A durvaság után a tanárnő kérte, helyezzék át egy másik iskolába.

Diák törte el egy tanárnő sípcsontját az iskola folyosóján még májusban, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kemecsén.

Az RTL Híradó tudósított róla, hogy az ügyészség most emelt vádat a fiú ellen. Felfüggesztett börtön lehet a jutalma.

A 14 éves diák a folyosón hangosan dulakodott, veszekedett két társával, akiket később üldözőbe vett, majd az útjába kerülő tanárnőt a földön csúszva, szándékosan úgy megrúgta, hogy az már fel sem tudott állni, mentők vitték kórházba.

A fiú azóta is az intézmény tanulója.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Én csak azt nem értem, hogy miért pösze, raccsoló, dadogó, rekedt hangú, stb. beszédhibával küszködő szóvivőt alkalmaznak különböző helyeken? Tudom, senki nem tehet róla, egy 100 kilós sem megy balettozni, egy vak sem megy sofőrnek, és a süket sem énekel operát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mary
Ez a szabad nevelés, mindent szabad a gyerekeknek
Lassan rájuk szólni sem.lehet
Milyen felnőtt lesz vajon ebből a gyerekből?
Én azért megráncigaltam volna a haját a kis köcsögnek
Nessy
Simogassák már meg a kölyök buksiját! Milyen szülei lehetnek? Mit lát otthon? Azért egy "makarenkói pofon" nem ártana egyik másik gyereknek! Még egy év, és a bicska is előkerül? Ezek után a tanárnő megy el az iskolából, a kölök meg a haverok hőse lesz! Ügyes!
ittott
@Pegero: @Pegero: anyád meg lenyelte így szart ki a seggén
Levendula
Én csak azt nem értem, hogy miért pösze, raccsoló, dadogó, rekedt hangú, stb. beszédhibával küszködő szóvivőt alkalmaznak különböző helyeken? Tudom, senki nem tehet róla, egy 100 kilós sem megy balettozni, egy vak sem megy sofőrnek, és a süket sem énekel operát.
KisGenyo2
Felfüggesztett lesz az, még valakit meg kell, hogy súlyos testi sértsen, mielőtt néhány hónapra böribe teszik. Majd ha onnan kijön ott folytatja, ahol abbahagyta. Ez az új köznevelési "modell".
Yoda69
"A fiú azóta is az intézmény tanulója."
Gondlom az apja fideSSes malemuk. Maskulonben mar intezetben lenne a gyerek.
vacsi
@Yoda69: Mindenesetre, ezt illene bővebben kifejteni! Engem is ez érdekel! Remélem, a szerencsétlen tanárnő már meggyógyult!
vacsi
@Peller Anikó: Én is szabolcsi vagyok! Az, hogy valaki szabolcsi, nem azonos azzal, hogy bűnöző! Hidd el, engem is ugyanúgy dühít - ha nem jobban!
jesz
a fiú azóta is az intézmény tanulója...bravó! Akkor most ő a császár, szedi a védelmi pénzeket?...ha valamelyik lurkó nem fizet, akkor ott a tanárnő példája...és minden gyerek jól tudja, hogy a fiú nyerő szériában van, tehát fizetni kell...esetleg térdelni?
Mert csak bátrabb lesz.
azösszeskibanévfoglalt
@Yoda69: iskolába az intézetisek is járnak ám...
Borsodi
Mifelénk a cigányok viselkednek így a tanárokkal,de senkit sem érdekel.Leköpik ha kell lekurvázzák,fenyegetik őket stb. Ha ezt látja otthon mire számíthat szerencsétlen tanárnő?
surdilloFUJT
@azösszeskibanévfoglalt: Nem mentesíti!!!
surdilloFUJT
@azösszeskibanévfoglalt: Nem mentesíti a nem intézetist se meg az intézetist se,ha bünt követ el!!!Egyszóval nem kell külömbséget tenni köztük ilyen esetben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.