A köztéri szobrok valódi funkciója a nemzeti közösség kohéziójának erősítése lenne.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Talán még értelmes ötlet is lehetne,

de manapság már ott tartunk, hogy napi szórakozás a Stolpersteine –k meggyalázása

A hvg.hu adta közre Heisler András írását. Nincs könnyű helyzetben a Mazsihisz elnöke, a Zsidó Világkongresszus alelnöke, a Tett és Védelem Alapítvány társelnöke egyháza egyik un. világi vezetője. Már csak azért sem, mert nyilatkoznia kell, pedig valójában azt sugallja húzzuk össze kicsire magunkat, hátha nem vesznek észre. Ami nem csak azért kétséges, mert most éppen egy dagadt törpe osztja az észt és az „életteret”. Olyanokra ragadtatván magát, hogy „a magyar zsidóság biztonságban érzi magát” és „Sok tekintetben jobb a magyar zsidóság helyzete, mint Nyugat-Európában, hiszen több EU-s országban”! Igaz ez még liba-sorban sincs nem-botlató Köves Solmon vélekedéséhet „Rabbiként egyébként úgy gondolom, a zsidó vallási közösség szempontjából Orbán Viktor ideális vezető”, nem olyan mint pl. a Karácsony, akinél „az antiszemita gondolatok elutasítása vagy elfogadása csak politikai érdekek mentén alakulhat.”
Ami cikket illeti az ötlet, hogy a szoborállítás előtt nem ártana megbeszélni, hogy jó ötlet-e, elvben akár jó üzenet is lehetne, de nem a mai matyar rögvalóságban! S nem csak azért mert a legócskább szaros paraszt-komcsi káderek hányják a keresztet és le mocskos-komcsiznak mindenkit, aki akár csak kételkedni is merészel bennük! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.