A Fidelitas legutóbb 2017 tavaszán indított plakátkampányt.

Nem árulja el a Fidelitas, miből fizeti a „Budapest nem cirkusz” plakátkampányát. A 444.hu kereste meg az ifjúsági szervezetet, de csak annyi választ kapott,

a Fidelitas erőforrásainak jelentős részét fordítja erre a kampányra, mert fontos, hogy a budapestiek ne válasszanak alkalmatlan embert főpolgármesternek.

Miután a kampány még tart, konkrét összeget sem tudtak közölni, azt ígérték, minden benne lesz majd a Fidelitas éves pénzügyi beszámolójában. Ezt csak májusban kell leadni, úgyhogy a tisztánlátásig kell még egy kis idő. A Fidesz sem válaszolt arra, ők fizetik-e a kampányt.

A Fidelitas titkolja, miből fizeti a cirkuszos plakátokat

A Fidelitas legutóbb 2017 tavaszán indított plakátkampányt, akkor a Jobbik „Ti dolgoztok, ők lopnak” kampányára reagálva. Azokon a képeken Soros György és Simicska Lajos bábjaként ábrázolták az akkori miniszterelnök-jelölt Botka Lászlót és a Jobbik elnök Vona Gábort. 2000 óriásplakát-helyet béreltek, a szervezet elnöke, Böröcz László azt mondta, a kampány nagyságrendileg 100 millió forintba került. Az ATV Start című műsorban elárulta azt is, hogy a pénzt a Fidesztől kapták.

Abban az évben nem a szokásos 20, hanem 260 millió forintot kapott a Fidelitas a Fidesztől

– írja a portál.

A Fidelitas a plakátkampányon kívül Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt sajtótájékoztatóit is meghekkeli. Hol cirkuszi indulóval, hol sétáló parkolóórákkal tesz erre kísérletet.

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

(444.hu)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Nekem az az információm van, hogy a fidesz fizeti.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Nekem az az információm van, hogy a fidesz fizeti.
Macskaszem
Nyilván a fidesz pénzeli a kis tetveket. Ami már a fidesznek is nagyon snassz, (szarral bekenni a kilincset) azt ezekkel a félnótásokkal megcsináltatja.
tudode
Övék dolog!

Hagyták egy tál lencséért elrabolni a tisztességüket! Velük is elvégeztetik a piszkos melót!!!
nezelodo
Összespórolták a füves cigi árából a kis aprószentek.
papa.49
Nem agyalni rajta a FÜTYISZ adja ezeknek a majmoknak a pénzt !!!
Eladott Ország
uploads.disquscdn.com/images/e264a325bfcc7b123d563fa01fa5d36c43acd0002a91998c4bad72155111b2c0.gif?w=600&h
Gyűlik az országnak házában a politikai elit. Vagyis hát ami nálunk annak minősül, de legalábbis szeretik ezt gondolni önmagukról. A fiatal demokraták már régen nem fiatalok és talán soha nem voltak demokraták, a keresztények és demokraták meg fiatalok sem voltak soha, így ránézésre. Kínomban néha már abban reménykedem, hogy majdcsak kipusztulnak csoportosan és akkor jönnek az okos, bátor fiatalok, de nem. A Böröcz Lászlók, Dömötör Csabák jönnek. Mindenféle néven. Kinevelődött egy olyan politikai élősködő réteg, amelyik eleve azt tűzte ki életcéljának, hogy a mindenféle felelősségvállalás nélkül, a törvények felett állva, mentelmi jogba takarózva, számonkérhetetlenül és lehetőleg zsíros üzletekkel körbedúcolva fogja leélni az életét. A mi nyakunkon, de az csak természetes. Az új eresztés már túl van minden normán és határon, a kritikátlan szervilizmus a kormánypárt irányába éppen olyan természetes dolog, mint a cinikus pofátlanság, a sötét ostobaság és a gátlástalanság. A legszomorúbb az egészben, hogy a választópolgárok nagyobb része még most is a kormányt és a kormánypártokat támogatja, annak ellenére, hogy korruptak, hazudnak, mint a vízfolyás, közpénzen urizálnak. Igaz az is, hogy a média nagy részét is sikeresen megszállták, így aztán a valóság sem jut el mindenkihez.
colibri
@papa.49: De még az ötleteket is, mert ezekkel interjút készíteni sem lehet, beszélni sem tudnak normálisan. Bezzeg a gyűlöletpolitikát, a mások kigúnyolását baromi gyorsan eltanulják, amiért tuti jó fizetés jár...
Klubtag
@Eladott Ország: "... így aztán a valóság sem jut el mindenkihez."
Ezzel vitatkoznék, de igenis ott van a valóság mindenki orra előtt, hiszen azt élik nap, mint nap. Az urizáló, gőgös fidesz-kdnp-s helyi kiskirályok, a "közeli" vállalkozók embertelen módszerei, a hatóságok "differenciált" ügykezelése, stb.,stb.,stb... mindennapjaik része, persze hatékonyabb lenne a felvilágosítás kiegyensúlyozott médiaviszonyok esetén. Csakhogy ott ólálkodik ugrásra készen a minden autoriter rendszer egyik leghatásosabb eszköze is - az egzisztenciális félelemkeltés.
Ma még ugyan nem jön érted a fekete autó, de a kocsid kerekét már kiszúrják a bátrak, meg beszarozzák a kilincsedet. Viszont kilátásba helyezik, hogy nem lesz közmunka, hogy nem lesz krumpli- meg tésztaosztás, de főleg nem lesz az életeden az Isten áldása, mert még azt is elveszik tőled a mocskos, aljas felkentek, ha nem a szájuk íze szerint voksolsz. Speciel ez nem média-pluralitás kérdése, ez a szerencsétlen fidesz-kdnp-re szavazni kénytelenek többségének mindennapi élete.
Mitől fejlődne ki bennük az egészséges öntudat, a kritikai szellem és változtatás iránti jogos, oldhatatlan igény.
Klubtag
@Klubtag: ...kíváncsi vagyok, hogy Budapesten és az ország nagyvárosaiban, ahol viszonylag könnyen elérhető a kormány hazugságait leleplező híranyag, hogyan alakul az egyes polgárok döntése, ami összeadódva mégiscsak elindíthatna egy egészséges folyamatot. A kis fütyik meg szórakoznak, játszadoznak. idétlenkednek, náluk még a korabeli KISZ-esek is többet értek, mint társadalmi lények.
csak úgy....
lufaßt titkolják,csak nem szabad nekik megmondani...
Clavigo
Ezeket a kis buziqrva rottyantókat asszem az adófizetők tartják el...
csak úgy....
@Clavigo:sajnálod a pízt a kisegítö iskolásoktól? :) ...www.youtube.com/watch?v=YnFGENJP7Ms
hogy a simicska támogasson és ragasszon rád matricát :))))
F_Viktor
@Eladott Ország: :-)))
Milyen nemű lehet a kis hugyos? :-))) A kép alapján nem tudom eldönteni :-))
csak úgy....
@F_Viktor: azért nem szép,hogy mindenki a kis pisisre koncentrál!, értelmesebb az ábrázata mint a nagyoknak,-nekem a shikari jutott eszembe a törpéröl,...az is bépisálna a gyönyörtöl egy ilusztris környezetben...,vagy nem de!? :)
F_Viktor
@csak úgy...: Ja, azokat a fityesznyik pofákat csak a hugyos "2valaki" tudta überelni :-)))
Szenzációs leendő lopós csapat :-DDD Nálam bíróként 1,5 év hendikeppel indulnának ... :-DD
F_Viktor
@Peller Anikó: Írod:
"Nekem az az információm van, hogy a fidesz fizeti."

Szerintem a magyar adófizetők. De duplán, mert ezek a fityesznyikek is lenyúlják a csútitól kapott pénzt, tanulniuk kell hogyan lehet lopni.
Yoda69
Olyan közpénbol amely a fideSS varázsdobozaban elvesztette kozpenz jellegét.
Peller Anikó
@F_Viktor: Mega német. Giga francia. Úgya hugy ahogy mondod, a magyar nyugger. + mindenki aki vesz valamit.

Mindenki aki a pénzéhez akar jutni a bankból. A saját adózott pénzéhez.

Hogy ezek a férgek elherdálják focira, végtelenített önfényzésre, kamupányra, csillogó kastalyakra, homokvárakra.

És persze a fideszbirka azt hiszi ha az Eus milliárdokból homokvárat épít akkor abból lesz a nyugdíj. Isten barmai de sokan vagytok.
F_Viktor
@Peller Anikó: Így igaz, azt a pénzt a fityesz a magyar adóforintokból lapátolja össze. A haveroknak, s a külföldi szavazatok vásárlásokra is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.