Nem a Kétfarkú Kutyapárt osztogatta az ingyen sört, hanem a regnáló polgármester, aki szerint ez amúgy nem befolyásolja a választókat.

Nem hiszi el, mit osztogatott ingyen a polgármester – a Kutyapárt is belepirulna

Az idei őszi tápiószelei városnapon nemcsak a koncerteknek örülhettek a helyiek, hanem annak is, hogy ingyen sört is kaptak a mulatsághoz. A sört egyenesen a város polgármesterétől, Kovács Ferenctől kapták, akinek az arcképe szerepelt az ital dobozán a „Hallgass a szívedre… Szavazz a Ferire!” felirattal egyetemben – tudta meg az Azonnali.

„A fél országban láttam már mindenféle osztogatásokat”

– kommentálta az esetet Tápiószele polgármestere az Azonnali megkeresésére. Hogy ezek szerint az is jellemző-e, hogy a polgármesterek saját arcképükkel ellátott sört osztassanak, arra azzal kérdezett vissza: „mert ön még nem látott ilyet?”. Kovács azzal folytatta: krumpliosztástól kezdve már mindent lehetett látni. Hogy ez rendben van-e, vagy a szavazatvásárlásra hajaz, arra a felvetésre azt mondta: az emberek felnőttek, tudni fogják, hogy a szavazófülkében kire, miért, és hogyan szavaznak,

„nem hiszem, hogy ez bármiféleképpen befolyásolna bárkit is”.

A polgármesternek arra is volt válasza, hogy ha nem befolyásolnak senkit, akkor miért osztogattak sört. „Csak fel akartuk hívni a figyelmet, hogy választások lesznek”.

„Ezek ártatlan dolgok. Van, aki lecsót osztott, van aki kávét, palacsintát meg mindenfélét. A sörrel kapcsolatban egy helyi hölgy azt írta: nehéz is lett volna az arcképemet egy lecsóba beletenni”.

Vagyis Kovács Ferenc szerint az eseményen mind a négy polgármesterjelölt próbálta valamivel etetni-itatni az embereket, a sör „lehet, hogy látványosabb volt, mint a palacsinta”. Egyébként nemcsak a sörön, de az üdítőkön is szerepeltek a Kovács arcképével ellátott matricák, „de a másik sátorban meg hatalmas képpel ott volt a polgármesterjelölt úr, és osztogatta az ételt az embereknek. Szerintem az ugyanaz”.

Forrás: Azonnali

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
E a választási bigottság szerint RENDBEN VAN !!! (nem elírás)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Pegero: Ennyi egy fityeszes birka, akire (sicc!) nem is lehet mondani, hogy szociopata, mert akkor emberszámba kellene venni a kis férget.
Nessy
@Pegero: tapintatosan közlöm veled, hogy bármibe hiszel, vagy nem hiszel, jelenleg a halál elkerülhetetlen, legfeljebb az odáig vezető út lehet rövidebb, hosszabb, sima, vagy göröngyös! Születésünk percétől ezen az úton haladunk. Ennek a végén nem számít a pártállás, a vagyon! A vallás annyiban, hogy mindegyik másképp képzeli el az "egyenesen túli világot".
Aki Én
@Pegero: Te tényleg ekkora lúzer vagy? Csak a képeket nézed? Nem is csoda, hogy eltájolod a buta fejedet.
Rég röhögtem ekkorát, lúzer kretén...
Desischado
Ez bezzeg nem csalás, ugyi? Ha ezt ellenzéki jelölt tette volna, hogy hörögnének a fidesz nyaloncok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.