A döbbenetes videót az Index egyik olvasója juttatta el a laphoz.

Az alig egyperces felvétel szeptember 19-én, csütörtökön készült a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház udvarán, és a videó elején az látszik, hogy egy fehér ruhás betegkísérő egy földre borult, félig a kerekesszékben ülő – és egyébként teljesen magatehetetlen – beteg felett matat, majd többször is a félig földön fekvő betegbe rúg

- írta meg az Index a videó alapján.

Ezután a betegkísérő nagy nehezen felállítja a kerekesszékben ülő beteget, és eltolja. A lap úgy tudja, hogy az eset akkor történt, amikor a beteget vizsgálat után a miskolci kórház sürgősségi osztályáról a detoxikáló részlegbe tolták át.

A megyei kórház igazgatósága a lappal azt közölte:

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház menedzsmentje az illetékes betegellátó egység vezetőjétől értesült az esetről; azonnali hatállyal belső vizsgálatot indított, amelynek eredményeképp a munkavállalót haladéktalanul elbocsátotta. Az intézmény a szakhatóságok felé már elindította a szükséges jogi lépéseket.

Forrás: Index

Címlapi kép (illusztráció): Pixabay CCo

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Egy seggrészeg, vagy bedrogozott, embert csak nyomokban tartalmazó lény nem biztos, hogy a legjobbat hozza ki az emberből, még akkor sem, ha ez munkaköri kötelessége.
Borsodi
Ez nem beteg és nem kerekes székes,csak egy segg részeg,aki nem tudhatjuk mit mondott vagy csinált az előtt,hogy belerúgott. Én nem ítélem el az ápolót.Kár volt kirúgni egy patkány miatt.
bulldog3
Nem mindegy miért kerekesszékes,ha a detoxba ment,akkor csak kényszerűségból,mert menni sem tudott.
Ennyit nem ért a részeg,h kirúgják érte,diszkrétebben kellett volna fegyelmezni...
terlasz
A magatehetetlen seggrészeg embereket sem szokás összerugdosni! Persze, az is lehet, hogy az ápoló sem volt már szomjas. Nem ritka a piás eü-s dolgozó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.