A Magyar Nemzet megbízásából készítette a felmérést az intézet.

A Magyar Nemzet megbízásából készített reprezentatív közvélemény-kutatást a kormányközeli Nézőpont Intézet – olvasható a lapban. 

A cikk szerint a biztos választók körében 53 százalékra nőtt Tarlós támogatottsága az őszi önkormányzati választáson.

Nézőpont: Tarlós növelte népszerűségét Karácsonnyal szemben

Fotó: wikipedia CCO

A felmérés szerint a budapesti választók 40 százaléka akar Karácsony Gergelyre szavazni, hét százalék viszont Puzsér Róbertre adná voksát. 

Azon kérdésre, hogy ki alkalmas Budapest vezetésére, a megkérdezettek 57 százaléka jelölte meg Tarlós Istvánt, 35 százalék gondolt inkább Karácsonyra, 10 százalék viszont Puzsért tartotta alkalmasnak a főpolgármesteri posztra.

"Az alkalmatlanság feltételezése pedig éppen ellentétes arányokat mutat: míg Tarlóst csak a választók 35, Karácsonyt 52, Puzsért pedig 81 százaléka tartja alkalmatlannak. A legkevesebb oka az örömre a kampányt láthatóan élvező Berki Krisztiánnak van: bár a választók két százaléka alkalmasnak tartja a főpolgármesterségre, 92 százalékuk viszont határozottan nem. Az alkalmassági küzdelemben Tarlós előnye stabilnak mondható, a két héttel korábbi kutatás adataihoz képest csak hibahatáron belüli eltérések mutathatók ki"

- olvasható a cikkben.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gauntlet
Úgy látszik elég a gőg, az önelégült bunkóság ! :( a gyáva mentalitás a menő!
Lepényleső
Ugyanitt: "Ismét erősödött a Forint a többi valutához képest,pl; 1 Euróért már csak 58,12 Forintot
kell fizetnünk!"?
rokker33
@Lepényleső: Jah Orbán meg soha többé nem hazudik és becsületes lesz a lopott pénzt meg vissza adja a szegény embereknek! :) :)
rokker33
Mire a választáshoz érünk már Tapló Pista 99% os támogatottsággal fogják megjeleníteni! Én hiszek az ilyen kormányhoz egyáltalán nem köthető kutató intézeteknek,hiszen ők nem hatudhatnak és hát egy 2 millió fős városban 1000 ember megkérdezésével is ilyen pontos eredményt tudnak felmutatni hát le a kalappal gratulálok!!
Fantomasz
Itt a nagy lehetőség . Októberben le lehet nyugdíjazni az öreget . Hajrá !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.