Rendőrautóval ütközött a Vácról Budapestre tartó vonat péntek délelőtt Vácrátót és Vác között egy vasúti átjáróban – közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel. A vonaton nem sérült meg senki.

Kavalecz Imre tájékoztatása szerint a baleset miatt 30-40 perces késésekre kell számítani a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon. A vasúttársaság pótlóbuszokkal szállítja az utasokat.

A Mávinform sajtóügyeletese jelezte, a vasúttársaság ismeretei szerint a fénysorompó jól működött.

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Ja, hát ha rendőrautó, akkor természetes, hogy a vonat ütközött vele. Ki is kerülhette volna, vagy megáll időben. Micsoda fegyelmezetlenség ez a mozdonyvezetőtől, igaz, kedves cikkíró?
A remek címért gratula!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
A mozdonyvezető nem látta a stoptáblát? Csak megy össze-vissza? Alsókenőnek áthelyezni.
görbetükör
Ja, hát ha rendőrautó, akkor természetes, hogy a vonat ütközött vele. Ki is kerülhette volna, vagy megáll időben. Micsoda fegyelmezetlenség ez a mozdonyvezetőtől, igaz, kedves cikkíró?
A remek címért gratula!
namihami
Nem vette a mozdonyvezető figyelembe, hogy a rendőrautónak sokkal hosszabb a fékútja.
papa.49
Söndörök ti olyan hülyék vagytok, hogy az már fáj !!!
Bekapcsolta a bamba rendőr a szirénát, oszt. usgyi, a tuja meg nem tudott kitérni, meg magassági kormány sincs rajta !!!
Gondolom a vadi új szekér rendesen összetört, nosza fizesse ki a baleset okozója !!!
De milyen alapon vegzálják a magyar autósokat az ilyen söndörök ???
maci0427
@papa.49: Valamit kellene már tenni a rendőrségnél vezetőügyileg ! Az nem igaz, hogy mennyi rutintalan, tapasztalatlan vezető van , mármint a rendőrautók vezetésénél, félre ne értse valaki ! Most komolyan, ha egy nyugdíjas hivatásos kamion, vagy busz, taxivezető menne oda és vezetne nem lenne ennyi baleset náluk ! Rémes ! Törik össze a marha drága autókat a fiatalok, vagy akár a középkorúak !!! És akkor még a 65 -70 éveseket baxtatják, igaz ?
colibri
Szolgálunk és védünk a szlogenjük, most kiderült, hogy magukat sem tudják megvédeni... Sehol egy árva kép nem lelhető a balesetről, pedig érdekes lenne, hogy milyen, amikor a "vonat ütközik" a rendőrautóval!
papa.49
@maci0427: Pontosan kíváncsi lennék hány járőr kocsit veztőnek van PÁV I. ahogy lenni kéne ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.