Kész szerencse, hogy most lesz az Idősek Világnapja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez az egész borzalmas lenyomata a magyarországi nyomornak. Forintban nem tünik fel, de itt 5-10 euròs emelésekröl, utalványokról, adományokról van szó. Nem más ez mint penetráns, szánalmas nyomor. Ez Magyarország 2019-ben...a nyomor vámszedői. Bezzeg Finnországban élhetetlen diktatúra van. Európa messze van. 2017-re közel a duplájára emelkedett a jövedelmi szegénységben élő nyugdíjasok száma.
Eladott Ország
Orbán és bűnöző velejéig rohadt bandája tudhatta azt, hogy a recessziót követően a piac fellendülésével béremelés következik, ezért még időben kapcsolt, és gyorsan megszívatta a nyugdíjasokat, nehogy már jó legyen nekik. Erre találta ki Orbán az Erzsébet-utalvány és újabban a rezsiutalvány osztogatását, hiszen ezzel elhiteti az idősekkel, hogy ő segít az elesetteken. Igen ám, de azok a pár ezer forintok az égvilágon semmire nem elegendőek, hiszen nem épülnek be a nyugdíjakba, mindössze választások előtt osztogatják őket. Nyugdíjasként mondom, hogy nekem ne adjon a kormány alamizsnát, se Bözsi utalvány se rezsi utalvány formájában. Adja meg azt az emelést ami jár a svájci indexálással. Anno, amikor a parlament megszavazta a nyugdíjtörvényt a svájci indexálás volt az alapja és így lettek a járulékok megállapítva, arról nem is beszélve, hogy azóta az egyéni járulékok többször is emelkedtek. Ezenkívül a nyugdíj és egészségügyi járulékként levont összegeket miért nem külön alapként, miért beszedett adóként kezelik? Természetesen tudjuk a választ azért, mert akkor el kellene számolni a járulékokkal, és mert csak arra használható amire eredetileg levonták.
Aki Én
Azok osztogatnak alamizsnát személyes hasznot remélve ebből, akik miatt valóban segítség pár ezer forint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.