A Fidelitas módszereire emlékeztető hangzavarók eltakart arccal érkeztek az állóhajó mellé. Vasárnap délután mutatta be programját Karácsony Gergely összellenzéki főpolgármester-jelölt a budapesti Trip hajón, és mint az elmúlt hetekben többször, ezúttal is megpróbálták megzavarni Karácsony rendezvényét. A korábbi alkalmakkor a Fidelitas tagjai voltak az elkövetők, elképzelhető, hogy most is ők utaztak abban a motorcsónakban, melyről hangszóróval cirkuszi zenét játszottak be a hajóra. A cirkuszi zene utalhat a Fidelitas plakátkampányára, melyben a celeb Berki Krisztián indulását (ami épp ezért leginkább a Fidesznek kedvezett) mossák össze Karácsony személyével.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Vicces ifjóság

„A Fidelitas módszereire emlékeztető hangzavarók eltakart arccal érkeztek az állóhajó mellé.”

Ahogy arról a 444.hu beszámol „Vasárnap délután mutatta be programját Karácsony Gergely összellenzéki főpolgármester-jelölt a budapesti Trip hajón, és mint az elmúlt hetekben többször, ezúttal is megpróbálták megzavarni Karácsony rendezvényét”.
Már majdnem azt írtam volna – sőt talán nem is írtam volna -, hogy ők már csak ilyenek, de pár perce olvastam az origo.hu főoldalát. Ők is hozzászóltak a témához: „Világcsúcs: már ötödik alkalommal próbált programot hirdetni
a kínosan alkalmatlan Karácsony Gergely”, sőt „Megzavarták Karácsony Gergely programszerűségének kihirdetését, megint szólt
a cirkuszi zene, és Karácsony megint zavarba jött”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.