„A legcsekélyebb mértékben sem” aggódok a forint árfolyama miatt – így reagált a mai Kormányinfón Gulyás Gergely arra a kérdésre, hogy ő aggódik-e a forint árfolyama miatt, amely a minap újabb történelmi mélypontra bukott az euróval szemben 336-nál, illetve ma 306-nál új 18 éves mélypontra a dollárral szemben. Egy újságírói kérdés előbb arra vonatkozott, hogy tart-e Gulyás attól, hogy elszabadul idehaza a benzinár a szaúdi dróntámadás miatti olajár-ugrás hatására, a Miniszterelnökség vezetője úgy reagált: Remélem, hogy nem kerül erre sor. Látjuk a világpiaci árak és a benzinárak közötti összefüggést, és azt, hogy a benzinár az olajáraktól függ. Az olajárat még sajnos nem tudjuk meghatározni. A második kérdés arra vonatkozott, hogy a forintárfolyam kapcsán mit mond a kormány, jó-e a stabilitása és van-e árfolyamcélja a kormánynak, Gulyás úgy reagált: Ha az árfolyamnak van valamilyen stabilitása, tehát nem hektikus, az jót tesz, a túlzott nagy kilengések nem jók. Azt is...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Meg jo, hogy nem aggodtok te geci. Minden penzetek, amit elloptatok a magyar neptol Euroban es USD-ban kamatozik offshore bankokban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
Visszaolvastam, hogy mire írtál nekem, ami amúgy Viktornak írtam. Betalált kis pondró mi?

"Azt nem írtad, hogy jellemtelen is. Hanyadik bundája lehet mr. nemzeti identitásnak...:) Egy virtuális nickból is azonnal kiszáll egy perc alatt, ha az "elvei"-t valóban meg kéne védeni. Az ilyet rakták kukába általánosban, biztos a kis szobájában, ahol nem érheti baj most fröcsőgve kompenzál...anyu kicsi pudlikája:)"

Gondoltam ez méltó búcsú szöveg, hogy emlékezz rá, amikor a tükör előtt a sámlin nézegeted az 5cm-s kis pattanásodat. Tudod, amiért kompenzálsz, mint egy parádézós kis udvari majom. Viktor kicsi szopós majma. Hát akkor emlékezz e sorokra és jó tükrözést, tudod ahol az lehetsz, aki nem vagy Csicska:)
reagens
@SystemError: Ez most szíven ütött! :-)))))))))))) Leállsz mocskolódni, anyázni, mert megírták rólad, hogy terhelt a családfád, sőt szerintem kétes is! :-))))))))))))))))))))))))
Nem tiszta alomból lehetsz te, aki ennyire gyűlölködő, kényszeres és indulatos! :-)))))))))))
Nagyon csúnya vonásokat és magatartás formákat mutatsz. Nem félj, nem sajnállak, mert megérdemled magad!
Egy taknyos kis hőbörgő vagy haver, akinek csúnyán betaláltam! :-)))))))))))))))))))))))) Szedd a gyógyszereidet csak tovább! :-))))))))))))))))))))))))
SystemError
@reagens: Kicsit elfoglalt vagyok, nem könnyű anyáddal..
reagens
@SystemError: Tudod te nagyon jól haver, amit tudnod kell! :-)))))))))))))))
Degeneráltéknál ez a tuti! :-))))))))))) Tudod haver és én is tudom! Hiába rázod magad! :-))))))))
Na csááááááá:-)))))))))))))
SystemError
@reagens: Tudod, hogy tudom, amit tudott valaki, aki nem tudta, hogy ő tudja, de mindenki tudta. Na ehhez tartsd magad, tudod...:) Le vagy épülve ember tudtad vagy nem tudtad?
reagens
@SystemError: :-)))))))))))))))))))) Csak így tovább! :-)))))))))
Na csááááááá:-))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.