Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt szerint a Fidesz titkosszolgálati eszközökkel, magánbeszélgetésről készült manipulált hangfelvétellel akarja megfélemlíteni.

Karácsony Gergely a hangfelvételről "Nem tudnak megfélemlíteni"
Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

Zugló polgármestere csütörtökön, a Facebook-oldalán közzétett írásában arra az interneten megjelent hangfelvételre reagált, amelyben több szocialista politikussal szemben fogalmaz meg erős állításokat. "Ha én visszamegyek Zuglóba, akkor engem elásnak (...) tudnék mesélni néhány sztorit, de a szocikkal közösen nem tudunk indulni" – mondja a politikus a felvételen.

Karácsony Gergely bejegyzésében úgy fogalmazott,

a "habonyi-rogáni fondorlatként létrejött hangfelvételen" nem hangzik el semmi érdemi, amiről ne beszélt volna korábban a nyilvánosság előtt is.

Példaként említette, korábban is szólt arról, hogy gazdasági szereplők megfenyegettek, az ellenzéki oldalon sok vita volt és nála zéró tolerancia van a korrupcióval szemben.

Az ellenzéki főpolgármester-jelölt hangsúlyozta,

a Fidesz nem tudja megfélemlíteni, mert valójában "nekik van félnivalójuk". "Ők azok, akik nem mernek vitázni, akik csuklyás embereket küldenek, ők azok, akik félnek a létrejött ellenzéki egységtől"

- fejtette ki.

Karácsony Gergely kitért arra is, rengeteget dolgoztak az ellenzéki egységért, az együttműködésük pedig minden nappal erősebb. "Ez egy erős és egymással szolidáris, méltányos szövetség" – tette hozzá.

A Párbeszéd társelnöke aláhúzta, egyikük sem hagyja, hogy "ezt a csapatot bárki meggyengítse". "Mert bennünket nem az érdekek, hanem a közös hit köt össze" – írta Karácsony Gergely.

(MTI)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
@Horizont: Nem zavar. Egy liberális intoleráns, erőszakos, elvakult és nem tűr ellentmondást. Az ilyenek véleménye egy csöppet nem érdekel.
Buknak mindig de megmagyrázzák elhazudják. Mit bánjak azon ha egy hazugot nem érdekel a valóság?
koszpeko
@reagens: Akkor miért nem takarodsz el innen az ótvaros tetves picsàba?
Szerintem nagy többséggel tàmogatjàk az ötletet.
Van egy rossz hírem szàmodra.
Ahol sehol, itt sincs 2/3 narancsködös.
Tehàt nem csak a magam nevében mondom de húzz el a büdös francba!!!
reagens
@koszpeko: Magam a többség véleményét osztom. Bánja a fene, hogy mit magyaráztok vagy hazudoztok, mert ismer benneteket mindenki. Amíg nem vagytok erőszakosak mondjátok csak. Ha erőszakoskodni támadna kedvetek megismeritek a magyarok istenét. Jelezném ezzel hogy nem javaslom az agressziót! Miért nem húztok el innen ti kisebbségiek?
reagens
@Horizont: A többség a Fideszt támogatja. Lejárt az ellenzék ideje. Nem az a bajhogy van mert kell az ellenzék, de nem ilyen nyomorult, hazudozó agresszív banda.
Lehet szólok a haverjaimnak jöjjenek. Legyünk itt is többségben. :-)))))))
reagens
@Horizont: Nem fenyegettem hanem igértem. Mi vagyunk a többség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.