Ilyen és ehhez hasonló megállapításokat tettek Zuglóban egy fideszes fórumon. A vendég az alkotmányjogász és CÖF-szóvivő Lomnici Zoltán volt.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ő csak tudja! Egyébként van egy két jobb oldali nagyon keresztény újságíró, akik akkoriban az akkor regnáló hatalom hűséges hívei voltak! Kérdezze Bayer Zsoltot! Nagyon messze esett az alma a fájától Lomniczi esetében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@fahrenheit451: oszt a soros ösztökélt dijasok?
csak úgy....
@reagens: tibim! az ellenzék ,még nekifutásból sem bírna téged elözni hülyeségbü...
kereső
Ez hülye. 1945? Balliberális média túlsúly? Tanult ez történelmet?( jogi karon felvételi tantárgy volt,). Mikor volt az első kékcédulás választás?( a második most lesz) Nem 1948-ban? Hol voltak még akkor liberálisok ?
csak úgy....
@kereső: Te sem tudtad? utólag minden kiderül! már rákosi is libsi lehetett és 56 ba a fiatalok hívták vissza a ruszkikat,Nagy Imre és társai öngyilkos lett,szerintem 1849 ben,aradon az a 13 is !
papa.49
Menjél oszt.a cöffögőknél CÖFFÖGJÉL ez a faszi is lábon hordta ki a TELJES AGYHALÁLT !!!
kereső
@csak úgy...: Nem, nem tudtam. Egy komment valahol Magyarországon, a face-n olvastam: "Orbán Viktor miniszterelnük úr 1963-ban született, bizonyára jelentős szerepet játszott 1956-ban is, a forradalomban. Köszönjük neki"
Ezt igy. És a hölgy mindezt komolyan is gondolta. Senki nem volt, aki helyreigazitsa. Akkor lomnici, meg a többi a többi kitartott prosti "tájékoztató"-és irányjelző mondhat bármilyen marhaságot- vevők vannak rá.És lőn a sötétség- ehhez képest az északi sarkon beköszöntött téli félév éjszakája maga a világosság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.