A FemCafé műsorában mesélte el Gönczi Gábor, hogy balatonfürdei kirándulásuk alatt feleségével találtak egy eltűnt kisgyereket, akit már nagyon kerestek a szülei.

Gönczi Gábor a feleségével megmentett egy gyereket

Fotó: Gönczi Gábor / Facebook

„Elkiabáltam magam a tömegben, hogy bocsánat, ezzel a gyerekkel van valaki? De ez egy fesztivál volt, tele emberekkel... Senki nem válaszolt. Ekkor szembesültem azzal, hogy eltűnt gyermeket vettünk észre. A feleségemmel azonnal ölbe kaptam, mire a gyermek üvölteni kezdett. Odavittük a rendészekhez, hívtuk a hivatalos szerveket, egyre nagyobb lett körülöttünk a tömeg. Egy férfi szólt, hogy a sétány másik végében már keresik a gyereket, adjuk csak oda neki, majd ő elviszi a szülőkhöz. Ám nekünk eszünk ágában sem volt idegennek odaadni. A kicsi közben sírt, a feleségem ezért simogatta és énekelt neki. Döbbenetes volt, de pár perc után a gyerek már ragaszkodni kezdett hozzá. Nagyjából tíz percbe telt, mire végül megtalált minket a két síró szülő, az anyuka kikapta őt a kezünkből és elmentek. Nyilvánvalóan nagyon megijedtek. Ez egy igazi rémálom, amit most mi is közvetve átéltünk.

Amint visszaadtuk a kisfiút a szüleinek, egymásra néztünk Ildivel, és mindketten zokogni kezdtünk.

Szörnyű volt elképzelni, micsoda sokkot élhettek át a szülei. Találtunk egy eltűnt gyereket. Aki nem élt át még hasonlót, el sem tudja képzelni, milyen borzasztó ez a szülőknek"

- mesélte el a történetet a Ripostnak Gábor.

Life.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.