár természetesen én is bosszankodom, ha késéseket látok - nagyságrendekkel kényelmesebb, még a hibákkal együtt is.
papa.49
A tót gyerek nem fér a bőrébe, a söndörség vaj. mit tesz, és mi az hogy betyársereg, be vannak tiltva vagy mi!!!
human
A migráncs témát elvette tőlük Orbán. Értem. De hogy helyette a MÁV-ot találták meg, mint legfontosabb témát? Jó, nem is vártam pont tőlük, hogy az oktatás miatt aggódjanak. De mondjuk az egészségügy vagy a jogállamiság miatt esetleg szintén felszólalhatnának.
balos
A betyársereg a fáklya a "sötétség" elfedésére!Ezek még rosszabbak a 65 vérmagyarnál!
Jozefina
A MÁV-al valóban van sok-sok probléma, de ezt nem így és nem nekik kellene megoldani!!!
Az igaz, hogy nem politikai szélhámosnak, hanem szakembernek kéne a MÁV élén lenni!!!
Dr plágium
Értelmetlen akció, semmi nem fog változni amíg nem a megfelelő szakemberek irányítanak.
Qqberci
Vállvetve fogják tolnni a vezető nélküli mozdonyokat...
Eladott Ország
A magasszintű "Cigányterror" egy valós probléma. Javaslom a Karmelita Kolostort az erődemonstráció helyszíneként.
A múltat végképp eltörölni, Rabszolga-had, indulj velünk! A csákányokat meg a markológépeket sem otthon felejteni! Kell, hogy legyenek Viktornál nagyobb nácik is, hogy Viktorra ne lehessen azt mondani, hogy az.
vacsi
Betyár világ jön az utazókra, ha ez a banda megrohanja a vonatokat!
csak úgy....
@reagens: tibi,te már mint csecsemö farfekvéses lehetté,mindent fordítva gondósz, az eszöd az a csöpp is fordítva forog! a betyársereg,szerinted nem egy álcivil szervezet!?
csak úgy....
toroczkai,miért nem az egészségügyet akarja gatyába rázni,hisz az is szarban van!?
ott betyárkodhatnának...
nevemnick
Amúgy lenne egy kérdésem, a valamikor, 2006-ban a kék-fehér 1200-es Ladában, rendőrségi csatornán tárgyaló ürgéhez:
A Betyársereg tud róla?

:D :D
jesz
Nem utazgatni, a zuglói megállóban kellene tüntetni. Olcsóbb, és hatásosabb.

Esetleg besegíteni.
durbincs
@Eladott Ország: @Eladott Ország: Ótvaros lóganyészájú ? azt félbolond? nem néz maga sok ECHO-TV-ét ?
durbincs
@csak húgyos...: azt nézet már magán végig ? bokáig kényszerbevizelve,+ a @tulipan: -t meg zoknig ? Ez bánya-Holiwod ?@Clavigo: @tudode: @whitout: @papa.49: @surdilloFUJT: @F_Viktor: @kakaósbögre: @advocat: @Nessy: @RonaGyuri: ? azt még + magukat is levizeli : @balos: @Horizont:@nevemnick: @jesz: ?
Eladott Ország
@durbincs: ma, 09:16; A forradalom felfalta gyermekeit. Ne aggódj Gajdics Ottó KISZ-esből lett obersturmbannführer hetente legalább kétszer műsoron lesz, és a demokrata munkásőr Bencsik, különben elvonási tüneteid lesznek, a nyalógép Dobos Marianne tolmácsolásában. Mészárosné Kelemen Beatrix strómanné a Life TV és Ozone TV országos életmódcsatornák elnöklését veszi át, csak előbb leteszi az érettségit "BITOLÓGIÁBÓl" ,- ő mondta a vizsgája előtt. Jaj, már kezdtem megijedni, hogy Ceausescu Elenához hasonlóan, ő is kémiai PhD-t szerzett és most “cokettővel” és polimerkutatásokkal fog foglalkozni. Tisztára, mint a magyar foci: többen csinálják, mint ahányan nézik.
durbincs
@Eladott Ország: @Eladott Ország: Ótvaros lóganyészájú ? azt félbolond? nem néz maga sok ECHO-TV-ét ?
teuton
A MAV helyeben en egy mozdonyt külfdenek a Toroczkaira.
Pegero
@Eladott Ország: Én próbálom megállítani Brüsszelt, de neked csak azon jár az eszed, hogy szaporodjatok?!
www.gyaloglo.hu/users/07/f9/2c/760123.jpg
Rockxy
navégre.
betyárok fogják vezetni a mozdonyokat.
nemzetivágta.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 19:03; Kövér, a pszichopata kommunista gennygóc!
Budapest – Mégiscsak igaza volt Kövér Lászlónak, amikor azt mondta, hogy kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. Erre legjobb példa ő maga. Kövér egy civilizált országban nem léphetné át az elmeosztály küszöbét. Bármelyik szakember megmondja, hogy Kövér egy pszichopata szociopata, aki közveszélyes orvosi eset, pszichológiai alkalmassági vizsgán megbukna, egy daru kezelésére is alkalmatlan lenne. Ez az elmebeteg rászabadult az Országgyűlésre, katonaságot alapított a törvény házába, bünteti az ellenzéki megnyilvánulásokat. Ha van gennyes seb ennek az országnak a testén, azt Kövér Lászlónak hívják.
olkt.hu/kover-a-pszichopata-kommunista-gennygoc/
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 21:48; Kövér pontosan úgy viselkedik az Országgyűlés elnöki székében, ahogyan egy elmebeteg viselkedne a Lipótmező zártosztályáról. A Lipótmezőről szabadított ember minden bizonnyal büntetéseket szabna ki, ha valaki neki nem tetsző módon nyilvánul meg. Csendőrséget szervezne a népképviselet intézményében, hogy azokkal fenyegesse a nép által megválasztott képviselőket. Ha nagyon dühbe gurulna, azt mondaná, hogy a parlament baloldalán levőknek semmi keresnivalójuk nem lenne az épületben, majd amikor megelégelné, hogy bárki bármit mondhat, javaslatot tenne a rendeleti kormányzásra, hogy ezt a parlamentnek nevezett vitatkozós csürhét kergessék szét. Addig is álljanak fel, ha ő belép. Kövér megnyilvánulásai és nyilatkozatai nemcsak egy demokrácia kereteibe nem férnek bele, nem csupán méltatlanok egy közjogi méltósághoz, hanem egyértelműen orvosi beavatkozást igényelnek, és kényszerzubbony után kiáltanak. Kövér egy közveszélyes ember.
olkt.hu/kover-a-pszichopata-kommunista-gennygoc/
Eladott Ország
@Pegero: Mégiscsak igaza volt Kövér Lászlónak, amikor azt mondta, hogy kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. Erre legjobb példa ő maga. Kövér egy civilizált országban nem léphetné át az elmeosztály küszöbét. Bármelyik szakember megmondja, hogy Kövér egy pszichopata szociopata, aki közveszélyes orvosi eset, pszichológiai alkalmassági vizsgán megbukna, egy daru kezelésére is alkalmatlan lenne. Ez az elmebeteg rászabadult az Országgyűlésre, katonaságot alapított a törvény házába, bünteti az ellenzéki megnyilvánulásokat. Ha van gennyes seb ennek az országnak a testén, azt Kövér Lászlónak hívják.
olkt.hu/kover-a-pszichopata-kommunista-gennygoc/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. September 24., 16:46
Nyakunkon a rossz idő