Lehet, a kutyapárttal volt az utolsó verseny a faluban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Legközelebb már az országban is így lesz.
Eladott Ország
Jobb helyen az ilyet egypártrendszernek, vagy diktatúrának mondják és akkor lehet magyarázni a bizonyítványt
Brüsszelben, hogy itt milyen virágzó demokrácia van. Nem volt elég, hogy a világ szívcsakrájában, egy 1800 lelkes faluban felhúzták Magyarország legnagyobb multifunkciós sportcsarnokát, az MLSZ 2017-2018-as tao-adatbázisa szerint a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány az eredetileg elfogadott 5,4 milliárdos sportfejlesztési programjára az eredeti összegnél jóval többet, már mintegy 6,3 milliárd forintnyi társaságiadó-felajánlást kapott. Ez sem volt elég: a Puskás Akadémia honlapján található 2017-2018-as Sportfejlesztési Programban az eredeti 5,4 milliárd helyett már 9 milliárd szerepel.
Ja, kérem, tetszettünk volna magyar üstökösök lenni, mint Orbán Viktor. Akkor annyi pénzünk lenne a közös vagyonból, hogy simán építhetnénk mi is százával templomokat kelettől nyugatig; olyan ákádémiákat is, ahol luxus semmittevésben tanulhatnának a gyerekeink. Magunkhoz láncolhatnánk az egész országot és jutna minden földi jóból a családtagoknak, a haveroknak meg a seggnyalóknak (így szokták mondani). Tejelnek a magyarok, ha Riskának éppen nem megy!
reagens
Diktatúra? Egyszerűen nincs aki elinduljon és megszégyenítse magát ezekkel! :-))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.