Egy garázdaság fajult el vasárnap.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint "2019. szeptember 22-én garázdaság történt Székesfehérváron egy áruház mellett.

Benzinnel locsolt le többeket egy nő, de nem sikerült felgyújtania senkit Székesfehérváron

Fotó: police.hu

A garázdaság vizsgálata során a nyomozók a térfigyelő kamerák elemzése közben állapították meg, hogy a dulakodó felek közül egy nő benzinnel locsolt le több személyt, miközben azt kiabálta, hogy

„felgyújtalak, meghalsz”.

A verekedés során azonban az egyik sértett a nő kezéből az öngyújtót kirúgta, ezért nem volt lehetősége a kiöntött folyadékot begyújtani.

A bevezetett nyomozati cselekmények és a széleskörű adatgyűjtéseknek köszönhetően a nyomozóknak sikerült azonosítani a felvételen látható nőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt. A gyanúsított elmondta, hogy korábbi nézeteltérését, sérelmét akarta megtorolni a verekedés során.

Az 59 éves székesfehérvári S. Józsefnét a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására."

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Tradicionális népi játék ómigránsaink között.
görbetükör
Ez nem garázdaság.
Ez színtiszta gyilkossági kísérlet, sőt már súrolja a terrorcselekmény határát.
De nálunk más van, mint jogállamban. :(
simmering73
Tradicionális népi játék ómigránsaink között.
maci0427
Gusztustalan férgek ! Név , fénykép azonnali kitétele és, hogy ki volt az akit felakartak gyújtani ! Igaz "mindegy is lehetne" , de azért tudjuk már meg mert nem igazán mindegy !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.