A kormányfő azt mondta, védeni kell Magyarország szuverenitását, amelyet elsősorban az alkotmányos szervek és intézmények garantálnak. Közölte, hogy az új épület csaknem 30 milliárd forintba került. A magyar államnak rég nem volt annyi ereje, képessége – a kormányzatnak annyi elszántsága, a gazdaságnak pedig olyan jó teljesítménye –, hogy ekkora összeget előteremtsen alkotmányvédelmi intézmények „összegyűjtésére” egy …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Az AH közül kimaradt a V betű csessze meg. Mert az AVH amúgy már működik, rendesen üldözik, lesittelik az orbán rendszer ellenségeit.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
cikicakk55
Milyen " Alkotmány" ? Úgy nincs már Alkotmány az országban,ahogy nincs Köztársaság sem,csak Köztársasági Elnök,kurva jó fizetésért és vagy 1000 seggnyaló cseléddel jó kiszolgálásért. Először építsétek vissza az Alkotmányt mocskok és utána építsetek neki székházat.
RonaGyuri
Az ÁVO-s áthallás csak egy apróság

Őfeneség igazán töredelmes vallomása is lehetne

A párt központi napilapja számol be róla, hogy „A modern magyar államnak szüksége van titkosszolgálatra, alkotmányvédelemre, nemzetbiztonsági szolgálatokra, és minden hasonló tevékenységre – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) új, XI. kerületi épületének átadási ünnepségén.”!
Sok érdekes és pikáns hablaty között, mint pl. „A magyar államnak rég nem volt annyi ereje, képessége – a kormányzatnak annyi elszántsága, a gazdaságnak pedig olyan jó teljesítménye -, hogy ekkora összeget előteremtsen alkotmányvédelmi intézmények „összegyűjtésére” egy helyre”, igazán elgondolkodtatóak is akadtak.
Már a „Az érdekérvényesítésnek vannak kitaposott, jogilag szabályozott mezsgyéi, de vannak olyan határterületek, ahol a szabályok nem vagy nem úgy érvényesek.” sem semmi.
Az igazi gyöngyszem azonban az az, hogy „amit önök tesznek, és ami ilyen különlegesen, titokzatosan hangzik, az nem különbözik lényegét tekintve attól a munkától, mint amit mi végzünk”! =))
RonaGyuri
egyébként ezt reggel a derék cenzor törölte! =))
Macskaszem
Az AH közül kimaradt a V betű csessze meg. Mert az AVH amúgy már működik, rendesen üldözik, lesittelik az orbán rendszer ellenségeit.
CsipkeRózsa
Nagyobb szükség volna egy Alkotmányra, hogy legyen, amit megvédjenek.
RonaGyuri
@RonaGyuri: cserében viszont a tegnapi beküldéseimet kitörölte!!! =))
kereső
@Macskaszem: ott van az "v"- csak egyenlőre még kis betű.Az AH egyébként ez:
Az Alkotmányvédelmi Hivatal (hivatalos rövidítése AH) – azelőtt Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) – Magyarország egyik polgári nemzetbiztonsági szolgálata. Elődei tulajdonképpen a Belügyminisztérium III/II-es (kémelhárító) és III/III-as (belső elhárító)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.