Puzsér Róbert készen áll a főpolgármester-jelölti vitára, ez a demokratikus minimum – közölte a jelölt kampányfőnöke csütörtökön az MTI-vel.

Most Puzsér akar vitázni – persze nem Tarlóssal, hanem Karácsonnyal

A közlemény szerint ha Tarlós István főpolgármester nem vesz részt a vitán, az őt minősíti, ha Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt sem jelenik meg, az pedig őt.

"A budapestieknek joguk lenne megismerni a jelöltek érveit és kritikáját. Látva Tarlós és Karácsony szánalmas kifogáskeresését, hazugságait, a vitára egyre kevesebb esélyt látunk" – írták.

Megjegyezték: Karácsony Gergely azt állítja, hogy március 13-án már lefolytatták a vitát, ezzel szemben azonban az az igazság, hogy az az esemény egy sajtóbeszélgetés volt annak az apropóján, hogy Puzsér Róbert ilyen formában próbálta "szolidaritásáról és támogatásáról biztosítani az akkor éppen antiszemita vádakkal karaktermészárolt Karácsonyt".

MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Magadat kéne egyszer olyan über objektíven analizálnod, hogy mennyire egy majom pojáca tudsz lenni. Ezt analizáld, egy FASZ vagy!:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Afra
Nehogymá...Karácsony G. egy ilyen pojácával? Vicces és degradáló...Tegye ezt a két összeillő ember...A tata és a némber...
bencemacska
Az üvöltő dervis nem mert elmenni az előválasztásra, most akarja elölről kezdeni?!
Karácsony már indult vitán is megnyert két előválasztást is. Mit csinált puzsér?
Kinyalhatja tarlós v...t, ha az méltatja annyira!
Lepényleső
Ez így logikus. Egy az ellenzéket megosztó,hogy kétség ne legyen a választáson ki legyen
a taroló? Aztán csurranhat egy kis málnára való?
human
Óh, Puzsér. Valaha bírtam a kobakját, de mostanra minimálisra esett a szimpátiám iránta. Az előválasztás mi a francélt nem volt neki alkalmas? A vonta már elment, Puzsér!
SystemError
Magadat kéne egyszer olyan über objektíven analizálnod, hogy mennyire egy majom pojáca tudsz lenni. Ezt analizáld, egy FASZ vagy!:)
Yoda69
Puzser, amikor téged hívtak vitára miert nem mentél?
bencemacska
@Yoda69: ma, 02:00
Mert P1G.
Plagizálva Simicskától!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.