Trócsányi László szerint biztosjelölti ügyében minden tényalapot nélkülöző politikai döntés született, amellyel szemben megteszi a szükséges jogi lépéseket – közölte a politikus csütörtökön az MTI-vel.

Trócsányi jogi lépéseket tesz, miután óriási többséggel leszavazták az Európai Parlamentben
Fotó: MTI/Mohai Balázs

A magyar biztosjelölt közleményében azt írta: az Európai Parlament (EP) jogi bizottsága 11 igen, 9 nem és 2 tartózkodás mellett összeférhetetlenséget állapított meg személyével szemben.

A zárt ülésen a hozzá feltett minden kérdésre transzparens választ adott, összhangban a már korábban benyújtott dokumentumokkal – közölte az EP-képviselő, aki egyúttal köszönetet mondott mindazoknak, akik támogatták, hogy a Magyarország számára történelmi jelentőségű portfólióra megfelelően készülhessen fel.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Trutymócsi!!! ne ugrálj mert megint nagy fülest fogyz kapni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A csalás gyakorlatilag kivédhetetlen. Az EU választások előtt Orbán nem volt hajlandó megmutatni az EBESZ-nek azt a szoftvert, amivel a szavazási rendszert felügyelik, s ami az eredményt számolja. Ezért nem is küldtek megfigyelőt a választásra - mondván hogy ettől fogva értelmetlen. Vagyis amíg a szoftver Orbán és bandája kezében van - illette míg azzal számolnak - senkinek semmi esélye nincs. "Új fejlemény az ügyben, hogy egy átfogó vizsgálat készült a választásról, ami a nyugati szakértőkben alapvető kétségeket ébresztett a választás "eredményével" illetve annak hitelességével kapcsolatban. "Vajon Európa megbízhat-e a magyarországi választási eredményben most, hogy minden kétséget kizáróan kiderült: a magyar kormány nem képes szabad és tisztességes választásokat rendezni?"
/ Prof. Kim Lane Scheppele alkotmányjogász, Princeton Egyetem"
RonaGyuri
Egy tanács, amit az EB tag jelöltjüknek kellett volna ajánlani

persze a párt központi napilapja Karácsonynak szánta

A pártlap mai vezércikkét ezekkel szavakkal prómóza a portál a főoldali kínálóban:
„Ha maradt még Karácsonyban valami férfiasság, akkor most leteszi a lantot, s befejezi ezt az amúgy is félszívvel és félésszel folytatott kampányát.”!! =))
namihami
Holnap jelentkezem miniszterelnöknek, köztársasági elnöknek, pápának, Jézusnak, Istennek (nem kivánt rész törlendő)
És ha nem választanak meg, akkor perelek. Hogy kinél? Nem mindegy? Ez a farok se tudja, csak perel.
A Trócsányi raplija is csak a honi birkáinak (copyright by Bródy is) szól. Azok beszopják, mi röhögünk a tombolásán.
evacica
Röhejes amit Trócsányi csinálni akar! És ez ráadásul egy jogász professor!Mit akar perelni? hogy nem választják meg az EU ban ? Az EU nem Mo ahol minden úgy történik ahogy a "szeretett nagy vezir" elképzeli! Nem felel meg a feltételeknek és kész, ezt tudomásul kell venni, tetszik nem tetszik! Mellesleg én örülök neki!
kokopelli
...nem mindegy a "Csótányi"-nak,hogy mekkora töbséggel zavarták el? ..ha számít, akkor az "óriásit" nem érti?
nezelodo
Na, most Brüsszelben is megtudják, amivel minket mér rég megfenyegetett a dakota, hogy milyen az, amikor "jönnek az ügyvédek és elintézik oszt jónapot". Na és azt is megtudják hogy ott sem volt (köz) gyűlés, ahol leszavazták ezt a Trócsányit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.