Évekkel ezelőtt a kormányoknak valahogy mindig pont a választások előtt ugrott be a nyugdíjemelés, illetve a13. havi juttatás ötlete. Az idők azonban változnak, és így az erősen kampánymintázatú húzások is, így ma már ott tartunk, hogy a hosszú távú elköteleződés helyett elég egy 9 ezer forintos rezsiutalvány is.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Érdekes összeállítás

amihez a mai rögvalóság igencsak frappáns adalékkal szolgált

A hvg.hu „Mennyit ér egy nyugdíjas hálája? - kis magyar választási ajándéktörténelem” címmel foglalja össze, hogy a hatalom mikor és hogyan foglalkozott a nuggerekkel, főleg az aktuális választások tükrében. Nos az összeállítás érdekes és tanulságos.
Egy momentuma külön is kiemelendő: megjegyzi, hogy régebbi esetekben adott „ajándékok” emelés jelleggel – más okból ki kell emeljem az egyik esete, mikor svájci indexen felül !!! -, azaz beépültek a nyugdíjba. Ennek kapcsán voltam bátor és megjegyeztem, hogy nem úgy mint mostanság, mikor még a novemberi kompenzáció – ha lesz egyáltalán =)) – ami egyszeri kifizetés!
Nus perceken belül megkaptam a magamét: a szaros kis-nuggerek ne pofázzanak, dolgozzanak inkább! =))
papa.49
A nyugdíjas csak addig ér valamit a politikusoknak, MÍG SZAVAZNAK, LEHETŐLEG PONT RÁJUK, aztán le van szarva !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.