Az Egyesült Államok védelmi minisztériumának szerződései között jelent meg a hír, hogy a Colt’s Manufacturing Co. LLC egy 41. 924. 594 USD összegű megrendeléscsomagot nyert el a Foreign Military Sales programon keresztül (ugyanezen program eleme volt nemrég az AIM-120C-7 rakéták felajánlása megvásárlásra). Az ügylet célja M4-es és M4A1 gépkarabélyok gyártása a szerződésben megjelölt országok számára, amelyek között Magyarország is felsorolásra került. Jelenleg – a Magyar Honvédségen belül – az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár használja az M4 egyik variánsát (M4A1 SOPMOD). A gyártás kifutása 2024-ig tart majd.

Forrás: jogalappal.hu
Feltöltő: jogalappal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Fegyverkezik a csuti mert fosik ezerrel, külföldről semmi veszély nem fenyegeti az országot, viszont kurvára fél már a néptől !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.