Azért újult ki a vita arról, hogy kell-e nekünk az euró, mert minden korábbinál gyengébb a forint. A Heti napló utánajárt, hogyan érinti mindez az embereket. Tudják mikor lesz Magyarországon euro? 2008 január elsején. Legalábbis a szerint a 2003-as cikk szerint, amiben 16 évvel ezelőtt meghirdette az akkori miniszterelnök, Medgyessy Péter a hivatalos euró bevezetési céldátumot. Innen jutottunk el 2019-ig oda, hogy a jelenlegi kormánypártok még csak beszélni sem akarnak a forint ki-, és az euro bevezetéséről. „Az euró bevezetése jelenleg nincs napirenden, az álláspontunk nem változott”- közölte például a KDNP szóvivője, Nacsa Lőrinc szeptember elején.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Céldátumok esete a matyar rögvalósággal

tegye fel a kezét, aki kapásból nem tud hasonlóakat sorolni, tucatnyit

Az atv.hu jutott eszébe, hogy „11 évvel ezelőtt volt az euró bevezetésének céldátuma, de lehet még 11 év, mire bevezetjük” címmel elmélkedjék. Felidézvén, hogy 2003-ban az akkori miniszterelnök, Medgyessy Péter a hivatalos euró bevezetési céldátumot 2008 január elsejében jelölte meg. Ahogy cikk megírja ártunk és qurmányunk majd egy tucat év múltán úgy vélekedik, hogy „Az euró bevezetése jelenleg nincs napirenden, az álláspontunk nem változott”!
Az az igazság, hogy az ilyen határidők kapcsán nekem mindig az M0-ás ugrik be , amiről 1971 nyarán egy modell eredményeként leírtam, hogy egy nagyobb projekt részeként a kitűzött 2016. dec. 31-helyett az évezredben nem fog elkészülni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.