6 ezer forinttal tömi ki az összes 65 éven felüli lakos pénztárcáját a IX. kerületi önkormányzat – írja a Népszava.

6000 forintot kapnak a választás előtt a ferencvárosi idősek – az önkormányzat szerint ez nem kampányfogás
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az időseknek regisztrálniuk kell, hogy hozzájussanak a pénzhez, melyet Bácskai János fideszes polgármester aláírásával reklámoznak.

A hatezer forintos juttatás ezentúl minden évben jár majd a 65 éven felülieknek, de furcsa, hogy pont idén, néhány héttel az önkormányzati választás előtt vezették be.

A Népszavának tagadta az önkormányzat, hogy ez kampányfogás lenne.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Ha október 15-én adnák nem lenne kampány fogás! Így viszont a [email protected]áziak pozició vásárlása.Fel kell óket jelenteni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Yoda69: De ha ez csak alamizsna, ami megalázó a nyugdíjasoknak, akkor miért szavaznának a Fideszre? Nem logikus ez nekem...És mi ebben a zsarolás? Csak az kapja meg a pénzt, aki rájuk szavaz? Vagy hogy?
Yoda69
@Málna: Dehogy nem erted
Annak aki havi 47 ezerbol havonta annak ez sok penz, es biztos orul neki. Holott ha egy normalis kormanya lenne az orszagnak, amely az emberek erdekeit kepviseli, akkor nem lennenek olyanok aki arra kenyszeruljenek hogy havi 47 ezerbol tengodjenek.
Málna
@Yoda69: Akkor itt még soha nem volt normális kormány, mert bizony mindig is tengődtek ennyi pénzből emberek. Mi rá a garancia, hogy ezúttal másképp lenne? Egy új kormánytól azt hallgatnánk évekig, hogy a Fidesz tönkretette a gazdaságot, ezért nem tudnak adni.
Yoda69
@Málna: De nem annyi mint most. Mara a fideSS 4 millio koldus orszagava tette Magyarorszagot. Es meg mindig hasitunk csak rossz iranyba.
Aki Én
@Málna: Te is tudod, hogy ez miről szól valójában. Miért nem a sokat kritizált 13. havi nyugdíjat adják vissza, ha azt aljasság volt elvenni?
De tudod mi a legszomorúbb, hogy a 6.000,- valóban segítség egy nyugdíjasnak. Ezt használja ki az aljas kormány.
papa.49
@Yoda69: Te ez a novákszatyor lesz inkognitóban !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.